Partizanova generalka na ivici prekida! Isključeni Milošević i Natho

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.02.20. | 12:54

Incident u Dohi

Nervoza tokom poslednje provere Partizana u pripremnom periodu! Pred kraj prvog poluvremena utakmice trećeg kola „Parimeč Premijer kupa“ u Kataru, sa Spartakom iz Moskve, isključeni su Bibars Natho i trener Savo Milošević!

Neposredan povod incidentu je loša, reklo bi se katastrofalna arbitraža sudije iz Katara, Nabeta Kaleda. Od početka meča nije vladao situacijom na terenu, grešio prilikom jednostavnih odluka, da bi konce pogubio u 40. minutu, pošto nije sankcionisao očigledan prekršaj Francuza Žižoa nad Umarom Sadikom.

Izabrane vesti

U tom trenutku reagovao je, preko granice dozvoljenog, Bibars Natho, za šta je sankcinisan žutim kartonom, a kako je koji minut ranije zbog protesta zaradio prvu javnu opomenu morao je van terena.

Nije se Izraelac lako pomirio sa odlukom sudije. A tek nije Savo Milošević. Uleteo je mladi trener na teren, žestoko protestvovao, tražio od sudije da preinači odluku, a kad ovaj to nije hteo da uradi, zapretio je nekadašnji reprezentativni golgeter čak da će povući ekipu sa terena u hotel.

U opštem metežu zaradio je Milošević direktan crveni karton i u tom trenutku situacija je pretila da eskalira prekidom meča. Gužva je potrajala tri, četiri minuta, da bi se strasti nekako smirile, Natho preselio na klupu, Milošević udaljen van restriktivnog prostora, a utakmica u kojoj je Partizan vodio 2:1 nastavljena.

Svakako ružne scene. U rangu onih sa prvog dela priprema u Beleku, kad je Savo Milošević u poslednjem minutu prekinuo test sa Vitorulom i povukao ekipu u hotel, pri vođstvu 1:0. Te dve situacije sugerišu da ima kratak fitilj i da će morati da menja ponašanje. Zbog sebe. I Partizana.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara