Veljko Paunović (©AFP)
Veljko Paunović (©AFP)

Paunović završio sa Čivasom, menja ga Fernando Gago

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.12.23. | 01:32

Kako prenose meksički i argentinski mediji, srpski stručnjak više nije trener tima iz Gvadalahare

Ispao je Čivas u četvrtfinalu meksičke Aperture, iako je posle prvog meča imao minimalnu prednost, pošto ga je u revanšu Pumas porazio 3:0 - i izgleda ostavio bez posla Veljka Paunovića. Meksički mediji pišu da srpski stručnjak više nije trener tima iz Gvadalahare i da mu se uveliko traži zamena.

Nadovezuju se i argentinski mediji, koji tvrde da bivšu fudbaler madridskog Reala i doskorašnji šef struke Rasinga, Fernando Gago, ima usmeni dogovor sa upravom meksičkog kluba da nasledi Paunovića na klupi.

Izabrane vesti

Nije potpuno razjašnjeno da li se Čivas zahvalio na saradnji srpskom treneru, ili je podneo ostavku. Ima i jednih i drugih pisanja. Ipak, slažu se u tome da je završio epizodu u Gvadalahari.

Pojedini tvrde da su uprava i sportski direktor Fernando Jero odlučili da okrenu novi list, drugi da je bila ideja da Paunović ostane, te da je i pravio plan za predstojeće pripreme, ali da je na kraju ipak prelomio da digne sidro.

Ranije je bilo pisanja da je imao problema sa nedisciplinom nekolicine igrača i da je bio protiv njihovog ostanka u timu, na kojem se iz kluba insistiralo. Takođe se pominjalo da je bi karijeru mogao da nastavi u Španiji, tačnije u Almeriji, pa ostaje da se vidi da li je to i dalje opcija.

Kako bilo, srpskog stručnjaka čeka nova avantura, a njegovim stopama će po svemu sudeći nastaviti Gago. Bivši reprezentativac Argentine je trenersku karijeru počeo 2021. u Aldosiviju, a potom je dve godine predvodio Rasing u domovini, sa kojim se rastao krajem septembra. Imao je navodno na stolu i ponudu Kruzeira, ali se dve strane nisu dogovorile oko uslova.




tagovi

Veljko PaunovićČivas GvadalaharaFernando Gago

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara