Obradović, Jojić i Fejsa (© FK Partizan)
Obradović, Jojić i Fejsa (© FK Partizan)

Partizan dobija pojačanja za plej-of: Fejsa i Obradović ponovo na treninzima

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.03.22. | 14:49

Dobre vesti za Aleksandra Stanojevića

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za završnicu sezone. Kako je evropska priča završena dvomečom sa Fajenordom, crno-beli koncentrisani su isključivo na domaće obaveze.

Prioritet je šampionska trka sa Crvenom zvezdom, a tu je i Kup Srbije u kom ekipu Aleksandra Stanojevića čeka četvrtfinalni okršaj sa Loznicom.

Izabrane vesti

Partizanov trener još nema na okupu sve igrače zbog izostanka reprezentativaca Bibarsa Natha, Igora Vujačića, Nikole Terzića i Nemanje Jovića, ali je dobio dobre vesti od lekarskog tima. Posle višemesečne pauze, na treninzima sa ekipom ponovo su Ljubomir Fejsa i Ivan Obradović.

I jedan i drugi povredili su se tokom januarskih priprema u Turskoj, pa Fejsa još čeka na povratnički debi, dok je Obradović i dalje na 13 nastupa iz prvog dela sezone. Pokušaće stručni štab crno-belih da ih što pre uvede u takmičarski ritam, kako bi bili spremni za mečeve plej-ofa.

Pre toga, Partizan igra u subotu od 14 časova na svom stadionu protiv TSC-a, zatim 6. aprila pomenuti meč sa Loznicom takođe kod kuće, a četiri dana kasnije protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

Na treninzima prvotimaca ponovo je i 22-godišnji krilni napadač Nikola Lakčević.


tagovi

Ljubomir FejsaFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara