Crno-beli se nadaju podršci (© Star sport)
Crno-beli se nadaju podršci (© Star sport)

Partizan odredio cene ulaznica za revanš sa AEK-om: Evropska premijera u Humskoj za 800 dinara

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.08.22. | 15:05

Meč je na programu u četvrtak od 21 čas

Izgubio je Partizan na međunarodnoj premijeri, produbio krizu započetu u Mozzart Bet Superligi, ali se nada da će eliminisati AEK iz Larnake i zakazati dvomeč sa Dnjeprom u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

Za tako nešto će mu biti potrebna pobeda od dva razlike (ili jednog, da izbori produžetke), a neophodna mu je i podrška navijača. U petak su u Humskoj objavili cene ulaznica za revanš sa kiparskim predstavnikom na programu u četvrtak od 21 čas.

Izabrane vesti

Cene ulaznica, po sektorima:

Cene su 800 dinara za južnu i severnu, po 1.000 za istočnu i bočne delove zapadne tribine, dok je za centralno mesto na istom delu stadiona potrebno izdvojiti 1.200 dinara. Pozicije u ložama koštaju 3.000 (istok) i 5.000 dinara (zapad).

Ulaznice je moguće nabaviti posredstvom sajta  www.ticketline.rs (uz mogućnost on line plaćanja karticama i dobijanja PDF ulaznice), na blagajnama stadiona Partizana (od ponedeljka, od deset do 18 časova), u prodavnici Tiketlajna na Novom Beogradu (prizemlje Tržnog centra Novi Merkator, Bulevar umetnosti 4, od deset do 18 časova) i na Voždovcu (Tržni centar „Stadion“, Zaplanjska 32, od deset do 21), kao i uplatom na račun i preuzimanjem plaćenih ulaznica na blagajni broj 1 stadiona crno-belih na dan utakmice, u periodu od deset do 21 čas.

U četvrtak će se ulaznice prodavati isključlivo na blagajnama stadiona u Humskoj 1.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Crno-beli podsećaju da za revanš sa Kipranima važe sezonske ulaznice koje je moguće i dalje kupiti.


 


tagovi

FK PartizanMozzart Bet SuperligaLiga Evropekvalifikacije za Ligu Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara