(©Starsport)
(©Starsport)

Partizan bacio oko na Ifeta Đakovca: Čujem da postoji interesovanje

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.11.22. | 17:39

Nekadašnji đak crno-belih najbolji strelac ekipe sa sedam golova

Mogli bi da bude po onoj narodnoj: svuda pođi, kući dođi. Malo zaobilaznim putem.

Ifet Đakovac je odigrao sjajnu jesen u dresu TSC-a, koji najbolju jesen u istoriji kluba završava na trećem mestu Mozzart Bet Superlige. Nekadašnji đak omladinske škole Partizana je, pored ostalog, odigrao odličan meč i protiv crno-belih, što je dodatno zagrejalo interesovanje Parnog valjka da vrati svog nekadašnjeg učenika u klub.

Izabrane vesti

Đakovac je najbolji strelac TSC-a u ligi sa sedam golova, bio je više puta u Timu kola, a na priču o interesovanju Partizana kaže:

„Vidim da moje partije ne ostaju nezapažene, čujem da postoji interesovanje, ali je još rano da se priča o tome. Svakako, TSC je jedan od najboljih klubova u ligi i zadovoljan sam svim uslovima koje imam tamo“, kaže Đakovac za Mozzart Sport.

Zablistao je Đakovac i u poslednjem jesenjem meču TSC-a, protiv Radničkog (2:0). Postigao je gol posle samo 56 sekundi igre. Slučajno ili ne, tri meča za redom plavo-beli su postigli pogodak u prvih pet minuta igre.

„Poslednje utakmice otvaramo u prvim minutima, igramo napadački i trudimo se da uvek iskoristimo priliku. Juče na utakmici, iskoristili smo šansu i neočekivano poveli već u prvom minutu mojim golom“.

Kod trenera Mladena Krstajića je Đakovac imao čisto defanzivnu ulogu, a od ove sezone igra možda i najbolji fudbal u životu iako nije najistureniji igrač u formaciji svog tima. U prilog tome ide i statistika, ali i prikazana igra.

„Ove godine imam više slobode napred i to se vidi iz moje statistike. Sedam golova i dve asistencije su svakako veliki uspeh za mene i drago mi je da sam doprineo klubu i na taj način“.

TSC ide na odmor bez poraza u gostima, na poziciji broj tri. U klubu su generalno svi zadovoljni i teže ka ostvarivanju svog cilja, izlaska u Evropu.

„Naš cilj ove sezone je treće mesto, ali to je cilj i mnogih drugih ekipa. Za sada smo na vrlo dobrom putu da taj cilj i ostvarimo. Iza nas je odlična polusezona u kojoj imamo samo dva poraza, a sve to je rezultat konstantnog rada i truda cele ekipe, kako igrača, tako i trenera i celog stručnog štaba i uprave kluba“, podvlači Ifet Đakovac.



tagovi

Ifet ĐakovacTSC Bačka TopolaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara