Duljaj (©Starsport)
Duljaj (©Starsport)

Partizanov problem pred Radnik: Saldanja dobio udarac, a Nikolić četvrti karton

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.02.24. | 18:19

Otkrio Igor Duljaj

Upisao je Partizan nova tri boda u prolećnom delu prvenstva, sa 5:2 je u Humskoj pobedio IMT, mada su dešavanja na terenu bila daleko od tako ubedljive igre crno-belih.

Ipak, ima zbog čega glava da boli trenera Igora Duljaja i pored pobede, pošto postoji opasnost da Parni valjak na narednu utakmicu protiv Radnika u Surdulici ode – bez napadača. Mateus Saldanja je zamenjen u prvom poluvremenu zbog povrede, dok je Nemanja Nikolić dobio parni karton danas.

Izabrane vesti

Saldanja je dobio jak udarac u zadnju ložu, nadam se da nije ništa strašno. Brine me što je Nikolić dobio četvrti karton i neće moći da igra protiv Radnika“, rekao je Duljaj posle utakmice.

Od dobrih strana, trener Partizana je video golove trojice debitanata: Kovačevića, Kastilja i Goha.

„Može da me raduje što su svi debitanti dali golove i postali odmah na neki način ljubimci navijača. Želim da se zahvalim svima koji su došli. Ima još dosta da se radi, najvažnija su tri boda uz dobru igru, mada nije bila takva tokom svih 90 minuta. Ima prostora za napredak“, ocenio je Duljaj.

Trener IMT-a Nebojša Jandrić imao je za čim da žali, iako na semaforu stoji da je njegov tim ubedljivo izgubio utakmicu.

„Mislim da smo mogli daleko više, kao i na prethodnoj protiv Partizana. Žao mi je zbog toga, primili smo pet golova, ali probali smo sa igračem manje da napadnemo crno-bele i da dođemo do rezultata“, istakao je Jandrić.

On smatra da su Traktoristi u prvom poluvremenu sami sebi zakomplikovali život (0:2).

„Negativan utisak mi je prvo poluvreme, jer smo mogli mnogo bolje da donosimo odluke u završnici. Mnogo puta smo došli do 16 metara Partizana, a na kraju individualnim greškama došli do toga da gubimo dva razlike. Probali smo sve u nastavku, bili smo blizu pozitivnog rezultata, žao mi je što se ovako ubedljivo završilo, zaslužili smo više“, smatra Jandrić.


tagovi

FK PartizanIgor DuljajIMTNebojša JandrićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara