Paunovićev savet Luki: Dobio si na lutriji, sad moraš da naučiš da živiš sa tim novcem

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.05.20. | 11:08

Srpski stručnjak govorio za Marku o brojnim temama

Posle osvajanja titule prvaka sveta sa omladinskom reprezentacijom Srbije na Novom Zelanadu, Veljko Paunović se sklonio sa glavne fudbalske pozornice. Četiri godine je predvodio Čikago Fajer u MLS ligi, ali je i dalje kako cenjen na Iberijskom poluostrvu.

Mladi stručnjak je bio gost radio Marke i govorio o brojnim temama. Neizostavan deo je bila sudbina Luke Jovića, srpskog napadača od koga su svi mnogo više očekivali na Bernabeu.

Izabrane vesti

„Svi smo očekivali da ćemo videti mnogo više od Jovića. On je prošao kroz period adaptacije u velikom klubu. Ja se i dalje nadam da ćemo od njega videti ono najbolje. Zidan se dobro pobrinuo za njega, ali čini mi se da mu nedostaje veteran koji će ga uhvatiti za ruku i pokazati mu kako se radi u velikim klubovima poput Reala, Barselone ili Atletika“, rekao je Veljko Paunović za Marku.

On je uveren da je i dalje sve u rukama nekadašnjeg napadača Crvene zvezde, ali da će nešto morati da popravi u svom ponašanju.

Jović mora da uradi sve što je do njega i da nađe nekog ko će ga voditi u Realu. Uslovi u Real Madridu su teški i morate da ih ispunite kako biste mogli nečemu da se nadate. Ako dobijete na lutriji, morate da naučite da živite sa tim novcem. U suprotnom brzo ćete se vratiti tamo gde ste bili“.

Paunović i dalje čeka novi posao. Nada se da će to tada uživati u fudbalu.

„Razgovarao sam sa mnogo trenera. Srećan sam kada čujem da bi sezona uskoro mogla da se nastavi. Uveren sam da se fudbal može vratiti u normalu. Najvažnija stvar prilikom povratka će biti pitanje fizičke spreme. Videće se koliko su igrači bili disciplinovani“.


tagovi

Luka JovićVeljko Paunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara