Pumin ponovo u Humskoj (©AFP)
Pumin ponovo u Humskoj (©AFP)

Partizan raskrstio s Najkijem, posle 20 godina ponovo u Pumi! I ponovo u bordo-plavom

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.06.23. | 09:29

U rezervnoj varijanti doduše

Najki jeste najveći na svetu – uz Adidas naravno – ali Najki nije Partizan tretirao kao “kapitalca” oko koga treba da se pomuči. Crno-beli su imali kvalitetnu opremu, ali ne i autentičnost kao klubovi sa posebnim privilegijama. Na stranu “nadogradnja” u sopstvenoj režiji, poput onog detalja sa navijačima na rezervnoj garnituri, crno-beli dres Partizana u prošloj sezoni bio je u osnovi, primera radi, identičan onom plavo-belom dresu Novog Pazara.

Međutim, od sledeće sezone Partizan će biti – samo svoj. Jer od sledeće sezone Partizan se vraća Pumi. Posle tačno 20 godina, pošto je u Puminoj opremi igrao od 2000. do 2003. godine. Već u debitantskom nastupu u Ligi šampiona crno-beli su prešli u Kapinu opremu. Sam Najki je “vladao” Humskom od 2015. pa do danas.

Izabrane vesti

Prema informacijama Mozzart Spota, prva garnitura će naravno biti klasična crno-bela, u retro fazonu, podsećaće na opremu u kojoj je Partizan Kežmana, Ilića, Vladimira Ivića, Đorđa Tomića i ostalih 1999. godine savladao Rijeku u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Gostujuća garnitura biće pak posebna atrakcija za navijače, jer će se posle dugo vremena na velika vratiti bordo-plava kombinacija. I moramo da kažemo: izgledaće zaista dobro.

Ugovor sa Pumom stupiće na snagu 1. jula, pa ćemo tek posle toga moći da i zvanično ošmekamo novi izgled Partizanovih dresova.


tagovi

PumaFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara