Komentari na vest

PARTIZAN - OCENE: Dijabate i Rikardo ne mogu sami, Andrade zalutao na utakmicu

D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Stolica 5? Mnogo bre .. Izveo Natha u 63 min, I onda potop, nijedne vise akcije do kraja. Ma trco bi on meni bar jos 10-15min.Makar ne igrao odbranu. Jovic ni nula. Sta ocekivati kada Jovic zameni Natha. Ostali raspad kad nema ko da povuce kako treba. Dijabate decko dao 200% sebe... ali dzaba kad nema skim da igra. Vidi se da je Ricardo van forme.
G

Gostak

pre preko 1 godinu

sipaj nek boli jace. što bi rekao profa
U

UPRAVA

pre preko 1 godinu

NAPOLJE
U

UPRAVA

pre preko 1 godinu

NAPOLJE
U

UPRAVA

pre preko 1 godinu

NAPOLJE
C

Cipiripi LE2

pre preko 1 godinu

Fali im jos samo 9 igraca
D

Dragoo

pre preko 1 godinu

Navijač sam Zvezde, ali mi je žao Partizana, navijao sam da prođe, srpski je klub, kao i za Čukarički. Ne treba nam mržnja u sportu. Neki navijači partizana su se naslađivali kadje Zvezda ispava od Omonije.
b

batabane

pre preko 1 godinu

Povika na Andradea,i od Joksica ,ali i komentatora na areni , Radulovica.Ali !!! Andrade jeste puno gresio i igrao slabo,ali je igrao.Sta je Fejsa tek radio,jeli igrao.Filipovic takodje.
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Jako tanak roster. Stolica je od pocetka bilo resenje jer niko nije hteo da se ovako pati kada je otisla velika grupa igraca. Da je tanak tanak je to bez daljnjeg. Ali sa ovim rosterom ni Murinjo ne bi nista da se ne lazemo. Svako mesto ako se anilizira škripi plus eto jako oskudna i tanka klupa. Filipovic limitiran cak i za nivo ekipe sa Kipra ne moze u oba pravca. Vujacic angazovanje veliko ali ume da ispliva jako tanak na zemlji. Urosevic kapiten ni sam ne zna kako solidan za nasu ligu. Vezni red najveca boljka. Fejsa i pogotovo Natho su u godinama ozbiljnim 34 kao da je neko pozvao Troboka i Duljaja iz penzije da odigraju. Andrade prevara ni rec o njemu. Dijabate najbolji veliki voljni momenat. jasno je da je uprava dovodila po principu samo da me ne kosta nista. A kao slag na tortu navijaci skidaju i ponizavaju igrace to ni u Mozambiku nema. Vazura i Vucelic i posle toga bi da ostanu oni otici nece pa da play out budete igrali. Ne daju ti fotelju ne znam kako to niko ne vidi.
H

Hesler

pre preko 1 godinu

Gde je policija posle utakmice ispred juga? Na šta ono liči, u kojoj je to zemlji na svetu normalno? A na istoku ih ima da zavode red i biju navijače!
d

dejanera

pre preko 1 godinu

Evo bas ako te zanima....Policija je tu da zavodi red i mir. Nije tu da se mesa u ljubavne svadje. Ko je terao igrace Partizana da idu pod tribinu i da se skidaju? Jednostavno su mogli da izadju sa terena posle pozdravljanja sa sudijama i protivnicima. Ali kod nas je ludacki obicaj da se ode pod tribinu i kad je dobro i kad nije. Pod tribinu se ide i kad se pobedi neka nebitna utakmica u sred sezone da se slavi sa navijacima ....e pa kad ih naviknes da posle svake utakmice dodjes da im se poklonis i u svakom intervjuu moras da ih hvalis onda ti se desi ono od sinoc ili onomad kad se skidala traka Scepovicu i jos sutradan morao da kaze kako mu je niko nije skinuo nego je on dobrovoljno dao a snimak jasan da jasnijji ne moze da bude! Ili kad porazbijaju kola na parkingu i ubace sampone! Ili kaad na nekoj proslavi Dule napadne Kimija za iznudjivanje para od igraca a ovaj odgovori da je to zato sto im trebalo da vade njihove drugove iz zatvora?!?! Kao da su ih igraci smestili u corku a ne droga, nasilje i sav moguci kriminal! E zato policija nije dosla da se mesa u odnose navijaca i igraca jednog te istog kluba! Da su otisli u svlacionicu a da su ovi dosli da ih tamo maltretiraju onda bi policija reagovala! A ako i tada ne bi onda bi imalo razloga za napade na polliciju, direktora iste i ministra!
W

WTF?

pre preko 1 godinu

Više od polovine će ostati na Malti da konobarišu, od fudbala nema vajde.
R

Realbo123

pre preko 1 godinu

Realno gledajuci ptz nmz da dovede neke dobre igrace za dobru platu jer su u dugovima do guse, a nece da priznaju i dadnu tacne podatke a ocigledno se to vidi po sastavu. Uprava i nmz bolje, jedino da vrati nekog domaceg iskusnog igraca uz prihvat manje plate, to je jedina opcija. Drugo druze ako nema vajde i vidis to na terenu, ubaci bar mlade da se kale a ne sjede na klupi. Trece ptz nije toliko bio bolji ni prethodnih sezona ali imali su bar sistem s tim sto imaju od igraca, a ove sezone se i domaci klubovi dobro pojacali i mislim da je domaca liga podigla kvalitet bar za jednu lestvicu. Najgore od svega je to sto je ptz trenutno daleko losiji od czv i na terenu i van njega, moze u derbiju da odigra pozitivno, ali cijelu sezonu sumnjam.
s

sunđer Bob

pre preko 1 godinu

A kuj je ptz.A ne znam ni šta je ovo nzm i nmz.
h

hmmmm

pre preko 1 godinu

Ovo je bila prva utakmica partizana koji sa. pogledao u ovoj godini (novoj sezoni). Prvu stvar koju sam uočio, a verujem da nisam jedini je sporost veznog reda ... nemaju trkača na sredini, radilicu, kidalicu...Mening je odigrao ko i uvek, Rikardo se borio žestoko, Dijabite ( moguće da sam pogrešio ime) izuzetno vihoran... ali da neko stavi Fejsu (cenim ga kao igrača) - Andradea i Natka zajedno na sredini, pa to je ko da smo otišli da se trkamo u F1 sa stojadinom.... U još najgore "UPRAVA" proda Zdjelara tik dvomeč.... prodaja kapitena i radilicu a nisi doveo zamenu... katastrofa. bilans 6 igrača došlo, otišlo 14.... tačno se videlo da je izuzetno tanka klupa
G

Gostrider

pre preko 1 godinu

Bravo,Zvezdas sam do koske ali ono proseravanje onih huligana koji uoste i ne navijaju za Partizan pola njih nego su preletaci da onako ponizavaju igrace nemam komentar.I kako da neki stranac dodje u Partizan kad vidi ove mucne scene?Ni kod nije bilo nista bolje
G

Gostqwerz

pre preko 1 godinu

Sto niko nece da kupi tog Rikarda?Makar da ponude nesto pa da ove guzice rwzmisle u tom pravcu
P

Prti

pre preko 1 godinu

Sve razumem Ali koja smo mi Severna Koreja. Ko ima moze slobodno da vrati na utakmicu I cuje Kako idu DVa razlicita tona sa meca jedan na rts drugi na areni. Arena sem sto je zamenila ton uspela je da pusti ton sa derbija gde se cuju cigani Kako pevaju...
b

box

pre preko 1 godinu

Pa u ovom timu niko ne vredi nista....
e

exe

pre preko 1 godinu

jedino se javor sklonio
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Ovaj Dijabate je dobar, baš dobar.
Š

Šta je tastaturci?!

pre preko 1 godinu

Samo jedno pitanje za grobare,jel vam uprava još tu posle ove blamaže?Jaki ste samo na rečima,kao i uvek ali kada treba imati * uda i uraditi nešto nema vas nigde!Žalim vas!
K

Kako sad???

pre preko 1 godinu

Kako je sada ovaj lik Andrade los a "odusevio je grobare" ? Protiv Javora...
B

Bojkot

pre preko 1 godinu

Postrojavanje igraca umesto uprave koja je dovela ove igrace!?
P

Pppp

pre preko 1 godinu

Sve se slazem osim velicanje Rikarda koji nista posebno nije pokazao sto ne bi bilo koji napadac iz super lige. Oba gola mu je Dijabate namestio da je njegovo bilo samo da sutne. Kada je on ima loptu u noge nista posebno nije napravio. Prvo pokazao je u 15minutu da kao napadac od 2m je ipak u kontri sporiji od matorog tomica koji ga je stigao i uzeo cistu loptu. Bukvalno nista tu on nije pokazao sto ne bi Pavkov ili bilo koji drugi lenji i spori napadac jer to mu posao da zna da sutne bar...
B

Boaće

pre preko 1 godinu

Tomića...? Đorđe, Ivan ili Neca, pitanje je sad...?
M

Mecava

pre preko 1 godinu

Ajde ti izdji na teren i sutni tako loptu.
S

Sal

pre preko 1 godinu

Da ti kažem najiskrenije, kao neko koga vaš klub ne zanima ni malo, Rikardo jeste naduvao statistiku prošle godine protiv onih nemuštih protivnika, ali generalno i ovde je pokazao da je dobar centarfor. Šut sa ivice 16, gol glavom. Sasvim okej igrač, on vam je najmanji problem.
V

Vito i ja

pre preko 1 godinu

Ajde pročitaj šta si napisao pa razmisli.. Šta još treba napadač da uradi na utakmici osim da postigne dva dola,kako god zna i ume.
S

Steta

pre preko 1 godinu

Steta bas sto Partizan me moze ds dovede Kataija od Zvezde.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Pa nisu bili losi, vidi se napredak u igri. Prosle nedelje su izgubili, a sad igrali nereseno.
B

Blade123

pre preko 1 godinu

Još sad kad Mladost skine gaće radi mira u državi, ihhhh...
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Ono što se desilo posle meča je sramno. Zgrožen sam kad sam vidio ponašanje huligana, jer to nijesu navijači. Tjerali su igrače i ponižava li ih da skidaju dresove i skandiraju protiv uprave. Kako god i za koga god igrali, oni su ljudi od krvi i mesa. Ni oni nijesu željeli da se sve izdešava sa klubom, ali se desi. U životu nije bitno koliko puta padneš, nego da ustaneš. I Zvezda je bila u težoj situaciji, pa se izdigla,ali niko nije ovako maltretirao igrače. Zato, huligani NAPOLJE, a navijači - borite se za klub i ne tražite okolo krivce, krivica je u vama i klubu
T

Tomaš ue

pre preko 1 godinu

Cuj Jovic 5.5..pa to je minus 5..onakav anti-talenat..onavko ne-znanje..po on ne moze da igra u Glumču iz Pozege..decko..sram te bre bilo..prvo zbog frizure..imas li kuci riditelje??uzas..znaci..najgori od sve dece..
a

abc

pre preko 1 godinu

Reč neću da čujem protiv Natka, to je igrčina, to je fudbalerčina, ma gromada od igrača. Svakom se desi da tri godine ne može da odira dobro u Evropi...Ali ponavljam, to je igračina, to je fudbalerčina...
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Pričaj ti šta hoćeš, ali Natho je učestvovao kod oba gola, kod prvog oduzeo loptu i prosledio je Dijabateu, a kod drugog ga pronašao dugom loptom. Imao i onaj šut koji je golman izvadio iz 90, a da je sudija dosudio onaj faul na ivici 16 to bi bilo pola gola. U Larnaki kod gola poigrao Rikarda i tek se videlo kada je on izašao kako se i ono malo igre totalno raspalo. Ne kažem da ne treba mlađi i brži igrač na toj poziciji, ali problem je što on u vezi igra sa presporim Fejsom i sporim Andradeom (ne toliko fizički koliko sporo razmišlja i odigrava loptu) i to definitivno ne funkcioniše, ali to ovaj mučeni trener nije skapirao, mada realno posle odlaska Jevtovića i Zdjelara nije ni imao neku opciju. UPRAVA NAPOLJE!!!
G

Gost1223455

pre preko 1 godinu

Mali Jovič je za kukuruz, ako još branje traje...
N

Niksaaaaa

pre preko 1 godinu

Ljudi nemamo trenera,iz aviona se vidi... Pazite ovo Ove godine u januaru negde (pauza)slucajno sam bio u jednom ugostiteljskom objektu na Kopu gde je u isto vreme sedeo Stanojevic sa suprugom.Obzirom da sam bio blizu,dosta toga se culo.U jednom momentu je Stanoje poceo da prica o Sparti iz Praga (znalo se da Partizan ide na nju)Ljudi moji...tad sam video da taj covek 24/7 razmislja o Partizanu. U jednom momentu se tako uzbudio da je poceo maltene da vice u fazonu "Je***u im mamicu sa momcima" (Misleci na Spartu)I to sve prica sa zenom...ja stao ne verujem.Covek je "lud". Tako da eto...sami zakljucite razliku izmedju npr. Stolice i njega.
P

Pitanje samo...

pre preko 1 godinu

Kako se u toj " ludosti " ne zapali pred Skupstinom ? A obecao je..
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

Jako lep primer kulturnog i civilizovanog ponašanja jednog "trenera" koji bi po logici stvari trebao da bude pedagog. Stolica napolje, uprava napolje!!!! Stanojevića ne vraćati ni za živu glavu!!! Ivan Golac za predsednika kluba !!!
e

edo555

pre preko 1 godinu

Lici to na njega da se dere nekontrolisano,nisu ga dzabe slali u Lazu Lazarevic,al mislim da si sad malo slagao
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Je l` pominjao derbi?
D

Deda iz Zemuna

pre preko 1 godinu

Jeste da uprava nije dovela nikog ko valja, osim ovog cupavog, jeste da vecina igraca nije ni za kolubaru, a ne partizan, al ovakav trener jos nije vidjen, da covek ne poveruje kakve poteze on vuce, bukvalno sva 3,5 krstena igraca koja imate su zavrsila utakmicu na klupi, e vadi Natha u 60-om minutu. Pa nema on 90 godina da ce da umre ako ostane sat i po na terenu, kad se umori, mogu drugi da ga pokrivaju, a on da bude tu bar da deli lopte, izvodi korenere i slobodnjake. Sto je najgore, posle toga salje Dijabatea u sredinu posto je dusu ispustio na krilu i sta, on ce kao sad da bude bolji od Natha. Izasao i Mening, jeste da ni on nije neki i da 90% vremena na terenu prospe al u onih 10% bar nekad nesto napravi. Vadi Rikarda i uvodi onog klinca. Pa ako ste ikada kao odrasli igrali neki sport protiv nekog klinca onda znate kolko taj klinac nema nikakve sanse protiv vas, bukvalno mozes da se sprdas sa njim. U svakom slucaju rekao sam odma na pocetku kad je dosao Stolica iako sam cigan, Partizan ne moze da vodi neko ko nije navikao da svaka utakmica mora da se pobedi. Superligaski treneri jednostavno nisu za Zvezdu i Partizan u velikoj vecini slucajeva. Znaci, da rezimiram, uprava nije dovela ni izbliza dovoljno kvalitetnih igraca ali i ovo sto imate je moglo mnogo bolje da se iskoristi i siguran sam da bi Stanojevic prosao ove dunstere sa Kipra
G

Gost Djeneral Draža

pre preko 1 godinu

Druže, ne znam da li si uočio detalj iz 35. minuta utakmice, zumira kamera Natha a on već načisto izdiše. ne znam kakva je to fizička sprema i njega i ostatka ekipe, tačno se vidi pad posle sat vremena utakmice. I što su mu onda produžili ugovor, sledeće prvenstvo će moći 15 minuta igrati.
C

Cipiripi LE2

pre preko 1 godinu

Rikardo i Dijabate igraci za lige petice
G

Gost12341

pre preko 1 godinu

Ma daj,uozbilji se
A

Aca11

pre preko 1 godinu

Rikardo nije bio u stanju da utakmicu fizički izgura do kraja, a slična je situacija bila i sa mnogim njegovim saigračima, tako da se postavlja pitanje - kakve su pripreme za novu sezonu fudbaleri imali?

Petran

pre preko 1 godinu

Tražim radnika za prodaju lubenica na kvantasu, posle ovoga danas Vujačić glavni kandidat
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Celokupan utisak svega što se dešava u Partizanu je, jadan onaj mali Baždar sa kim mora da stasava. Dečko je supertalentovan, ali u ovoj skupini svega samo ne fudbalera čak i on deluje podjednako loše kao ona vezara Jović. Što neko reče, hoćemo novog Diaru, Žuku i Moreiru, ali teško da bi nam i Salah, Mane i Haland pomogli.
S

Serdar

pre preko 1 godinu

Sta bi sa kičmom od serdara Vujačića... bas je slomio kod ovog drugog gola... čuš nadimak Serdar...hahahaaaa... spiralna girurgija..hahaaaaa... decko skupa sa Saničaninom pravo pojačanje ( kad zaleci kicmu) za cirkus Colorado
K

Keket

pre preko 1 godinu

Ufff Hamrun Spartansi su vam sledeci, ime zvuci opasno, kao neki spartanci, cuvajte se grobari, sta da vam kazem. Cestitke i za ovih 0,2 boda sto ste osvojili, znacice nam

Milisav Rajic

pre preko 1 godinu

Sve na stranu , ocaj smo zivi ali mene interesuje ko Gura onog Jovica , decko ispade neki ogroman talenat a ne pamtim da je imao za dve sezone 3 krstene akcije .
4

446

pre preko 1 godinu

on i vazura zive u istoj zgradi..
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Savo Milošević i Aleksandar Vuković najozbiljniji kandidati za novog trenera Partizana! Lobotomija!
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Vukovic da, zasto da ne? Od Stolice vjerujem da ne moze biti gori. Savo – ni u ludilu.
G

Gost800500

pre preko 1 godinu

Ne lupetaj
G

Gostp0000

pre preko 1 godinu

Realno on covek nije kriv Partizan nema kvalitet u igracima i uprava katastrofalna.
L

La

pre preko 1 godinu

AEK Larnaka je tim projektovan za osvajanje LE, nate.. ludi zeks na aparatima hahaha
d

dejanera

pre preko 1 godinu

Zaboravio si "NATE" !!!
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Dijabate 7,5, Rikardo 7,5? Daj ne sprdajte se. Ajde, Rikardo i nekako, dao dva gola, ali za sta Dijabate? Sto nije bio toliko los kao ostali? Vece ocene Partizanu koji je ispao nego Zvezdi koja je ostvarila duplu pobedu.

Ivan Radovanović

pre preko 1 godinu

Синак Дијабате данас за 3 копља изнад свих на терену, убедиљиво најбољи играч и невероватно да је он дошао уопште у Партозан
Š

Šamponjoni

pre preko 1 godinu

Realno Partizan imao tri puta jaceg protivnika od sekte.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

@Ivan - jeste on bio za 3 koplja bolji, ali das mu 6,5 jer za vise od toga nije, plafon 7 zbog asistencija. Ostalima su i petice mnogo.
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Partizan mora do kraja prelaznog roka da dovede desnog beka, 2 stopera, defanzivnog veznog i centalnog veznog. Dakle kompletna nova devanzivna linija, jel sve sto ofanziva uradi, defanziva upropasti. Nema guranja lopte unapred.
S

Samo pitam...

pre preko 1 godinu

A golman?
б

бартендер

pre preko 1 godinu

А вероватно коментар неће бити објављен, него… Људи моји, па Вучелић је истакнути члан екипе која је Србију уништила а да не уништи један клуб. Људи моји, на трибинама сте имали касапе и масовне убице за које сте проверено знали да не само што нису навијачи партизана него нису ни навијачи у опште и опет сте били из њих! Навијачи партизана, скандирате вечерас против једног човека а не капирате да вам је један човек/држава платио лиценцу, па чак и ову тужну утакмицу вечерас сте одиграли јер вам је он то омогућио! Све вас реалне, потдсјетућу да ме Звезда избачена из европе јер није имала пара да плати лиценцу, нико се није окренуо да јој помогне, број на дресу за смс помоћ да се клуб не угаси је била реалност па смо и тада терали управу и тренере, ишли на тренинге, правили акције, нисмо тражили кривца прекопута! Јел се, навијачи партизана сјећате “инцидента” испред стадиона кад су неки момци напали једног руководиоца вашег клуба? Јел мислите да је то било због резултата и омладинакњ школе? Па резонујте, где су сад сви ти нападачи, а где је функционер… Паметном доста! Што би рекли навијачи партизана ку*ва гаси се… Карма је чудо, мечка заигра пред вратима кад тад. Памет у главу, будимо људи и ако смо Срби!
N

NoName2

pre preko 1 godinu

Da parafraziram sebe iz vremena kada je Vučelić izabran za predsednika FK Partizan - Milorad Vučelić je prodao državu da bi pušio skupe cigare i školovao decu po Ženevi i Londonu. Šta je za njega jedan Partizan? Nek vam je Bog u pomoć....
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

Kad kažeš "pametnom dosta" ...to misliš na sebe??? Jado jadni mentalno retardirani!!!
G

Gooxy

pre preko 1 godinu

Prvo j..te licenca ako te neko unistava pa ti da da se blamiras po evropi.a. ama nisu date pare za licencu ali se kako vinkazete grobarska vlast postarala i dala vam sponzora u vidu gasproma koji pumpa u vas svake sezone 4 do 6 miliona eura u klub.plus ostali sponzori pa puta godine mjeseci pa skontaj koliko ste para dobili do sad.
s

steelers

pre preko 1 godinu

@gooxy po stoti put nije ta vlast dovela gasprom u zvezdu !!!!!!! hteo je Zecevic preko Jugorosgasa da ih dovede u partizan ali je Skundric tada bio uticajniji
H

Hahahahaha

pre preko 1 godinu

Dobra najbolja skola na planeti
G

Gost4

pre preko 1 godinu

Natho za 3 godine nije odigrao dobru utakmku u Evropi, uvijek nervozan i spreman za svadju. Vujacica krivite za drugi goo, a igrac prosao po desnoj strani i sutnuo lopta usla u go, sta rade bekovi ove sezone? Svaki go smo primili zbog greske bekova, i zadnje za kraj, gde nam je klupa? Mi moramo da imao na klupi jednog dijabatea i Rikarda ako mislimo da igramo da kad udju u igru dignu visi nivo, a ne Lutovac ulazi ja sam sad bolji od njega.
O

Orao

pre preko 1 godinu

Didi brate, svaka cast. Jedini igrao sa onom stvari
0

052

pre preko 1 godinu

Zalosno je sto nemamo prvi tim dobar ali rezerve kad su usle u igru...nastalo je totalno pomracenje. Cijeli zivot navijam za Partizan ali ovakvu igru nisam vidio jos....hvala upravi uz pjesmu "idi iz zivota moga". Jednostavno ne zelim ni da ih vidim ni da cujem za njih....
a

abc

pre preko 1 godinu

Ne, ne, ne može tako o Vojvodi Vujačiću i Saničaninu moraju da se pišu isključivo hvalospevi, oni su komandovali odbranim koja je u prošlom prvanstvu primila 5 golova na polusezoni. To, što su ih u Ligi konferencija pravili smešnim, to se ne računa jer partizan je pravio prepad na titulu uz 98% zatvorenih utakmica, to zna cela Srbija, ej bre mini Atletiko.
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Andrade je možda zalutao na ovu utakmicu, ali Jović, Fejsa, Marković i još neki su zalutali u FUDBAL!
H

Hesler

pre preko 1 godinu

Ova ekipa (6 igrača i još neki na klupi) su prošle godine sa Stanojevićem igrali mnogo bolje, trčali, grizli do poslednjeg atoma snage i pobedjivali. Mislim da je sad ekipa nespremna

Radisa Lazic

pre preko 1 godinu

Dakle... Diabate igra top utakmicu... Bukvalno osim kvaliteta sto je pokazao videla se i zelja itd... Decko je grizao... A onda uvedes malog Jovica (operisanog od fubala) , promenis raspored igraca i gurnes Diabatea na veznog... Pazi decko se igrao na krilu s protivnikom, ali ti mu pomeris poziciju jer eto, Lutovac i Jovic trebaju biti krila... Pa ne moze se reci da Stolica nije kriv... Dakle nije samo do uprave... Kapiram ja da nema adekvatnih zamena u vezi... Ali ne mozes covece pomerati igraca koji je jedini do tada pokazao nesto na terenu...
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Pa kada je mogao Šehovića na desnog beka, što ne bi i Dijabatea na veznog? Čovek je dunster, bez ikakve ideje u igri. Sa Jovićem bez minuta fudbala i Lutovcem da preokreneš rezultat, 'ej Jović i Lutovac???
H

Hannibal

pre preko 1 godinu

Dokle više to štićenje mladih tobože talentovanih igrača uz svaljivanje drvlja i kamenja na strance? Kako god da su igrali Menig i Andrade, bili su MESI I RONALDO za Markovića i Jovića! Da li je moguće da novinar ne vidi da se igra Partizana raspala ulaskom Jovića? Da se izgubilo i ono malo kreacije na sredini terena, a da je dečko pet puta izgubio loptu na čist nedostatak talenta i osećaja za igru i prostor? Isto se može reći i za Svetozara Markovića, koji mi nakon ove utakmice ne bi igrao takmičarski fudbal! Prljav, agresivan, a neverovatno nedarovit, uz to potpuno nesvestan svojih nedostataka...prava je sreća što nije dobio crveni karton za neki od nesportskih faulova koje je nepotrebno pravio! Stolica je trebao da ode i pre ove utakmice, pre svega jer ne ume da iskoristi sasvim solidne igrače koje ima - zašto je Natho igrao toliko povučeno? Zašto je izveden u trenutku kada prosto mora da igra, makar se šetkao po terenu i čekao izvođenje prekida? Zašto se kasnilo sa uvođenjem Lutovca, vrlo pristojnog igrača sa ofanzivnim karakteristikama? Šta se desilo sa Uroševićem, da ne odigra NIJEDAN ispravan pas u napred?
H

Hesler

pre preko 1 godinu

Koji Natho?
о

окнарб

pre preko 1 godinu

Сутра наслов 'Деки узима Рикарда!
G

Gott

pre preko 1 godinu

Otišli po burek upo tekme I još dobili ocene. Ccc
W

Wat

pre preko 1 godinu

Bilo je mnogo katastrofalnih desnih bekova u skorijoj istoriji Partizana, ali Filipovic se istakao kao ozbiljan pretendent za vladajuceg na tom polju
C

Cia

pre preko 1 godinu

Nemoj tako,on je dosao po titulu :)))
L

Lanmiii

pre preko 1 godinu

Miljković je tata za ovog. Nit napred, nit nazad. Covek nema dusu.
D

DDF

pre preko 1 godinu

Golman,prekaljenog igraca da stegne odbranu,zadnji vezni umesto Fejse,srednji vezni umesto Natha,napadac umesto Rikarda,to trenutno nedostaje Partizanu koji u ovom momentu sa ovom upravom ne moze da dovede nijedno pojacanje i ozbiljneg trenera...eventualni ulazak u LK uprava prikazace kao"sportski uspeh"i manjak"srece"u dvoboju sa kipranima
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Opaaa...smenjen Stolica...pa sto bre...koga cete sad da molite i kumite da dodje?
F

Fon

pre preko 1 godinu

A mi kazemo na vesti o krilu, imamo mi extra krila, Jovic i Terzic momci na kaljenje prvo u pls pa tek onda Partizan, takodje i Menig
B

Budak

pre preko 1 godinu

Svima dati jednu veeeelikuuuu 0. I tetkici jedna 0.
E

Emancipovani gradjanin

pre preko 1 godinu

Aforizam. Predivna utakmica sa cak 4 gola, ispade Partizan posle 1. kola. Novi Predrag Luka u Partizanu brate, ime mu je Fuseni Dijabate.
N

No

pre preko 1 godinu

Javi se Iviceee,Iviceee...javi se Iviceee,Iviceeee...
T

Trinki vinki

pre preko 1 godinu

Samo se dogovorite da li je Faraž prošao kao Stenmark, ili Herman Majer...
R

RealnosT

pre preko 1 godinu

Jovic 5.5???? Svaki kontakt sa loptom, odbije se od njega.Svaki pas pogresan.Ocena -5.5.
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

sve je tacno.. ova uprava je dovela ovog coveka... par sezona pojacanja ne postoje... samo povratnici koje niko nece koji dodju da ozive karijeru... podele plen sa vazurom i super.. pogledajte ovog fejsu , amater sada... andrade isto ni jedan jedini pas nije dao... menig jel bio na terenu uopste? daj boze da udjemo u ligu konf. sa novim rukovodstvom.. trener mora biti prekaljeni strucnjak.. dokazan
Л

Леви жмигавац

pre preko 1 godinu

Вујачић 0, Марковић 0, Филиповић 0, Фејса 0, Јовић -1, тренер Столица -1... Не знам само ко превари оног веселог Дијабатеа да дође у Партизан.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Aha znaci Andrade je kriv za ispadanje a nije odbrana sa Vujacicem i Sanicaninom sa pretankim bekovima sa slabim golmanom jednostavno Partizan nema odbranu.Ja bih mogao da ih driblam nebi mogli loptu da mi uzmu.
G

Glovo

pre preko 1 godinu

Seničanin sedi na klupi, neće da potrči za igračem!!! Užas!!!
p

profesorica

pre preko 1 godinu

Dijabate jeste korektno odigrao, ali ocena 7.5? Za sta? Za jednu asistenciju i borbu koja se ocekuje od svakog igraca?! Odigrali ste 2:2 sa Larnakom ljudi. Ispali. Smesni ste.
G

Gost900

pre preko 1 godinu

Dve asistencije
n

ng

pre preko 1 godinu

kojoj čak ni prvenstvo nije počelo🤭🤭🤭
e

enab

pre preko 1 godinu

Imao je dve asistencije i bio najbolji i najborbeniji na terenu.Samo on i RIkardo nesto vrede u Partizanu,ostali,ocaj.Uprava je najvise kriva za ne dovodjenje kvalitetnih pojacanja,vec godinama i mora da snosi posledice.
P

Ppp

pre preko 1 godinu

Rikardo do sutra ne bi dao gol da mu Dijabate nije namestio na tacni. Rikardo 1na1 nikog ne moze da pretrci. Videli smo na pocetku kada ga matori tomic sa 35god stize na kontru.
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

Bitno da navijaci cute i da im odgovara uprava umesto da su je veceras smenili ide gasenje FK Partizana
G

Gost123

pre preko 1 godinu

A patrik andrade je osecam fudbaler sa aliexpresa na popustu 45 dolara,ja verujem da nikad nije ni igrao fudbal
Z

Zem

pre preko 1 godinu

Sam za sebe kaze "bio sam u idealnoj postavi LK",slaze :)))