Partizan o FSS: Gde su sad moćne sile?

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.04.18. | 12:18

U Humskoj smatraju da su mali klubovi privilegovani, pozivaju Binića da i njih kazni

Partizan i Crvena zvezda su dobili po prstima. Oduzeta su im po dva boda, udareni su i po džepu, predsednicima je zabranjeno da se javno oglašavaju tri meseca. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije bila je stroga, neko će reći pravična, ali u Humskoj 1 smatraju - nedosledna.

Jer ako je kaznila večite zbog izjava u medijima, onda bi morala da udari i na druge superligaše. Posebno one koji su minulih dana punili stupce štampe i prostor na portalima. Nez bog igre i(li) rezultata, već poganog jezika.

Izabrane vesti

Na to je ukazao prof. dr Vladimir Vuletić, pozivajući Dragišu Binića, člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije da reaguje na isti način na koji je pre četiri sedmice kaznio topčiderske rivale.
Imamo kakofoniju različitih glasova, različitih klubova, koji se, gotovo, utrkuju u razmeni saopštenja u poslednje vreme. Radnički sa Nišave i Vojvodina koji je, takođe, glasala protiv uvođenja VAR tehnologije, a sada je svesna koliko je inicijativa Partizana bila blagotvorna“, pojasnio je Vuletić u razgovoru za klupsku televiziju.

Prema njegovim rečima, takozvani „mali“ klubovi su na neki način protežirani u očima čelnika Saveza.
Četiri kluba Superlige su, odmah pošto su Partizan i Zvezda kažnjeni, požurili da se oglase i gromko pozdrave odluke disciplinskih organa. Poručivali su kako 'ne sme da bude privilegovanih'. Izgleda su upravo ti, takozvani, mali 'klubovi' privilegovani. Dragiša Binić je prilikom izricanja presuda rekao da bi 'ti klubovi', misleći na Partizan i Crvenu zvezdu, trebalo da budu srećni što nisu strože kažnjeni, iako je bilo određenih insistiranja. Koje su to više sile da utiču na Disciplinsku komisiju? Gde su te moćne sile koje očigledno ima u mislima Dragiša Binić“, pita se Vuletić.

Čelniku crno-belih zasmetale su i izjave pojedinaca koji se deklarišu kao partizanovci.
Nećemo dozvoliti da budemo žigosani. Ova nedelja je, inače, Strasna nedelja. Juda, koje su spremne da za 30 srebrnjaka urade svašta, i danas ima. Mnogo ih je. Recimo, neke 'legende'. To su jeftine Jude za 30 srebrnjaka“, smatra Vladimir Vuletić, potpredsednik crno-belih.

FOTO: Star sport


tagovi

Vladimir VuletićDragiša BinićDisciplinska komisija FSSFudbalski savez Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara