Stadion Partizana (© Star sport)
Stadion Partizana (© Star sport)

Partizan smanjio kapacitet stadiona na 12.894 mesta

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.07.21. | 12:52

Bez gostujućih navijača u Evropi

Zaželeli su se Grobari Humske ulice. Poslednji put bili su na stadionu Partizana 10. juna 2020. kad su svedočili pogotku Bibarsa Natha protiv Crvene zvezde, vrednom plasmana u finale Kupa Srbije. Na njega će se vratiti u četvrtak veče, u prvom susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija sa DAC-om.

Prethodnih 13 meseci ulaz na tribine bio je zatvoren poštovanjem protokla u borbi protiv virusa korona, iz istog razloga će biti ograničen kapacitet objekta poviše Autokomande i na susretu sa predstavnikom Slovačke. Umesto 29.775 mesta za sedenje, koliko je kapacitet u redovnim uslovima, za ovu priliku će biti redukovan na 12.894. To je maksimalan broj navijača koji za tri dana može da prisustvuje evropskoj premijeri tima Aleksandra Stanojevića.

Izabrane vesti

Isto važi i za mečeve Superlige, kad dođe vreme da Partizan bude domaćin. Već poslednjeg dana jula, protiv Voždovca. Sve usled poštovanja mera u brobi protiv pandemije, pošto je svim klubovima elitne scene preporučeno da prepolove kapacitet stadiona i razdvoje gledaoce tako da sede makar metar jedni od drugih.

Što se tiče susreta sa DAC-om, navijači kluba iz Dunajske Strede neće dolaziti u Beograd, baš kao što ni Grobari neće u Slovačku.

Ulaznice za prvi susret drugog eliminacionog kola za plasman u grupnu fazu Lige konferencija prodaju se od danas. Cene su: 500 dinara za južnu i severnu, 800 za bočnu istočnu, 1.000 za bočnu zapadnu tribinu, mesta na centralnim delovima su 1.000, a pozicije u ložama 4.000 dinara.

Blagajne na stadionu rade od deset do 18 časova.


tagovi

FK Partizanstadion Partizana

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara