Pato posle šest meseci najzad našao klub

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.02.21. | 03:05

Čuveni Brazilac karijeru nastavlja u MLS ligi

Posle pola godine pauze Alesandre Pato je pronašao novi klub. Čuveni Brazilac koji je od rastanka sa Sao Paulom u avgustu 2020. godine bez kluba, karijeru će nastaviti Orlando Sitiju.

Iako dogovor još nije ozvaničen, izvesno je da će nekadašnji napadač Milana karijeru nastaviti u MLS ligi gde će potpisati jednogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje za još 12 meseci.

Izabrane vesti

Orlando je dolazak 31-godišnjeg Brazilca najavio na društvenim mrežama slikom patke (pato na portugalskom zanči upravo patka), uz opis: "Uočena danas u Orlandu".

Iskusni ofanzivac u Sjedinjenim Američkim Državama će pokušati da se vrati na željeni kolosek nakon što je od povratka iz Kine njegova karijera u konstantnom padu. Sa druge strane, Orlando u Patu vidi idelnu zamenu za Derila Dajka, napadača koji je prosleđen na pozajmicu u Barnsli.

Pato će se u novom klubu pridružiti četvorici Brazilaca: Antoniju Karlosu, Ruanu, Žunior Ursou i Mateusu Aiasu, čime će nastaviti niz Karioka koji je počeo čuveni Kaka koji je za Orlando igrao od 2014. od 2017. godine.



tagovi

MLSMLS ligaPatoOrlando Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara