Partizan pustio Nikolu Terzića u Tursku: Potencijalna zarada 500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.01.23. | 18:18

Krilni fudbaler se seli u redove Bandirmaspora

Prošle sezone je bio jedno od otkrovenja Mozzart Bet Superlige, važan šraf u sistemu Aleksandra Stanojevića. Ove je tek povremeno nagoveštavao potencijal, pa je Partizan odlučio da mladog krilnog fudbalera Nikolu Terzića pošalje na pozajmicu u Tursku, objavio je portal Telegraf.

On će narednih šest meseci, odnosno do kraja takmičarske godine, nositi dres Bandrmaspora kao pozajmljeni fudbeler Partizana. Prema informacijama Telegrafa Terzić je tokom današnjeg poslepodneva prošao sve papirološke prepreke i stavio potpis na ugovor o pozajmici. U slučaju da Nikola Terzić zadovolji nove poslodavce, Partizan će dobiti obeštećenje od 500.000 evra.

Izabrane vesti

Bandrmaspor je trenutno na četvrtom mestu druge turske lige, sa jasnim ambijama da se u dogledno vreme domogne elitnog ranga.

Mladi fudbaler je ove sezone odigrao svega 362 minuta u svim takmičenjima, imao je daleko manju ulogu nego u eri Aleksandra Stanojevića kada je kao bonus ostavio pristojan utisak. Dolaskom Fuseni Dijabatea, Terzić je skrajnut u drugi plan.

Podsetimo, Terzić je u Partizan stigao iz IMT, ali kao igrač pod ugovorom sa Čukaričkim. Kako je silno želeo među crno-bele, njegovi agenti su Brđanima isplatili izlazno obeštećenje, pa klub iz Humske nije imao nikakav trošak, a sada je u poziciji, ako sve tri strane budu zadovoljne, da u junu zaradi pola miliona evra.

U tekućoj sezoni, Terzić je za Partizan odigrao 12 mečeva, upisao gol i asistenciju, a u međuvremenu je postao i mladi reprezentativac Srbije.


tagovi

Nikola Terzić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara