(©Starsport)
(©Starsport)

Partizan slavi Uroševića: Dobili smo najtežu utakmicu u finišu jeseni (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.11.22. | 21:40

„Omiljeni gol? U poslednje vreme da“, rekao bek crno-belih

Sjajna jesen Slobodana Uroševića. Možda i najbolja u karijeri. Blistao je i na domaćoj i na međunarodnoj sceni, a kruna tih partija stigla je večeras u Bačkoj Topoli.

Partizan je u derbiju 18. kola Mozzart Bet Superlige savladao TSC sa 3:2, a fenomenalan gol za pobedu, direktno iz slobodnog udarca, postigao je Urošević.

Izabrane vesti

Teška utakmica, TSC igra izvanredno, uvek na gol više. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, da smo navijačima, koji su ispunili stadion, prikazali zanimljiv meč. Pohvalio bih svoju ekipu, ovo nam je bila najteža utakmica od tri poslednje u finišu jeseni. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i tako staviti tačku na ovu polusezonu“, rekao je Urošević posle meča.

Partizan je maltene iz hendipeka počeo utakmicu, jer je primio gol u drugom minutu, ali je uspeo da preokrene.

Dosta utakmica smo odigrali ove jeseni i polako nas stiže umor. Ne tražim opravdanje. TSC je bolje ušao u meč, krunisao je to ranim pogotkom, ali uspeli smo da se vratimo, damo drugi gol. Potom je opet usledio šok, novo izjednačenje, ali na kraju smo slavili. Zanimljiva utakmica, nadam se da ćemo ovako da nastavimo da upisujemo bodove“.

Prelep gol je postigao Urošević, jedan od najlepših i najbitnijih u karijeri.

„Najlepši? U poslednje vreme da“, ocenio je Urošević


tagovi

Slobodan UroševićFK PartizanTSC Bačka TopolaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara