Komentari na vest

Partizan protiv neobjašnjive sile: Humska čeka reprizu Tromsea i Temišvara

A

Aebre

pre preko 2 godine

2 pantera opet pisu 100 komentara sve na isti fazon a nasi se ne pustaju
V

VALJAK no.1

pre preko 2 godine

Dok je ova sibicerska uprava , tesko radosti za navijace PARTIZANA ! Nase ,,NEVOLJE" sede u fotelje i rade za tudje interese . Po direktivi ,prednjaci VUCELIC ! To je nasa prava istina nase ZLO ! Ima ga i na JUGU !
Z

Zole

pre preko 2 godine

Kao veliki Partizanovac moram teskog srca da konstatujem, Partizan nema onu stvar kada su ovakve utakmice u pitanju, za razliku od zvezde ( Krasnodar, Sparta Prag, Keln, Gent) kada sve staje u 90 minuta i tu jednu utakmicu, zvezda je bila odlucna i pregazila protivnika dok se igračima Partizana odseku noge jos dok izlaze na teren, na faci im vidis strah. Jedini izuzetak je Jang bojs 2017.i pobeda za prolaz grupne faze, sve ostalo su uprskali (Augsburg 1:3 kada im je X bio dovoljan da prodju, AZ alkmar imaš 0:2 i prokockas to u zadnjih 10 minuta, da ne pominjem famozno Zaglebje kući 0:0).. Iskreno ne ocekujem prolaz pogotovo zbog Stanojevica i njegovog dunsterskog fudbala, ocajne fizicke spreme itd. Čovek je ostao u 2008.kada je poimanje fudbala u pitanju, od tada se fudbal mnogo ubrzao i promenio. Sem prve utakmice protiv DAC 1:0, sve ostale u Evropi smo odigrali na nivou polu-amatera, bunker sa 9 igrača i nabijanje lopte napamet nikome, bruka i sramota. Nasu nesrećnu ligu ne racunam, to je tek priča za sebe.
W

Www

pre preko 2 godine

Steaua??????
G

Grob

pre preko 2 godine

Bilo 1:1 u Rumuniji
D

Dundalko

pre preko 2 godine

Barselono,ti li nam stizes?
D

Dil

pre preko 2 godine

Ma jok, Serif.
@

@Dil

pre preko 2 godine

Nedaj Boze, ako su dinamo dali tri, vas bi silovali gore nego sajta kara što vam napravi, 5 minuta ŠEVE igra na pola terena, ne možete loptu da uzmete.. Cak se i komentator počeo sprdati... Aj sad kad sam te zalio čibe u ćošak
D

Dieselas

pre preko 2 godine

Vole da se lazu i loze pa to ti je. Sve ispod cetri razlike za Partizan je bruka
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Ovi u najmanju ruku kao da sa Bajernom igraju. Svasta
V

Vlajorand

pre preko 2 godine

Dobro bar izbegavamo haosenja od strane serifa.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Neka lozenje pocne

Dr.773

pre preko 2 godine

Cekaj,pa to kako pisete je lav svetskog fudbala nikad jaca santa klara koja je uzgred receno predzadnja u ligi ali igrom zasluzuje da je bar prva ili druga ispred boaviste minimum..?
G

Gost55

pre preko 2 godine

Daj Bože da ispadnemo pa da napokon ode ova uprava zajedno sa Stanojevićem neznalicom i dođe neko normalan i častan i u upravi i na klupi Partizana.
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Daj bože da ispadnete da ne bi obrukali srpski fudbal još više
N

Nece se to

pre preko 2 godine

dogoditi. Niti ce Partizan izgubiti niti ce ova uprava ikada otici.
4

456

pre preko 2 godine

Protiv neočekivane sile koja se pojavi i rešava stvar.
Г

Гост

pre preko 2 godine

Сматрам да апсолутно нема оправдања ако од ових испаднете, као што сам писао да га нема ни за Звезду ако испадне од Клужа. Навијам за вас из два разлога: прво да вас игре у Европи оптерете бар до прољећа и друго да изгурамо тај коефицијент.
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Navikla je Zvezda sama da poveća koeficijent...Što se mene tiče partizan nek ispadne odma ionako sem Zvezde drugi timovi nemaju kvalitet za Evropu
@

@Nele007

pre preko 2 godine

Niko te nije nista pitao botino
T

TugaJesenja

pre preko 2 godine

Komsije, srecno sutra. Sto se Zvezde tice, izgleda da je Daki na placenom odmoru. Nema tekstova - nema ni iznosenja stavova. Mozda zbog toga sto su mahom negativni. Ko ce ga znati.
G

Gost22112

pre preko 2 godine

Velike sile evropskog fudbala Temisvar i Tromzo, haha, sad i Santa Klara, to je taj nivo, treci po rangu
K

Kobra

pre preko 2 godine

Za partizan oni su velesila
M

MaliPrinc

pre preko 2 godine

Santa Klara nije Kolubara da se sklanja a da golman siri ruke kako bi primio gol
I

Indjija

pre preko 2 godine

Tako je, nije to Indjija da golman vraca loptu iz gol auta i da se svira penal na 20m od gola.
T

Tvorza

pre preko 2 godine

Protiv mocne Santa Klare , veliki psiholoski pritisak .. hahahahha
S

Serifko

pre preko 2 godine

Vi ste od Serifa ispali bez opterecenja.
@

@Serifko

pre preko 2 godine

partizanu, Sočiju, Santa Klari bi taj Serif dao po 5 komada... pogledaj kako je Dinamo Zagreb nastradao od Šerifa a Zvezda je ispala zbog rumunskog sudije.. Zvezda je nadigrala ekipu Šerifa sa 10 igrača...lopta nije htela u mreži...Serif se provuko i proso dalje nezasluženo

Wolfasin

pre preko 2 godine

Napred Partizan pa makar opet na penale. Prodali su najboljeg igrača i bez obzira na to kao domaćini možemo da ih dobijemo. 🏆
h

humska1

pre preko 2 godine

Pitanje da li je najbolji igrac, tu je negde sa jos dvojicom, trojicom ali oni imaju tu jos jednu rezervu na tim ofanzivnim pozicijama pa nece biti velike razlike a kod nas naprimer kada bi se povredio Obradovic, Natho ili Rikardo, verovatno bi Zivkovic igrao levog beka, a u sredini bi igrali bez tipicnog kreatora, a Rikarda bi menjao Holender koji ne moze 90 minuta niti je napadac ili Milovanovic koji nije igrao od pocetka do kraja u ligi.
i

ivan bor

pre preko 2 godine

0:2
M

Marlonnn

pre preko 2 godine

Ajmo CRNO BELI OOOOO, Ajmo čika Stanoje, ajmo momci do pobede...
M

Milijaš

pre preko 2 godine

Oprem drrbro
G

Gost43

pre preko 2 godine

Sa ovu sibicersku upravu tesko ! Vidi samo nase foteljase a o fudbalu osim Jude Ilijeva niko blage veze nema ! Vucicevi poltroni . Ma jeba*a ih loza i fotelje ! KRPELJI .
p

popov

pre preko 2 godine

Čemu li se vi nadate?pa loptu niste pipnuli skoro 4 min.igrali se sa vama Brazilci.imate sreće što je bilo samo 2-1.još su igrali umorni i bez pola tima.
M

Miško007

pre preko 2 godine

Pa to je za Partizan velesila i realnost u Evropi nece da se sklanjaju kao u nasoj ligi i u Evropi nema Partizanovih trenera da se uguraju planski po klubovima koji su pri vrhu tabele kako bi olaksali poso u prvenstvu kao sto Metalac, Tsc, Napredak i Cukaricki. To samo slep moze da ne vidi da se radi na planskoj otimacini !!!
p

plavac

pre preko 2 godine

pa pa paranoja
G

Goox

pre preko 2 godine

Ej brale upravusi juce je Sasa Ilic otisao u Cukaricki i odmah poceo nesto kao zeli da se nadigrava sa zvezdom a igraci nesto nabrijani pa poceli i oni da prete nekakvim odvajanjem na tabi zvezde i Partizana. Sve je to planski sto ti kazes, muckarosi bili i ostali
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Dibija ovo Partizan, posebno jer neće igrati onaj Japanac i centarfor koji je otišao u Arabiju. Ne očekujem spektakularnu igru, biće to tvrda utakmica za prolaz. Nema jake Zvezda bez jakog Partizana.
V

V1ad

pre preko 2 godine

Samo je Zvezda odavno jaka a Partizan odavno nije pa ta teorija pada u vodu. Partizan nikada nije bio merilo Zvezdi vec drugi veliki klubovi u Evropi.
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

@V1ada Dok je Partizan pretio da uzme titulu, dotle se i Zvezda nadograđivala, to su prve dve godine Milojeve. Potom kako je Partizan tonuo, povećavale su se mutljavine Zvezdine uprave. Hledali su Partizan, zato se dogodila Omonija i sada Šerif. Ako se Partizan podigne, a teško će sa ovom upravom, onda će i Terzić da više pojačava tim, a manje da pravi kombinacije. Zato i ovaj mali pomak Partizana, ako uđe u LK puno znači za obe ekipe.
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Srpski fudbal je propao zbog partizana da nema partizana srpski fudbal bi ozdravio i bila bi jaka liga... zbog toga treba ugasiti partizan i spasiti se zla
7

7.1.1983.

pre preko 2 godine

To je floskula koja veze sa realnošću nema. Kada pogledaš istorijat i jedni i drugi su najbolje rezultate u Evropi postizali kada je onaj drugi bio mnogo slabiji. Evo ti najsvežiji primer. Poslednji put kada su Zvezda i Partizan vodili neizvesnu borbu u prvenstvu u sezoni 2016/17. nijedan od dva tima nije ušao u grupnu fazu LŠ i LE. A posle toga, kada nismo imali neizvesno prvenstvo, bar jedan je svake godine dočekao jesen u Evropi, a bilo je tu i proleća.
h

humska1

pre preko 2 godine

Mislim da Stanojevic dobro sprema ekipu na ambijent kod kuce, drasticna je razlika u utakmicama kuci i u gostima kod njega, a mislim i da je Santa Klara ekipa koja drasticno razlicito izgleda kuci i u gostima. Ponovo ce biti vrlo bitna poslednja linija pre svega stoperi, protiv Socija smo se izvukli uprkos vrlo losem stanju defanzive u Beogradu, sada je utoliko teze sto Santa Klara ima vrlo brze ofanzivce a nasa odbrana je medju najsporijima koje sam video u poslednjih deset godina. Mislim da cemo u ofanzivi izvesno ugroziti Santa Klaru i da njihova odbrana nije u stanju da izdrzi nalete. Medjutim, ako primimo gol potrebna su nam dva za produzetke verovatno i penale na penale smo izbacili Soci opet zavisiti od penala nije prijatno. Za mene najjaci utisak ove sezone je odbrana koja je grozota. Dva stopera manjkavog kvaliteta, istog stila, koji su domiantni u duelu i na zemlji i na skoku ali su spori stoje preblizu golu i tu ih pretrcavaju i lose citaju igru, na desnom beku potreban nam je neko komplementarnih sposobnosti Urosevicu, sa ofazivnim kvalitetom ali da nije rupa, to nisu ni Miljkovic ni Zivkovic. Moze biti dobro sutra sto ce Obradovic igratii jer nam je potreban jedan od bekova da uradi nesto u ofanzivi. Centralni vezni sto su najcesce bili Zdjlear i Jojic vrlo losi u defanzivi. Najave da Terzic moze da igra pre Holendera pokazuje da nesto ne funkcionise, kada imamo igraca koji je bio relativno dobar prosle sezone da sada uopste nije fizicki spreman jer je umoran od Evropskog Prvenstva koje nije igrao. Primetno je i da imamo livadarski tim sto se kaze, da su neki u timu jer nisu losi protiv superligasa koji nisu u stanju da iskoriste njihove nedostatke ali u evropskim takmicenjima je gotovo tragicno. Tu mislim na defanzivce pre svega, nazalost to je bilo i kod Nikolica kad smo osvojili titulu, sa Mileticem, Kljajicem, Jevtovicem, a Milosevic je pravio tim samo za evro takmicenja. I dalje je shvatanje fudbala na svim nivoima u Srbiji najveci problem, to da Partizan godinama moze da igra samo na jedan nacin to je neshvatljivo.
M

MsNIck91

pre preko 2 godine

Sve si omasio u prvoj recenici. Santa Klara je kuci dobila makedonski Skupi 2:0,u gostima je bilo 0:3. Olimpiju su isto dali 2 kuci,u gostima 0:1 ali su doputovali sa 14 igraca,tako da ta prica da su domacinska ekipa ne pije vodu.Mi smo sa druge strane dobili DAC 1:0 u Humskoj,2:0 je bilo u gostima,1:1 protiv Socija u Rusiji,a 2:2 u BG-u i po starom racunanju gola u gostima bi cak i ispali.
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Imate livadski tim i očekujete titulu! SRAM vas bilo po kvalitetu ste 7 tim lige
h

humska1

pre preko 2 godine

Sto se tice livadarsko tima, to je termin kada je ekipa krpljena da osvoji ligu a ne vredi narocito. U vezi domaceg i gostujuceg terena, analogija je promasena. Kakav crni Skupi ili kako se vec zovu. To je irelevantno, kao i mi protiv Daca, pa trebalo je da bude 3-0 u Beogradu a tamo je trebalo da nereseno. Nema uzorka za njih kakvi su u gostima ali uglavnom takve ekipe imaju problem u gostima, oni nemaju dovoljno iskustva, nenaviknuti su na promene uslova, njihova mentalna zrelost dolazi na ispit u koju najvise sumnjaju jer je to provincijalni klub sa igracima bez renomea. Sto se nas tice za vreme Stanojevica u proslom je bila vidljiva drasticna razlika a i u ovom mandatu je. Prosle godine i protiv Moldavaca i protiv Sarlroe nije to bilo to, sada u Sociju smo prvu utakmicu bili vrlo losi, verovatno je Soci zasluzio pobedu, a u drugoj smo odigrali dobro da nije bilo kikseva u defanzivi dobili bi u regularnom toku, protiv Santa Klare opet lose i svakako ce biti dosta bolje nego sto je bilo sve i ako ispadnemo jer od onoga ne moze mnogo gore.
D

