Komentari na vest

PARTIZAN – TIM ZA DERBI: Jović je drugi bonus, Lazar Marković ulazi s klupe

O

Objektivac

pre oko 3 godine

S obzirom na sastav izgleda da Partizan trazi šansu u drugom poluvremenu kad udju Suma i Marković.Ajmo crno beli!
Б

Бибарс

pre oko 3 godine

Беспотребно умарамо прву поставу против овог слабашног противника, кога наша друга постава добија 7:0 лагано. Звезди је данас први меч ове сезоне где неће бити склањалице. Партизан треба да одмори прву поставу за Раднички. Прибојавам се шта ће им моћни јагуар Асано урадити. Нек им је Бог у помоћи.
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Najskuplji igrac u istoriji ulazi sa klupe?!Zato smo i ispali od 8 tima Beligiske lige,jer on nije imao snage za 90 minuta ali je imao za 75 i penale.
D

Dzontras

pre oko 3 godine

Godinama ulažu 5 puta više od Partizana,država im daje i šakom i kapom dok nikoga ne mogu da prodaju.Imaju duplo skuplji tim duplo više daju na plate i opet ne mogu da uspostave dominaciju u derbiju.Čak i da danas pobede to će biti smešno s obzirom koliko su privilegovani u odnosu na sve ostale.
A

Aebre

pre oko 3 godine

nemoj tako prodali su radonjića koji je partizanova skola
S

Story

pre oko 3 godine

Obično pišem duge koment. Sad najkraće 5:2 za Zvezdu! Možda čak i 6 ili 7:2 Ovo ide na tiket. Vidimo se!
P

Pirlo

pre oko 3 godine

Ako panteri ne budu opet kopali oci Sumi ili ga povredili na drugi nacin, ima da ih pregazimo kao plitak potok. Asano, Jovic i Holender za najvazniju i najdrazu pobedu.
@

@Pirlo

pre oko 3 godine

Sistem nedozvolja da partizan izgubi
B

Bolje

pre oko 3 godine

Da si i ovaj kratki preskocio jado.
c

comi 85

pre oko 3 godine

Uplati kod mene dajem ti kvotu 45,00!!!!
H

HAHAHAHAHA

pre oko 3 godine

17:0 NAJVEROVATNIJE
q

qq majko

pre oko 3 godine

Vidimo se. Pisi kad stignes!
P

Prosto

pre oko 3 godine

Nek’ stoji ovdje.. ako izvede Zeka-Scekic-Natho drasticno ce ih nadtrcati CZ veznjaci + igraci koji nisu najvisi nivo Holender i Jovic, previse je. Ovo se ne smije izvesti sutra. Natho - Scekic i gore Markec - Zeka - Fica i to je to.
k

ko zna

pre oko 3 godine

Rekoh ja da Partizan izlazi sa istim sastavom kao protiv Vojvodine. Mnogo verujem u Stanojevica luda glava skorz, naravno u pozitivnom smislu. Idemo jako GROBARI sutra.

ANALIZA

pre oko 3 godine

Ovog seljaka iz Lomnice pozivam na tablic masters da ga oderem ko mace muskatlu nek potrazi tamo STRUCNA ANALIZA 8 na listi u celom Svetu koji igra tu igru...
B

Botino

pre oko 3 godine

ANALiza smaras gluposcu idi igraj se sa puzlama.. Kakav bre tablic komplikovan je za tebe.
q

qq majko

pre oko 3 godine

Ne.

ANALIZA

pre oko 3 godine

Napred Zvezdo ne plasi se mafije..Delije su uz vas... Stankovicu moras da pinizis i sistem i partizan...
i

iz 1 u x

pre oko 3 godine

citam nešto pišu navijači Zvezde kao Partizan trazio mlade da igraju, verovatno će biti da smo tražili i povećanje broja stranaca, dalje govore kako nijedan nas ne može kod njih da igra, pa sto da se spusta na taj nivo, dalje govore neki nizovi smešni, pobedili iste ekipe i oni i mi u ovom nizu, znaci i vasi nizovi su smešni

ANALIZA

pre oko 3 godine

Nijedan amaterski igrac iz humske nema mesta u Zvezdi shvati..to sto vas stiti mafija i namesta pobede to je bruka za srpski fudbal, Srbiju i partizan.. Zvezda u Evropi dokazala koliko vredi
i

iz 1 u x

pre oko 3 godine

@ANALIZA pa ovaj Natho igra peške kod vas, Suma isto, bolje se zapitaj koji bi igrač Zvezde mogao kod nas
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Zvezda u zadnjih 10 godina nije imala igrace kao sto su Lazar, Leonardo i Natho. Imala je Marina, ali to je otprilike neki nivo Kataia, sto je ljuti prosek.
c

comi 85

pre oko 3 godine

O kakvim ti decko mafijasima pricas??Pa terzic je bio interpol poternici,4 namestene titule,more penala o kojima ceo svet prica,kradja u svakom derbiju i pored toga ne mozete da nas dobijete!!!
G

Gost200

pre oko 3 godine

Koliko fudalskih znalaca odnocno pljuvaca...Zasto vi gospodo ne pokusate da trenirate nekoga, bar u 3. ligi, pa se borite za ulazak u vise rangove? Kad vec fudbalsku igru drzite u malom prstu, da vidite malo kako je to na pravom fudbalu, umesto sto sedite u kladzi, pijete pivo i gubite novac...Derbi se igra sutra,pa cemo videti ko od igraca zna a ko ne, ne pada mi na pamet da pljujem nekoga bilo iz Partizana ili Zvezde na nevidjeno!
D

Dzontras

pre oko 3 godine

Koja fudbalska igra cela Srbija przi keca na Pazar protiv Topole danas svi znaju da je namesteno kao kuca
B

Borivoje Psihijatar

pre oko 3 godine

Navijač sam Vojvodine i neutralno posmatram ovaj susret. Ali kao psihijatru i stručnjaku iz te oblasti nešto mi bode oči sa strane. Ni jedan igrač Zvezde nije dao video izjavu pred utakmicu, nego su njihove izjave izlazile u štampi ili na portalima. To sa stručne strane pokazuje da su oni preplašeni i da ne smeju pred kamere. Isto tako ni trener Stanković nije održao konferenciju već je odgovorio na namestena pitanja voditeljke Zvezda Kids. Mislim da je to slučaj sa derbijima od kako je Stanković trener. Igrači Zvezde su u nedvosmislenom strahu.
T

Tiosav Psiholog

pre oko 3 godine

Navijač sam Jagodine, svi koji imaju potrebu da mnogo pričaju pred određene događaje sigurno rečima razbijaju strah koji ih prožima.

ANALIZA

pre oko 3 godine

Ti bi stvarno trebao da posetis psihijatra.. Zvezda da se boji ekipa koja ima lazan niz... Stanković zna da ne sme da izvede najjaci sastav i samelje partizan..vec mora da nadmudri i pobedi i partizan i sistem
K

Kec ko vrata

pre oko 3 godine

psihijatar /fora/ ... a ovi što imaju doživotni parking šampiona sveta... imaju šifru jel tako ...
q

qq majko

pre oko 3 godine

'voditeljke zvezda kids' xa xa xa Kralju!
K

Kraljevic

pre oko 3 godine

Velika je čast u današnje vreme navijati za Partizan.Osećaj nečeg lepšeg,boljeg,ispravnijeg...Neka nam dan pre derbija uzimaju iz butika majice,šalove,zastave...Neka nam i ne daju da zapalimo sveću za pokojne drugare,nek nas hapse kad god se okupimo više od dvojice.Nek puštaju one hodajuće sramote da se okupljaju,prave bakljade,nek rade šta . hoće...Od 2017. kad smo im oteli nameštenu titulu zvezda ima bolji skor nego ekipe koje su vladale u najvećim diktaturama Čaušesku u Rumuniji i Honeker Nemačka.Zvezda gubi ili igra nerešeno samo kad je titula rešena!Državna mezimica ima sve zatvoreno sem derbija.Ako se ikad neko napravi toliko bezobrazan da uporedi bilo koga odavde sa njima setite se da ovakvog kriminala nema nigde u svetu.Partizane u inat napadaj!!!
P

Plemić

pre oko 3 godine

Zvezda je oplemenila svoje titule plasmanima u LŠ, LE, pobedama u tim takmičenjima. Zvezdine titule nisu devalvirali razni dunsteri tipa Šamrok, Tikva, AEL, TUN...UVEK JE LEPO BITI NAVIJAČ ZVEZDE.

ANALIZA

pre oko 3 godine

Cast je navijati za klub koji ima bunker pun svega i svačega na stadionu? Da li si ti pri cistoj svesti i zdravom razumu? Zvezda od 2017 do sada ima bolji skor u derbijama i zato ne izmisljas
K

Kap1243

pre oko 3 godine

nema niceg lepseg na ovom svetu nego navijati za partizan.hvala ti cale sto sam deo one bolje i vrednije srbije.
G

GSO

pre oko 3 godine

Ima tu jos mnogo toga ali sve je tacno.
P

Postic

pre oko 3 godine

Pa vi ako napadnete popice te 5 komada ko od sale
G

Gost.......

pre oko 3 godine

Analizo, botino sns, te priče možeš tvojoj sekti da prosipas..... to za bunker, možete doći po vaše navijače koje su oni koji prave sve ovo doveli na južnu tribinu ....to ste vi, vasi su tenkovi, vaši su bunkeri, vaši su zlikovci i ubice koji su kao janičari klali i sekli, vas je Kokeza, vas je interpol Terzić, vas je Sale mutavi, vas je Karapandzic, vas je Tomić, vas je KiM Čović....to je sve vaše i eto vam ih......dosta spina, dosta lazi, dosta prevare, dosta tiranije, dosta Franka, dosta titula iz 46, dosta Agrobanke, dosta Gasproma, dosta ulazaka u ponoć na stadion.....Pa ti analiziraj sta god a mi sa ove strane i oni koji budu na vrhu krivične prijave podneti protiv onih koji su utabali ovu tiraniju...golove iz gol auta, golove što ne predju gol liniju a samo Djokic vidi, penale van 16...FKP je iskazao sebe u 2 LS i 10 LE......skoro bez pomoći države iliti minimalne.....duga je lista igraca koje je partizan prodao i plasirao, a sad ti prave razliku u repki, dok 15 izguranih igraca imaju doprinos kao što bi ga imao i bilo koji bolji igrač Ling long lige.....samo prosek....zato i traju samo dok ne predju granicu a transfer preko 5 milki im je misaona imenica...izuzev Radonjića koga je Partizan stvorio....najveci Srbi velicajte svoje srpstvo kao paravan za sisanje drzavne kase i ponosno nosite IDEA na grudima a kad vas vodja napravi auto put do Albanije možete obnoviti utabane staze odakle ste ponosno i poceli.....deco Krcunova....kako god da se završi.....ponosno je biti sa suprotne strane, gde god....samo ne biti tamo gde ste vi....
D

Damir Čakar

pre oko 3 godine

Ne bude li Sume, Markovića i Zdjelara, biće Stanoje odlazi.

ANALIZA

pre oko 3 godine

Tri najgora igraca: mesar Zdjelar, Suma dopingas i Marković toletova prevara
G

Gost.....

pre oko 3 godine

Analiza neka je samo nemojte vise slati Sumu u bolnicu vašim krvnckim startovima vaših megazvezda.....a mi ćemo već pkazati kolko vredi nas stranac, kao što je Sadik, Leonardo, Rikardo, Tawamvec pokauali....gde ste tu vi bedaci....
K

Koja je

pre oko 3 godine

Ovaj budala Anal... Iza..
G

Gost1204

pre oko 3 godine

Nemam primedbu, smesna ekipa
N

Ne igra bolji već spremniji

pre oko 3 godine

Čovek posmatra realno... ne igra se tekma 2x15 minuta. Nema u ponudi kondicione spremne igrače, to je maksimalno.
b

batabane

pre oko 3 godine

Stvarno nemam vecu zamerku za sastav.Jedino se plasim da ce Jovica pojesti trema,pa mi je sigurnija varijanta Fica.A Scekic od kad ne igra sa Zdjelarom poceo je vise da odigrava prema napred, i to je poboljšalo njegovu igru.Jeste da Scekic tehnicki,a pogotovo kad je sut u pitanju ne stoji najbolje,ali to nadoknadjuje borbenoscu.Kad Jojic jos podigne formu i pojaca kretanje,tada ce mozda moci i bez Scekic ili Zdjelara.Za sada ne moze bez Scekica ili Zdjelara,samo i ne njih obojca na terenu u isto vreme.Jos i da dodam da nemam vecih zamerki kako sada igra Miljković, ali mi krivo sto Zivkovic nije imao vise prilika da dokaže,jer ja vidim da je brzi i tehnicki bolji od Miljka.Ali sta je tu je,ni Miljko trenutno nije los.
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

Miljko nije los samo ce Katai sutra da ga vrti ko na ringišpil
b

batabane

pre oko 3 godine

@Nelle 007 Katai bi vrteo bilo kog da stavimo,ne samo Miljka.Ali Katai i Borjan i to je to sto Zvezda ima.Ima i Bena i Kangu,ali se oni na derbijima ne vide.Kazem ti i strucno i posteno.Ostala snaga Zvezde je u Sudijama.Zato tako i pisete, kao Partizan guraju sudije.
k

kidalicaa

pre oko 3 godine

bukvalno nijedan igrac partizana nema mesto u prvih 11 zvezde. realno.
k

ko ih sastavi

pre oko 3 godine

E svaka čast i tema za razmišljanje. Svi bi pali na kondicionom treningu.
n

nasi bavarci

pre oko 3 godine

Hahahahahahaha ma vi ste bre na nivou Bajerna.

ANALIZA

pre oko 3 godine

Cak ni na klupi za rezerve...
q

qq majko

pre oko 3 godine

Naravno da ne. Bilo bi im ispod casti.. pozdrav.
P

Postic

pre oko 3 godine

Mozda moze Suma
M

Momcilo Vukotic

pre oko 3 godine

Zdjelar sa Scekicem stavljao u dzep cigane. O Sumi kao ubedljivo najboljem igracu lige ne treba trositi reci. Lazar kakav god da je mora da igra. Jojic nula prekrizena. Miljkovic katastrofa. Prodali Ssdika budzasto i sad namo spica. Holender je krilo. Uz tradicionalno sudijsko guranje sns mezimceta, nemamo sza da trazimo. Ti Stanoje ocigledno radis za nekoga.

ANALIZA

pre oko 3 godine

Zdjelar i Scekic su na svakom derbiju zasluzili crvene kartone al ga ih je sistem stitio.. snimci dokazuju moju tvrdnju
G

Gostiona

pre oko 3 godine

Sanogo svaku utakmicu koju igra treba da dobije crveni

07.08.16

pre oko 3 godine

Razlika u kvalitetu,timskom i individualnom je ocigledna,a to je i Evropa pokazala.Zvezda dobija sutra 2:0,cujemo se posle Derbija,nikad manje dilema nisam imao.Nebo i zemlja.Zategnut je i singl,pa cemo spojiti lepo i korisno.

ANALIZA

pre oko 3 godine

Iz dvojke u keca...2-1 za Zvezdu...cujemo se sutra...videces kako Stanković u drugom poluvremenu melje lopovski sistem partizana
G

Gooxy

pre oko 3 godine

Daj molim te falko i falicnineli?mozda kanga nekim sutem ili pavkov da mogu jednim potezom uradit nesto ali ta dva zabara sigurno ne
G

GSO

pre oko 3 godine

Bez Markeca, Sume i Zdjelara nemamo sta da trazimo.
S

Sadik Umar

pre oko 3 godine

Suma, Zdjelar? Sta ovaj radi?
S

Sta je ovo?

pre oko 3 godine

Gde ti je Suma?Jel ti to igras za njih?Ti imas najboljeg igraca u ligi i on ti ne igra?!Nisi normalan ili ovo radis po naredjenju.
a

ahads

pre oko 3 godine

ili radis po naredjenju hahahahahahaahahahah ...CIA hahah
H

Humska

pre oko 3 godine

Odlicna postava.. Napravljen balans na terenu i klupi,jer kad imas na klupi Sumu i Markovica, plus Zdejlar i mali Stevanovic onda znas koliko smo jaki..
D

De3

pre oko 3 godine

Ovaj tim je duplo bolji od zvezde ako bude ovako
h

humska

pre oko 3 godine

Sve tacno.. Duplo smo jaci.. Plus imas Sumu, Markovica, Stevanovica i Zdejlara na klupi.. Pogledaj kod njih ko ima da im preokrene utakmicu, vukanovic..
l

lol12

pre oko 3 godine

E moje dete sam Falko bolji od svih tih tvojih poluigraca.Da Stevanovic preokrene nesto?Nije dete zaigralo kako treba od kad ste ga prodali.Da Zdjelar preokrene nesto?On samo moze nekome nogu da otkine a tehnicki i u ofanzivi nista.Markovic?Propao,vidjeli smo na zadnjem derbiju,ubedljivo najgori igrac.U Zvezdi ako su pogodili postavu imaju van startnih 11 Falko,Falcineli,Kanga,Pavkov...Sve igraci koji jednim potezom mogu da promene utakmicu
K

Koji

pre oko 3 godine

je ovo cirkus od tima,strasno.
K

Kratko Ostanic

pre oko 3 godine

Umesto tandema Natho atho Zdjelar a ispred Suma ovakav sramotan vezni red sa Jojiem i scekicem sram te bilo stanojeviću namerno ovo radiš
h

humor

pre oko 3 godine

Pa ovaj Jović nema mesta u omladincima a ne da igra derbi.
h

humska

pre oko 3 godine

Bolje nemoj da kom kad si glup za fudbal.. Jovke mali top igrac, decko je zverka.. Igra odbranu, duel igra, tehnika, taktički savršen..
@

@humska

pre oko 3 godine

i fica je bio top da bi se prodao...haha sad greje klupu...to su ti antitalenti iz humske
l

losos

pre oko 3 godine

Au grmi ekipa! Markeca u 11,mada ih dobijamo svakako.Duplo smo bolji od njih.Napred Laetizan!