Jovanović i sportski direktor Krstić (© FK Žarkovo)
Jovanović i sportski direktor Krstić (© FK Žarkovo)

Partizanov talenat na novom početku: Strahinja Jovanović „desetka“ Žarkova

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.09.21. | 18:54

Moguć debi već na nedeljnom derbiju sa Inđijom

Izgleda da se Žarkovo nameračilo za plasman u Superligu. Prošlo prvenstvo završilo je u gornjem domu prvoligaške tabele, na početku ovog pokazalo ambiciju da napadne elitni rang, a u tu svrhu angažovao je još jedno pojačanje. Novi fudbaler kluba iz beogradskog naselja je Strahinja Jovanović.

Reč je o nekadašnjem talentu iz Partizanove škole, potpisao je ugovor na godinu dana, sa jasnim ciljem da u tom periodu pomogne ekipi Dejana Nikolića da ostvari zacrtane ambicije. Momak iz „klase 1999“ je iz ruku sportskog direktora Radeta Krstića dobio „desetku“, što jasno sugeriše koliko mu u Žarkovu veruju.

Izabrane vesti

Jovanović je stigao iz subotičkog Spartaka, u čijem dresu je prošle sezone odigrao 16 utakmica.

Talentovani Leskovčanin je široj javnosti postao poznat kad ga je Miroslav Đukić priključio pripremama Partizana na Kipru januara 2018, međutim, nikad nije dobio pravu šansu među crno-belima. Najpre se kalio u novosadskom Proleteru, pa u Teleoptiku, da bi ga u zimu 2020. klub iz Humske pustio u Spartak. Ukupno je za Plave golubove skupio 22 meča.

Sad je na novom početku. I to u klubu koji je u prvih pet kola nove sezone ostvario četiri trijumfa i remi sa Radom, deli lidersku poziciju sa Inđijom, a već u nedelju je na programu derbi Prve lige, pošto se sastaju dve prvoplasirane ekipe.


tagovi

ŽarkovoStrahinja Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara