Fejsa (© Star sport)
Fejsa (© Star sport)

Partizanova veza oslabljena u Kelnu: Bez Fejse i Belića

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.10.22. | 12:58

Vratio se u konkurenciju golman Stevanović

Igrao je Ljubomir Fejsa skoro na svim evropskim utakmicama Partizana ove sezone (samo presedeo na klupi duel u Uherskom Hradištu), svaki put bio na terenu po 90 minuta, ali ga u Kelnu neće biti. Iskusni vezista ispao je iz konkurencije za meč trećeg kola Lige konferencije i duel sa Rajn Energi stadiona će pratiti u televizijskom prenosu.

Razlog je činjenica da je Fejsa pretrpeo povredu tokom prvenstvenog meča sa Vojvodinom u nedelju veče, tad je zamenjen posle prvog poluvremena i ispostavilo se da nije u stanju da odgovori obavezama u Nemačkoj, zbog čega je ostao u Beogradu. Na put nije krenuo ni Kristijan Belić usled činjenice da je protiv Slovackog isključen i mora da odradi i drugu utakmicu zabrane neigranja. Njihovo odsustvo smanjuje opcije stručnom štabu na osetljivom delu sredine terena, izvesno je da će u tandemu početi Hamidu Traore i Patrik Andrade.

Izabrane vesti

U odnosu na prethodnih nekoliko mečeva, kad uopšte nije bio kandidat da brani, na raspolaganju Gordanu Petriću opet je Nemanja Stevanović, ali se čini logičnim da prednost među stativama dobije Aleksandar Popović. Debi na evropskoj sceni u dresu Partizana očekuje se od oporavljenog napadača Andrije Pavlovića.

Crno-beli u Kelnu računaju na 24 igrača. U pitanju su - Golmani: Aleksandar Popović, Milan Lukač, Nemanja Stevanović;

Defanzivci: Marko Živković, Aleksandar Filipović, Igor Vujačić, Svetozar Marković, Siniša Saničanin, Mihajlo Ilić, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović;

Vezisti: Hamidu Traore, Patrik Andrade, Danilo Pantić, Nikola Terzić, Aleksandar Lutovac, Nemanja Jović, Fuseni Dijabate, Kvinsi Menig, Bibars Natho;

Napadači:: Rikardo Gomeš, Andrija Pavlović i Samed Baždar.


tagovi

Liga konferencijeFK PartizanLjubomir Fejsa

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara