Partizan doveo špica... Na probu

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.01.20. | 18:04

Miljan Škrbić među crno-belima

Prvi zimski novajlija već je stigao u Partizan. Pomalo iznenađujuće i za mnoge neočekivano, Miljan Škrbić je zadužio opremu crno-belih.

U pitanju je 24-godišnji napadač, trenutno bez kluba, koji će u narednih sedam dana imati priliku da tokom probe ubedi stručni štab na čelu sa Savom Miloševićem da je vredan trajnog angažmana.

Izabrane vesti

Škrbić je tokom ponedeljka doputovao u Belek i upoznao se sa fudbalerima Partizana, a od sutra će pokušati da se izbori za ugovor i tako zaoštri konkurenciju u navali osvajača Kupa Srbije, pošto je u ovom trenutku Umar Sadik jedini klasičan špic, dok će letošnji novajlija iz Mačve, Petar Gigić, otići na pozajmicu u neki superligaški klub, a ostale ofanzivne opcije, poput Lazara Markovića i Takume Asana bolje se snalaze po krilu.

Meta crno-belih svakako ostaje špic Vojvodine, Bojan Matić, ali se njegov potpis ne očekuje sve do završnice zimskog prelaznog roka. 

Inače, Miljan Škrbić je rodom iz Crvenke, pre devet i po godina spazili su ga skauti OFK Beograda i doveli na Staru Karaburmu, tri sezone u seniorskoj konkurenciji nosio je dres Romantičara, posle čega je prešao u Krško. U Sloveniji je dao 18 golova na 45 utakmica, a prošle zime doveo ga je Giresunspor. U Drugoj ligi Turske zadržao se šest meseci, a od juna je u potrezi za novom sredinom. Hoće li to biti Humska?

(FOTO: FK Partizan)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara