Najnovije vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

/ Izvor: mozzartsport.com

Beograd organizuje meč Darušafaka - Virtus

Vreme čitanja teksta: 1 minuta

U četvrtak od 18 časova

Beograd organizuje meč Darušafaka - Virtus

Kako piše specijalizovani košarkaški sajt Eurohups, Beograd je trenutno najbliži tome da bude domaćin utakmice između Darušafake i Virtusa u okviru Evrokupa. I ta bi se utakmica igrala iza "zatvorenih vrata". To je potvrdio Sportski žurnal i dodao da će utakmica biti odigrana u četvrtak od 18 časova.

Poznato je da ovaj duel neće moći da bude odigran u Istanbulu. Posle toga se Berlin pominjao kao mogućnost, ali kako sada ističe Eurohups, nemački predstavnici vlasti nisu baš oduševljeni tom idejom. Tako da je na kraju izbor pao na Beograd.

Turska ne dopušta Virtusu da dođe u Tursku zbog korona virusa, meč je suspendovan i biće odigran u glavnom gradu Srbije.

Darušafaka je bila zadovoljna odabirom Berlina, ili Minhena, za ovaj meč, zato što tamo ima dosta turskih imigranata. Ali, Nemačke vlasti nisu zadovoljne tom idejom. Nije zadovoljna ni Darušafaka što će se igrati u Beogradu, pa će sve proteći bez prisustva navijača.

Posle sutrašnje utakmice između Partizana i Trenta, u četvrtak ćemo gledati još jednu utakmicu u Beogradu. Dakle, dve utakmice Evrokupa za dva dana. Podsećamo, Virtus i Darušafaka su iz Partizanove grupe i to je borba za drugu poziciju na tabeli s obzirom na to da su crno-beli već obezbedili prvu poziciju na tabeli i plasman u četvrtfinale.

FOTO: MN Press

Komentari 6

Veličina slova

Ostale vesti

Uživo
Najava mečeva