Partizan počeo pregovore sa Jojićem: Nudi mu novi ugovor, uz smanjenje od 20 posto

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.03.22. | 13:05

Čeka se odluka bivšeg reprezentativca

Šampionska trka sa Crvenom zvezdom je u punom jeku, ali u Humskoj moraju da razmišljaju o bližoj budućnosti, odnosno konturama tima za narednu sezonu. Ugovor sa iskusnim čuvarom mreže Nemanjom Stevanovićem je produžen, a čelnici kluba iz Humske žele da nastave saradnju sa iskusnim vezistom Milošem Jojićem (30), prenosi portal Telegraf.

Sportski sektor crno-belih, predvođen sportskim direktorom Ivicom Ilievom i trenerom Aleksandrom Stanojevićem, vrlo je zadovoljan učinkom bivšeg člana Borusije iz Dortmunda u ovoj sezoni. Imao je Miloš Jojić i teške trenutke, posebno u beogradskom duelu sa Fajenordom, ali je sa sedam golova i 13 asistencija jedan od najvažnijih igrača u sistemu Aleksandra Stanojevića. I normalno je što crno-beli žele da ga zadrže, ali...

Izabrane vesti

Potencijalni nastavak saradnje trebalo bi da sadrži i određene finansijske ustupke zbog ranije utvrđenog plana Partizana o štednji.

“Zato su crno-beli pred Jojića stavili novi ugovor, ali sa primanjima koja su za 20 odsto umanjena nego u minule dve godine ugovora pride postoji i stavka koja se tiče agenta igrača, a koju bi on sam trebalo da reši”, piše Telegraf.

Jojić i ljudi iz Partizana imali su tek prvi u nizu planiranih sastanaka. Međutim u Humskoj vlada uverenje da će doći do konačnog dogovora, mada Jojićeva odluka i dalje nije poznata. Jasno je i zbog čega. Svestan je nekadašnji reprezentativac Srbije da bi kao slobodan igrač na leto mogao da dođe do lepog ugovora u inostranstvu.

Što se Partizana tiče, u klubu svakako planiraju određene promene i rekonstrukciju tokom letnjeg prelaznog roka, kako god se sezona okončala, ali je procenjeno da bi Jojić i u novoj “podeli karata” mogao da bude od velike koristi timu.


tagovi

Miloš Jojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara