Filipović protiv Napretka (© MN Press)
Filipović protiv Napretka (© MN Press)

Partizan otputovao u Nicu bez Aleksandra Filipovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.10.22. | 09:49

Kadrovski problemi Gordana Petrića

Maltene ni pred jednu evropsku utakmicu ove sezone Partizan nije mogao da računa na kompletan kadar. Tako je i uoči gostovanja u Francuskoj, gde će srpski predstavnik u četvrtak (18.45, TV Arena Premium 1, RTS 1) potražiti plasman u eliminacionu fazu Lige konferencije.

Iz stroja je ispao i Aleksandar Filipović. Letošnji novajlija iz BATE Borisova povredio se tokom poslednjeg susreta Mozzart Bet Superlige sa ivanjičkim Javorom i nije u stanju da se stavi na raspolaganje Gordanu Petriću za duel sa Nicom. Filipović je ostao u Beogradu kako bi bio podvrgnut lekarskkim tretmanima, a takva okolnost otvara put ka mesto u prvih 11 Marku Živkoviću.

Izabrane vesti

Filipović je igrao oba meča sa Kelnom po 90 minuta i očekivalo se da dobije šansu i na Azurnoj obali, međutim, ovo je samo nastavak niza pehova koji prate bivšeg fudbalera Voždovca. Otkako je stigao u Humsku već triput je morao da pauzira zbog vanfudbalskih razloga, dvaput su ga sputale povrede, a jednom posledice virusa korona.

Osim Filipovića, crno-beli će se Nici suprotstaviti i bez Patrika Andradea. Zadnji vezni će zbog povrede propustiti i naredni prvenstveni meč sa Radničkim iz Niša.


tagovi

Aleksandar FilipovićFK PartizanLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara