undefined
undefined

Partizan želi Jojića

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.09.20. | 21:18

Pregovori već počeli, čeka se odluka Bašakšehira

Nije se još slegla prašina u Humskoj nakon smene na kormilu ekipe, a evo novih vibracija na stadionu Partizana. Kako saznaje Telegraf, crno-beli su započeli pregovore sa svojim nekadašnjim vezistom Milošem Jojićem i uveliko rade na njegovom povratku u Partizan.

Isti izvor navodi da pregovori neće biti nimalo lagani za crno-bele s obzirom da Jojić ima još godinu dana ugovora u Bašakšehiru i platu veću od milion evra. Ipak, olakšavajuća okolnost bi moglo da bude to što Jojić prošle sezone nije bio u prvom planu u turkom klubu, već je prosleđen na pozajmicu u Volfzberger, pa u Humskoj verovatno veruju da će tako biti i ove sezone.

Izabrane vesti

Telegraf navodi da u prvi mah ta opcija nije bila realna, međutim, vremenom su kockice počele da se slažu i povratak odličnog veziste je postao i te kako izvodljiva mogućnost. Ipak, Jojić, se pre tri dana vratio u Tursku na početak priprema kluba i sada ga očekuje razgovor sa klubom iz Istanbula i konačna odluka o njegovoj sudbini.

U Humskoj se nadaju da će Bakšakehir biti voljan za postizanje dogovora, pošto je igrač ušao u poslednju godinu ugovora, te da bi određeni ustupci sve tri strane mogli da ubrzaju proces do konačnog rešenja.

Jojić je stasao u Partizanu, u koji je došao sa 11 godina iz Jedinstva iz Stare Pazove i preko Teleoptika došao do prvog tima, a onda je za jednu i po sezonu odigrao 50 utakmica u crno-belom dresu i postigao 11 golova. Prešao je u Dortmund za 2.200.000 evra, a potom u Keln, pa Bašakšehir. U drugom delu prošle sezone odigrao je 14 mečeva za Volfzberger i postigao jedan gol, uz pet asistencija.


tagovi

Miloš Jojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara