Vujačić u Kruševcu (© Star sport)
Vujačić u Kruševcu (© Star sport)

Partizan četiri puta prinuđen da menja odbranu: Čas ne igra Urošević, čas Vujačić

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.02.23. | 11:10

Sve zbog kartona

Partizanova odbrana će na svakoj od prve četiri utakmice u 2023. izgledati drugačije. Sve kao posledica – kartona.

Na premijeri u kalendarskoj godini trener Gordan Petrić nije mogao da računa na Slobodana Uroševića, sankcionisanog zbog četiri žuta kartona, te ga je na poziciji levog beka menjao Zlatan Šehović. Kapiten bi trebalo da se vrati među startere već u 21. kolu Superlige, ali za meč sa Mladosti GAT (subota, 18.30) iz stroja je ispao Igor Vujačić.

Izabrane vesti

Razlog su ponovo javne opomene. Na gostovanju Napretku crnogorski reprezentativac je zaradio četvrti karton u sezoni i neće moći da se stavi na raspolaganje stručnom štabu protiv Novosađana. Sva je prilika da će ga menjati Siniša Saničanin, kao što je bio slučaj na mečevima sa Radnikom, Čukaričkim i Spartakom, jedinim koje je stasiti štoper propustio u Mozzart Bet Superligi.

Već za naredni takmičarski izazov, Vujačić će nazad u tim, ali opet neće biti Uroševića. I ponovo su razlog kartoni. Ovoga puta u Evropi, što znači da levog beka neće biti u Kišinjevu, 16. februara protiv Šerifa u prvom susretu baraža za plasman u osminu finala Lige konferencije.

Kad se budu crno-beli vratili ovdašnjim pobavezama, u Subotici protiv Spartaka, to će biti prva prilika da se u 2023. spoje na terenu veliki prijatelji u poslednje vreme, Igor Vujačić i Slobodan Urošević, a Partizan u defanzivi dobije fizionomiju na kakvu je navikao. Uz nadu Grobara da prevelika, prisilna, tumbanja osetljive linije tima neće negativno da se odrazre na rezultate.



tagovi

Igor VujačićSlobodan UroševićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara