Paunović i Ivić podbacili na gostovanjima, Reding ima za čim da žali

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.12.20. | 22:41

Još gore prošao lider Norič

Veče čudnih rezultata u engleskom Čempionšipu. Lider Norič je do nogu potučen od slabašnog Lutona, dok su Reding i Votford koji takođe imaju ambicije da se vrate u Premijer ligu, zaustavljeni na gostovanjima protiv skromnih Šefild Venzdeja i Notingem Foresta. Nije ovo bila noć za pamćenje srpskih trenera Veljka Paunovića i Vladimira Ivića.

Ivićev Votford kao jedan od favorita za plasman u Premijer ligu je podbacio posle serije jako dobrih rezultata i nekoliko pobeda u kojima je njegov tim bio baš raspucan. Mogao je Votford da pobedom u Notingemu iskoristi kiks Noriča i da iskoči na prvo mesto na tabeli, ali je odigrao mršavih 0:0. Utakmica je bila baš takva kako i rezultat govori. Mrtva i dosadna. Poneki prekid i kontranapad i to je bilo sve. Votford je imao jedan šut u okvir gola, domaćin nijedan. Predstava koju bi oba trenera najradije volela da zaborave, mada bod više znači Šumarima.

Izabrane vesti

Šansu da uzleti na prvo mesto je propustio i Paunovićev Reding koji je odigrao 1:1 u Šefildu protiv Venzdeja.

Domaćin je poveo posle 13 minuta igre pošto je Rič prošao po levom krilu i idealno centrirao na drugu stativu gde je Paterson glavom zakucao loptu u mrežu. Ali Sove su same sebi sasekle krila posle pola sata igre kada je mali Šo dobio potpuno bespotreban crveni karton zbog grubog starta na centru igrališta.

Paunovićev tim je potom u potpunosti preuzeo inicijativu. Žoao Lukaš je izjednačio glavom u finišu poluvremena, a Reding je potpuno dominirao do kraja meča ali nije imao sreće da tu dominaciju kruniše pobedničkim golom. Imali su loptu 79 odsto u svom posedu, 8:2 u šutevima, 5:1 u kornerima, ali je završeno 1:1 u golovima.



tagovi

Veljko PaunovićVladimir Ivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara