Komentari na vest

Partizan u Danskoj bez Belića

S

Sima Arauho

pre 9 meseci

HVALA BOGU!
b

belic?

pre 9 meseci

ko placa komentatore da ga hvale onoliko? I sta to oni vide sto ja ne vidim?
y

yui

pre 9 meseci

Decko izorao teren ..toliko
i

ili ili ili ili ili

pre 9 meseci

Yui jeste ga izorao, defanzivno je pokidao sinoc. Ali je tempirana bomba kao prvo. A kao drugo mnogo je tanak sa loptom. Vidi se napredak u odnosu na proslu sezonu, ali nije nista bolji od Srnica ili Gobeljica na primer. Treba jos dosta da radi i da vise razmislja, srce ima to je jedino.
B

Bzvz

pre 9 meseci

Zar nije Žutić kakav Belić, odavno je požuteo, a sad je Crvendakić.
M

MILAN GALIĆ

pre 9 meseci

Nije zasluzio drugi zuti.Sta su radili oni.Rukama drze i nikom nista.Cudime da nije gol Natha ponistio.Poljaci.Igore pazi kod zamena.Kanute treba do kraja da igra.Treba da igra drugu ulogu.Uprava odma danas napolje.
Г

ГостГост

pre 9 meseci

Писац текста едукован о фудбалу колико и Пеђа Страјнић. Жути картон није добио за интензитет фаула, већ јер је тај ограч прошао њих двојицу и кретао у потенцијално опасан напад.
N

Nenad B.

pre 9 meseci

Ma daj, potencijalno opasan napad a faul bio na njihovoj polovni terena. Ako već nije isključio njima igrača pola sata pre kraja meča, za ono povlačenje sa leđa, ovo je bio benigni prekršaj. Očigledno da su Belića sudije uzele na zub zbog starih zasluga, tamo je dobio žuti karton za neko odgurivanje sa strane u 4.minutu.
G

Gost011

pre 9 meseci

Grobari ne kapiraju da nemaju roster igraca da se takmice na dva fronta, ovde su igrali 10 minuta produzetke u prvom poluvremenu pa drugo poluvreme onda produzetke po 15 minuta i na sve to jos serija penala. Bice iscrpljeni i ima da opet prospu bodove u ligi, zivi bili pa videli
N

NIkad jače pripreme

pre 9 meseci

Ako mogu biti iscrpljeni u ovo doba godine,onda neka počnu da se bave nekim drugim poslom.Šta onda rade na toliko dugim pripremama,svakodnevnim treninzima?
k

kolodin

pre 9 meseci

Dečko je rodjen u pogrešno vrijeme, A kako igra to se rijetko sreće, ja da imam privatni klub on bi mi igrao zadnjeg veznog.Fudbalski obrazovan i odrastao u Engleskoj i sada nekom čudo ovoliki kartoni, nije on kriv što je fizički spremniji od 99 % fudbalera u našoj ligi
k

kasap

pre 9 meseci

Da, spreman je da gazi igrače i kasapi. Biće sve više žutih i crvenih.
A

Astoria

pre 9 meseci

Prosek godina u danskoj ekipi je 22,2 godine!!!! Podatak za rubriku VEROVALI ILI NE!
L

Lazeta

pre 9 meseci

Igracina, bori se defanzivo, zaustavi 10 napada, jedina mana je sto nema strpljenja i bez razloga napravi faul..
K

Kostafson

pre 9 meseci

Dobro je, možemo da odahnemo...
E

ElMaestroKGKG

pre 9 meseci

Budimo realni decko nije zalsuzio drugi zuti sto je rekao i analiticar sudjenja Nedic na RTS. Sudjenje prilicno uzasno ali i u skladu sa renomeom takmicenja, nece LK da sudi vrhunski sudija. Igrace Scekic umesto njega i to je to nije mnogo velika razlika.

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

Frankowski sudi Ligu Sampiona

Nikola Grubnić

pre 9 meseci

dobro
А

Аир Сербиа

pre 9 meseci

Велико појачање, дечко је месар на квадрат
N

Nedeljko Kokot

pre 9 meseci

Bice jos jedna evropska 5arda u Danskoj ko protiv Dinamo zagreba,Samroka,Austrije Bec,Rapida,Petah Tikve...itd itd itd
A

Ajkn

pre 9 meseci

Ulece Scekakadabra, u postavu i sa klizecim startovima
h

halo

pre 9 meseci

Pazi mogao sudija da progleda, čovek pravi 15 hiljada faulova po utakmici, postaje mu već redovno u Evropi da ili dobija crveni ili bude na granici istog. A dobijao bi i po ligi, ali se sudije iz nekog razloga plaše da mu daju iako redovno "ugnjetavaju" jadni partizan :)
B

Baxter88

pre 9 meseci

On na svakih 15 min zasluzi po zuti karton i to lagano jer je sirovina bre
F

Filippl

pre 9 meseci

Odlicno po nas pravi mnogo losih faulova, bezpotrebnih...
B

BANENCE

pre 9 meseci

LIK JE SJAJAN UZ KANUTEA GOLMANA JOVANOVICA ILICA I SALDANJU POKAZUJE SVOJU VREDNOST..OSTALI SVI NEUBEDLJIVI I LAKO ZAMENJIVI..PRIDODAO BIH TU I NIKOLICA....ON ZNA FUDBAL..PITANJE ZA DULJAJA STA JE SA PANTICEM I ZASTO STALNO IGRA PO 15MIN A U OCIMA SAIGRACA VAZI ZA MALTENE NAJOBRAZOVANIJEG FUDBALERA...POZ.VELIKI SAM GROBAR DRAGO MI JE ZBOG POBEDE ALI IGROM NISAM NI NAJMANJE ZADOVOLJAN..PLASIM SE DA DULJAJ NIJE TAJ KAPACITET
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Pantic proslu utakmicu sto je igrao bio je ubjedljivo najgori igrac na terenu. Taj se, cini se, pozdravio sa profesionalnim fudbalom.
c

citam

pre 9 meseci

decko je fudbalski nepismen, na nivou Gobeljica
А

Аир Сербиа

pre 9 meseci

Хахаха Гобеља 😂😂😂
N

News

pre 9 meseci

Natko je dobio crveni takodje
M

Majkl432

pre 9 meseci

Druže, ne lupetaj!

muka mi je od njih

pre 9 meseci

Kakav otpad sudijski, mrzi Srbe, sve je sviro za njih. Propustio da daa drugi zuti onom sto je rvackim zahvatima sa ledja rusio Saldanju. Ne znam tacno ali je sigurno svirao bar 30% faulova vise nama. I na kraju kad nije mogao da nas izbaci ucinio je sve da nas osteti za sledece kolo, da i tamo igramo protiv njega. I ko zna koga jos moramo da trpimo od jeb*nih sudija iz " Evrope" koji nas kaznjavaju sto Rusima nismo dali sankcije. Djubrad pokvarena.
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Rusi, sankcije? Nas narod bas nije normalan.
p

pf

pre 9 meseci

Bar neće dobiti karton tamo. Kad na svakoj utakmici zaradi, sem kad mu srpske sudije praštaj, da ih ne bi kamenovali kukavci
V

VALJAK VERITAS

pre 9 meseci

I BEZ NATKA. URADIO GLUPOST. DOBIO CRVENI !
G

Gost gost

pre 9 meseci

Bez Belića i Natha ili samo bez Belića?

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

Natho dobio zuti ne crveni
J

Jesse Custer

pre 9 meseci

Arbitar meča je Beliću progledao kroz prste prilikom prvog žutog jer je faul bio na granici crvenog. To što mu se dopušta sve i svašta u našoj ligi ne znači da tako treba i u Evropi. Isto važi i za Natha. Čovek zbog protesta zaslužuje žuti na svakoj utakmici, ali se niko ne usuđuje da mu ga pokaže.
2

2207

pre 9 meseci

Nekad je bolje cutati 😘
g

ghhvv

pre 9 meseci

A šta ćemo sa situacijom u 63 minutu,igrač Sabaha Čakla ima žuti,Saldanja ga dribla i omreće i ovaj ga s obe ruke obara s ledja,jos ga udari i nogom,sudija progleda kroz prste,al zato Beliću odma crveni
D

Def

pre 9 meseci

Jel da? A reci ti meni druze koliko ima Natho odigranih utakmica u evropi a koliko je taj sudija sudio bitnih meceva? To sto je on dobio licencu da sudi ne znaci da je popio svu pamet sveta i ne znaci da deli pravdu samo jer se zove sudijom.Da se taj Natho buni bez osnova pa pio bi kartone samo tako.To sto Natho radi to se zove karakter i ako je bio realan i rekao kako Partizan ne moze do titule onda vrv nesto realno prigovara sudiji.
W

WhoAmI

pre 9 meseci

Napada sudiju kad je vas golman prilikom penala pola metra krenuo ranije, to ti je opravdan prigovor? Da li stvarno mislis da natho vidi sve i da je uvek upravu? Kao sto nije video da je ovaj izleteo jer je 50m dalje tako i dosta drugih stvari ne vidi ali prigovara. Pogotovo u nasoj ligi.