(©AFP)
(©AFP)

Partizan daje 1.000.000 za Hazizu, Makabi traži mnogo više

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.12.22. | 14:43

Klub iz Izraela drži cenu od 2.500.000 evra

Rade veze na liniji Beograd – Haifa. Partizan i Makabi su ušli u pregovore oko transfera Doleva Hazize.

Međutim, posao za sada još nije blizu realizacije, saznaje Mozzart Sport. Partizan je poslao ponudu šampionu Izraela: za Hazizu crno-beli su spremni da plate 1.000.000 evra. To, za sada, nije dovoljno da bi se posao okončao.

Izabrane vesti

Iz Izraela je na crno-belu stranu Topčiderskog brda stigao odgovor da sloboda njihovog brzonogog krilnog napadača košta 2.500.000 evra. S tim što postoji prostor da se spusti za pola miliona.

Na prvi pogled deluje da je razlika velika i da će do dogovora teško doći. Ipak, odlična stvar po Partizan je što Dolev Haziza i te kako želi da postane igrač beogradskog kluba. Ne samo što ima 27 godina i smatra da mu je ovo poslednja prava prilika da se domogne evropskog, kontinentalnog fudbala, nego je i od kluba iz Humske 1 dobio finansijsku ponudu koja daleko premašuje njegovu platu u Makabiju.

Klub iz Haife jeste stigao do Lige šampiona i bogato je za to nagradio svoje fudbalere, ali plate su i dalje ostale u rangu koji je niži nego što imaju najbolji igrači Partizana i Crvene zvezde.

Šanse da se transfer dogodi u ovom momentu deluju kao male, ali prostor za pregovore je veliki, zimski prelazni rok nije još ni počeo, tako da Partizan mora da ubedljiv, kao i Haziza u razgovoru sa čelnicima Makabija. Ali, isto tako, moraće crno-beli i da budu izdašniji ukoliko žele da dovedu igrača koji je jesen proveo nastupajući u Ligi šampiona.



tagovi

FK PartizanMakabi HaifaDolev HazizaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara