Jovan Kokir (©Starsport)
Jovan Kokir (©Starsport)

Partizanova deca u plavom osvojila Šabac

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.10.20. | 15:58

Metalac bolji od Mačve u Kupu – 2:1

Deca Partizana, a uzdanice Metalca! Tim iz Gornjeg Milanovca je u velikoj seriji, igra odlično u poslednjih mesec dana, a danas je usred Šapca oborio Mačvu i prošao u osminu finala Kupa Srbije – 2:1.

Četiri utakmice u nizu u prvenstvu je Metalac spojio bez poraza. I zbog toga je bio blagi favorit pred duel sa Mačvom, „fenjerašem“ u Superligi, iako se meč igrao u Šapcu.

Izabrane vesti

Pokazalo se da to nije bilo bez razloga. Tim iz Gornjeg Milanovca je bio bolji u većem delu meča, predvođen raspoloženim Kokirom, koji je pravio mnogo problema odbrani Mačve.

Ipak, za vodeći gol Metalca najzaslužniji je bio jedan drugi đak Partizanove škole – Jovan Vlalukin. Momak kojeg su crno-beli želeli da vrate ovog leta u svoje redove je fenomenalnim lob pasom preko cele odbrane Mačve „spojio“ sa golom Milisavljevića, kojem nije bilo teško da pogodio mrežu za 1:0.

Mačva se vratila u igru golom Obrovca iz penala, a odluka je pala u 77. minutu, kada je rezervista Arambašić, takođe igrač ponikao u taboru crno-belih, postigao pogodak za 2:1 i za prolaz dalje.


tagovi

MetalacMačva ŠabacSavo ArambašićJovan KokirKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara