Fudbaleri Šahtjora (© Reuters)
Fudbaleri Šahtjora (© Reuters)

Partizan na učesnika Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.11.23. | 17:08

Crno-beli zakazali nekoliko atraktivnih provera tokom priprema u Turskoj

Evropskog fudbala nema još od letos kad je Nordsjeland zalupio vrata Partizanu pred Ligom konferencije, ali će makar na trenutke lider Mozzart Bet Superlige da se oseća delom Evrope početkom 2024. Pošto je definisao plan pripremnog perioda, pažnju privlači informacija da će mu jedan od rivala biti i učesnik Lige šampiona.

Reč je o Šahtjoru, koji zbog ratnog stanja u Ukrajini, mečeve eltitnog takmičenja kao domaćin igra u Hamburgu, gde je u utorak veče savladao Antverp, a pre nekoliko sedmica i Barselonu. Popularni Rudari će se tokom zime spremati u antalijskoj regiji, u Turskoj, pa je lako došlo do dogovora sa crno-belima, pošto će i beogradski sastav zalet za nastavak takmičenja hvatati u Beleku.

Izabrane vesti

Čovek za vezu je Igor Duljaj, šef stručnog štaba Parnog valjka, nekada as Šahtjora. Valja imati na umu činjenicu da je Dario Srna direktor ukrajinskog velikana, a pošto njjih dvojica neguju izvanredne odnose lako je dogovoren susret prijateljskog kartaktera.

To će biti jedna od dve sjajne provere sa Partizan, jer će generalnu probu za nastavak prvenstva imati sa moskovskim CSKA. Preostala tri rivala tokom boravka u Turskoj biće mađarski Ujpešt, danski Vejle i Koper iz Slovenije.

Inače, crno-beli će boraviti na Mediteranu od 18. januara do 2. februara.



tagovi

FK PartizanŠahtjor Donjeckpripreme

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara