Komentari na vest

Partizan u Slovačkoj sa novim golmanom, a bez Sejdube Sume

S

Samo moron

pre gotovo 3 godine

Moze lupiti da Stanoje izdaje Partizan. Ako su crveni botovi u pitanju onda razumem.Pravi GROBARI to sigurno ne bi ni pomislili.
K

Kojadin

pre gotovo 3 godine

Ide tužbica, u pitanju je određena Sumica koja nije plaćena a nestalo ljubavi i kikiriki !!!
B

BvB Zeka

pre gotovo 3 godine

Svako ko ima veliku platu nema pojma da igra fudbal jbg Suma
5

556

pre gotovo 3 godine

Strasno bree vise sta se radi sa sumom sramota😡😡😡😡
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Zamisli cudjenje navijaca DAC kad vide da Sejduba Suma koga su sigurno gledali uzivo nije ni u protokolu?!Pitaju se jesu li ovi drugi toliko dobri ili je trener covek na koga vlasnik PAOK-a poteze pistolj?!
S

Sportski__lik

pre gotovo 3 godine

Ni slucajno Suma da igra, jer onda bismo imali vece sanse.
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Sanjao sam da smo ispali od ovih Slovaka, skeptičan sam jer su oni pokazali u zadnjih 25-30 minuta da znaju igrati, sakrili su nam loptu tada. Mislim da će biti totalno drugacija utakmicama od prve i da cemo biti na konopcima. Nadam se da nas neće kostati ona slaba realizacija u Beogradu, da smo im spakovali 3 komada kao sto je bilo realno po sansama, sad bi opusteno docekali utakmicu

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Da bogda da ti se ostvari taj san!

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

@Zole Opusteno, ovo ce biti laganica prolaz. Nece ovi imati uvek onoliko srece kao u Beogradu. Partizan ce dati najmanje dva gola sto se biti vise nego dovoljno...
S

Sportski__lik

pre gotovo 3 godine

Jedina dobra stvar ispadanja, sto bi Stanoje nadam se podneo ostavku, jer je sramota otpasti od ovih.
M

Mikac678

pre gotovo 3 godine

Slušaj ovoga nije prošao pripreme, nije Suma došao juče pa ne zna šta da radi na terenu. Inače Partizan je baš imao "jake" pripreme
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Ali Miljkovic prosao pripreme, rasturao covek, nezna centar sut da uputi, trci ko blesav bez mozga, ali prosao pripreme, o boze da li te ima.
I

IVAN 82

pre gotovo 3 godine

Sta radi ovaj trener, ne mogu ga nazvati pravim imenom jer mi necete pustiti komentar. Pa evo mesec dana se priprema, pa da 3 godine bez treninga, Suma bi se vise pripremio. Utakmica stvorena za Sumu, on iz drugog plana ili dobra lopta prema Rikardu. Ali covek ga jednostavno zlostavlja. Ispanes li Stanojevicu od ovih Slovaka , slobodno nemoj se vracati.
G

Gost...

pre gotovo 3 godine

Kakvo proganjanje Sume.
V

Vojica

pre gotovo 3 godine

Srpska struka, niti daju šansu onom ko stvarno ima kvalitet (Suma), niti će se ikada kod nas desiti Donaruma, da neki golman bude prekomandovan iz kadeta u prvi tim!
D

Deyan X

pre gotovo 3 godine

PFC ako ne prodje DAC, nemamo više o čemu da pričamo. Isto i CZ ako ne prodje Kairat.
C

California

pre gotovo 3 godine

Kao sto sam pisao pre mesec dana. Stojke nije bio vise kalibar za Partizan. I to se videlo zadnjih godinu i po dana. Pocela je da mu opada forma. Sve je vadio na iskustvo. Uporedite samo njegovu agilnost i kretanja ka lopti. Niske lopte je branio iz visokog stava i to ga je cinilo usporenim. Sve je to ok, prirodno. On ostaje legenda koja je podarila Partizanu mnogo uspeha. I zasluzuje posebno mesto u Partizanovoj istoriji. Ali nije problem Stojke koliko je problem struka. Pozicija golmana je tako zanemarena ne samo u Partizanu vec i u srpskom fudbalu. Dobar golman cini pola tima i neverovatno je da su nasi “strucnjaci” toliko zaostali za zapadnim svetom fudbala. Struka nije uspela da pripremi novog golmana za period “posle Stojketa”. Ovo ubacivanje Popovica je na silu jer nisu sistematizovani. Decko nema pravi razvoj. Kad ga vidis kako hoda i krece se ka lopti, vidi se da je pod pritiskom. Nije on krev, vec jednostavno struka koja ne brine o golmanima. Realno Jovsic sam po sebi je nekompetentan za trenera golmana. Generalno u Srbiji mogu se nabrojati 3 trenera golmana koji su kvalitetni. I oni ne rade u klubovima. Da se razumemo, puna podrska Popovicu ali ogroman je pritisak jer mu je nametnuto da brani. Preskacu se stepenice u razvoju. A “struka” je zabila glavu u pesak kao nojevi. Pocev od Milosevica pa i sada Stanojevic. Da je zapostavljena pozicija golmana vidi se da se jedino treneri golmana ne menjaju kada dodje do promene sefa strucnog staba. Jer ih ne interesuje kako treneri golmana rade. E sada je doslo vreme da Stojke ode i uzme jos jednom dobru kintu ali “struka” nije spremna na to. Ne bi bila spremna ni za godinu dana. Veliki promasaj Kralja kao “skauta”. A nasa struka brine o golmanima po principu “cekaj da udarimo u zid pa cemo onda menjati” A udaranje u zid Partizana kosta 6-7 miliona evra.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Kako moze Jovsic da trenira Stojketa kad je mladji od njega?!A da ne pricamo o karijerama i jednog i drugog.I sad taj Jovsic treba da uci nekog kako se brani?!
G

Gost30

pre gotovo 3 godine

Dug Partizana je 3.440.853.000 dinara ( 29,2 mil evra ), a dug Zvezde je 7.055.499.000 dinar ( 60 mil evra ) po finansijskom izvestaju Agencije za privredne registre (APR) za 2020 godinu. Izvestaj ima na sajtu APR i svima je dostupan. Mediji cute. Iz nekog razloga ne smeju da ga objave. Ljudi, obe uprave su lopovske i unistice i Zvezdu i Partizan. Ne samo da ih treba oterati, prvo treba da odgovaraju za toliki dug.
G

Gost Pp

pre gotovo 3 godine

To u fudbalu i nije neki veliki razlog za brigu,vise su realno duzni u kosarci i vaterpolu pa se ne diže frka.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Da li ste vi svesni koliko para ide u njihove džepove od svega toga?Zvanične plate od par desetina hiljada eura mesečno je samo kap u moru,oni izvlače iz kluba milione?Talog društva i lopurde narkomanske
9

951357

pre gotovo 3 godine

Za 2019. su i Zvezda i Partizan imali 31 milion duga. Znači, Zvezda je duplirala dug za godinu dana, a Partizan nije povećao dug u odnosu na 2019? Pa vi ste finanskijski magovi, bez prihoda a sa 20+ miliona rashoda vi ne povećate dug. Ili i jedni i drugi šteluju knjige onako kako kome odgovara.
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Non-stop se piše da su državni klubovi, pa onda da su u dugu. Ako ih država sponzoriše valjda bi bili u plusu. Ja bi malo da se neko zabavi sa tim koliko je država uzela iz Zvezde i Partizana od 91 do 95 godine
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gostinjo - u našoj državi i državna lutrija, eps i vodovod imaju dugove i/ili posluju u minusu. Ne treba dalje objašnjenje.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Ako je sve tacno, u Zvezdu uletelo preko 100 miliona, a dug 60 milke, pokralo se boga oca.
G

Gost30

pre gotovo 3 godine

@951357 U Izvestaju za 2019 stoji, citiram iz izvestaja: ''ukupan akumulirani gubitak Kluba iskazan u bilansu stanja na dan 31. decembra 2019. godine iznosi RSD 5,371,893 hiljade'', a to ti je 45,7 mil evra duga. A druga je stvar sto su se oni iz Zvezde posluzili trikom i u medijima trazili da im se predstavi i uracuna dobitak od LS u iznosu od 13,5 mil te godine, koji UEFA isplacuje tek na kraju takmicenja, sto znaci na leto 2020 , tako da su za siroke narodne mase predstavili da je dug 32,5 mil umesto stvarnih 45 mil. A taj dobitak od 13,5 od UEFE je APR uracunao u najnoviji finansijski izvestaj za 2020 god. Da li kapiras? Moze svako proveriti na sajtu APR, imaju izvestaji za 4 zadnje godine.
G

Gost30

pre gotovo 3 godine

@951357 Partizanu je u finansijski izvestaj za 2020 godinu usao transfer Pavlovica od 9 mil. i Sadikov od znacajnijih.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gost30 - dakle, zaključak je da i jedni i drugi šteluju knjige. Ovi su muljali sa prihodom od UEFA-e, a ovi sa prihodima od transfera. I opet, sa time, nemoguće da Partizan nije povećao dug. Muljaju oni tu još nešto.
G

Gost30

pre gotovo 3 godine

@951357 Kao sto sam i rekao u zadnje dve recenice glavnog komentara...
R

Rentabilan

pre gotovo 3 godine

Partizan je prodao Pavlovica,Stevanovica,Sadika to je 30 milki + - !!Koga je zvezda prodala?
S

SD Partizan Srbija

pre gotovo 3 godine

Sve sto je reko Pantic covek je upravu, ova uprava je samlela FK Partizan i nema nam spasa dok oni ne odu, imamo 3 bitna meca u Ligi Konfederacije i oni sve cine da ispadnemo, posle Dacke stize nam bolji i iskusniji i puno ozbiljan tim Soci, ako ne uradimo nesto i izbacimo ovu upravu na celu sa buckastim vazurom i vucelom, mi smo najebali kao klub i ne pise nam se dobro jer ova uprava je kriminalna, i sve cine da nam oslabe tim da ispadnemo a u prvenstvo smo lazno 1 dok se sef ne javi, kad se on javi Partizan ce biti 2 na tabeli pa ce opet krenuti price da smo nesrecno izgubili.
D

Dobro pamtim sve

pre gotovo 3 godine

Seti se, a možeš i da pogledaš kako je taj isti Pantić napadao te iste ljude na zapadu i istoku kad su vikali protiv uprave, a on tu upravu branio tad! Sad mu je došla naknadna pamet, pa je on sav naivan tek sad skontao da je uprava lopovska, a pre toga svi bili krivi samo ista ta uprava nije bila kriva.
S

Sportski__lik

pre gotovo 3 godine

Da ali tad je Partizan imao dobre rezultate, u evropi igrao odlicno, igrala je najjaca postava, totalno drugacije su radilo
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

kao delija mogu da kazem da je suma odlican igrac malo pretera kao kanga al pravi razliku,sto je najgore koliko god da je uprava losa ono ko uz onu stvar partizan igra dobro ljudi imaju srece mislim na upravu
K

Kula

pre gotovo 3 godine

Kako svima nije jasno da Vazura, Vučelić i Stanojević ne rade u intetesu Paartizana. Ovo sto Samrok radi Sumi je sramotno i cisto izivljavanje. Suma ima snage bar za pola sata, a i to bi bilo dovoljno . Ni Holender nije prošao pripreme pa igra, kako on može . Stevanovic neopravdano na klupi, sta tek reci za Miljkovića i Jojica piluraspale igrace. Ali moze im se kad svi cute, pocev od bivsih igraca legendi do navijača.
h

hahahaha 1

pre gotovo 3 godine

A koji Stevanović je neopravdano na klupi? Pa ti ne znaš ni ko igra za Partizan a pišeš komentare.....
S

Sportski__lik

pre gotovo 3 godine

Ti izgleda ne znas, golman Stevanovic
d

dud

pre gotovo 3 godine

pa ni ti ne znas, to je novi dobavljac lopti, pri klupama!
A

Aj ne lupaj

pre gotovo 3 godine

Je.o vas Suma..dobar je tehnicki ali nije timski igrac. Jojic zrenutno najbolje igra u timu a vi se nasadili neznalice i samo pljujete.
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Zbog takvih njegovih odluka smo Ispadali od Genta, Shamroka, i prosle god Sharloe...A pred prosle godine koliko nam je Suma znacio, to je tip igraca za velike utakmice, to se videlo protiv, Malatie, Moldea, Astane, Mancestera, Az Alkamara, i prosle god protiv, Sharloe samo Stanoje niste ne vidi ili ne zeli da vidi!
I

Info iz uprave

pre gotovo 3 godine

SUMA TUZIO KLUB ZBOG NEISPLACENIH PLATA,USKORO IDE IZ KLUBA BEZ OBESTECENJA!
G

Gostr

pre gotovo 3 godine

Partizanovac sam,ako je to istina i treba da tuži lopove. Ništa nemojte lopovima oprostiti,ni euro cent,sve će strpati u svoj džep
M

Ma ajde

pre gotovo 3 godine

Interesantno je da je Stanojević rasterao sve koji su izuvali Zvezdu iz čizama. Svi koji su dali golove u derbijima su rasterani ili maltretirani kao u ovom slučaju Suma. A pošto Zvezda jedva da da koji gol u derbijima oteran je i Stojković.
@

@Ma ajde

pre gotovo 3 godine

4 godine bez titule i vi isterali nekog iz čizama... hahahahah...
M

Ma ajde

pre gotovo 3 godine

@Ma ajde Izuvali a ne isterali. Da, jesmo. Pogledaj skor, pa pridodaj sve one golove Zvezde iz golauta ili golove kada lopta nije prošla gol liniju itd. Realno 8-9 pobeda Partizana, 2 nerešene i 1 pobeda Zvezde. To je ono što je realno. A te titule, pa ovde ni Real ne bi imao šanse za titulu. Svi, ali svi znamo zašto.
3

3579

pre gotovo 3 godine

Најбољи голман Србије у 21. веку?

Hehe

pre gotovo 3 godine

Svaki ciga svoga konja hvali
P

Pa reci

pre gotovo 3 godine

Ko je ako nije on? Ne kazem da je nesto specijalno ali boljeg nismo imali
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

@Pa reci... Па, у суштини сваки голман који игра негде у иностранству и тамо успева да гради каријеру, а да га не отерају после 6 месеци у клубу и голова примљених искључиво својом кривицом. Не зна се где је био гори, у било ком од клубова где је играо, а чак и последњих пар сезона у Партизану брани само зато што је прешао из Звезде, а чисто својом кривицом је примио доста голова, чак и пар баш битних у Европи.
V

Večiti grobar

pre gotovo 3 godine

Sramota šta treneri partizana rade. Slavković treba da brani a ne da vode neke klince mamine i tatine
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Suma nije "u ritmu"!Sta tu nije jasno?!I Natho je bio "van ritma" i LAZNI LIDER i trebao je da ulazi sa klupe ali je onda SA DVA GOLA NA DRUGOM NAJTEZEM GOSTOVANJU ZA 60 MINUTA u prvenstvu pokazao da Ser Samrok nema pojma!
@

@Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Zar te nije sramota da sam sebi daješ 50 pluseva za minut!
R

Računica

pre gotovo 3 godine

Natho i Suma su retki igrači u Partizanovom sastavu za koje se može reći da su tehnički potkovani fudbaleri. Ne razumem filozofiju Stanojevića koji prednost daje igračima poput Markovića koji je nekada imao kvalitet, ali je odavno van takmičarske forme, Jojić koji je više grejao klupu nego igrao ili Obradović koji takođe nema previše utakmica u nogama zadnjih sezona. Nije mi jasno kako Miljković, kome želim brz oporavak, može da ima "zacementirano" mesto u timu kada taj igrač nije mogao da igra u Rijeci koja je ipak nivo ispod Partizana. Dodatno, zašto Stanojević misli da za Stanojlovića koji je mlad i perspektivan napadač nema mesta u Partizanu, a dečko je veliki potencijal. Mnogo iznenađujućih odluka koje ne idu u korist Partizana.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Naravno da ne dajem sam sebi pluseve i drago mi je da imam ovoliki broj istomisljenika.
@

@Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Hahaha ne daješ...mi se ne kopčamo od pozadi! Garantovano niko ne deli tvoje mišljenje
@

@Simo

pre gotovo 3 godine

Dodaj još neki plus sebi...malo je 105