Dr Laza

pre preko 2 godine

Koliko pišete o njihovom "neverovatnom" uspehu kao da se vi novinari takmičite! Razumem, jeste konferencija, ali nije za štampu, već ta njihova "neverovatna" liga

ANALIZA

pre preko 2 godine

Tačno, partizanu najteže padaju ovakve utakmice...navikli da igraju prijateljske pa sad su im preteške takmičarske
A

Akademija

pre preko 2 godine

Popovic, Lutovac,Sanicanin,Vujacic,Obradovic,Zdjelar, Jojic,Natho,Terzic,Markovic,Ricardo. Agresivno od 1 min, napasti sa ofanzivnim beovima, brzinom spore stopere izbaciti iz balansa, pasovi po zemlji iza odbrane. Sudi britanac sto je po meni nasa prednost.Odma one brazilce po nogama udariti da osete malo da znamo da udaramo posle toga nece onako opusteno igrarti. i jako jako bitno blize igracu stajati. Primer je Miljkovic kod prvog gola. Moja prognoza 2-0!!!

ANALIZA

pre preko 2 godine

Znači odmah protivnike po nogama jaoooj kakav si ti lik tačno se vidi da i vi grobari mislite da igrači partizana neumeju ništa sem da biju po cevanici.. ulepšao si mi dan!
K

KOJI JOJIC

pre preko 2 godine

DRUZE?
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Igra kao PSZ ali igra protiv neodjanjivih sila koji mu ne dozvoljavaju da odigraju bilo koje evropsko takmicenje.... Xaxaxaxaxaxaxax a u Srbiji ne moze niko go da im da xaxaxxxaxaxaxaxa, potpuno neobjasnjive sile axaxxaaxaxcaca

ANALIZA

pre preko 2 godine

Iracionalna sila vuče nazad partizan u Evropi...kuku lele hahaha...pa celoj Srbiji je jasno da ih u superligi nameštene utakmice vuku napred...nek sagrade bistu Vučiću!
P

Pidzi

pre preko 2 godine

Druze to vazi za drugi klub
V

Varela

pre preko 2 godine

Glasaj onda brate protiv njega i svi vi zvezdasi taman cete nama grobarima uciniti veliku uslugu i glasati za svoju propast
V

Varela

pre preko 2 godine

Glasajte onda protiv njega ali onda glasate za vasu propast
I

Istina

pre preko 2 godine

Napred Santa Klaro gazi ove neznalice.
S

SamoCekaju

pre preko 2 godine

Čekaju partizani i dočekaće Šamrok :))))

ANALIZA

pre preko 2 godine

Na utakmici u Portugalu partizan je bio mačiji kašalj za Santa Klaru... igrači Santa Klare su sprdali sa igračima partizana... rezultatski samo 2-1 to i neizgleda tako al svako ko je gledao meč video je da si igrači Santa Klare tehnički potkovani bar 10 puta bolje od igrača partizana koji po tehničkog kvalitetu su ličili na tim sa poljanceta
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Analiza@ I od zvezde takodje..pozz
K

Krizni stab

pre preko 2 godine

U skolu se krece redovno. Vreme je, pismenost na niskom nivou.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Ako postoji jedna pozitivna stvar u uvodjenju ove Lige Konferencija, to je zagarantovano učešće za šampiona Srbije. Kvalifikacije se igraju za jača takmičenja (LŠ, LE) a ako baš sve propadne ostaje da se igra još minimum 6 utakmica u LK. I to je OK, jer ako tim nije u stanju da izbori ova kvalitetnija takmičenja onda je LK takmičenje po meri. To u velikoj meri skida pritisak jer nema opasnosti da se ostane bez ičega već u sezoni kupanja. Takodje povećava vrednost domaće titule u Linglongu, kakav god da je. Zvezda je prosula taj luksuz zbog umobolnika iz uprave koji su igračima i javnosti poručili da je sve osim LŠ neuspeh. Da su iskoristili faktor garantovane evropske jeseni da malo relaksiraju igrače, možda bi stigli do Dinama.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Pa kako cemo sa Miljkonom, Vujketom, Sanicaninom? Nikako..

ANALIZA

pre preko 2 godine

Nikako, teško je bez Vučića! Nije vam ovo domaća liga biće veselo!
@

@Analiza

pre preko 2 godine

Veselo je bilo u Tiraspolju. Secas li se?