undefined
undefined

Paunovićeva Gvadalahara odolela Tigresu, zicer za titulu kod kuće

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.05.23. | 06:21

I to za samo tri dana...

Odluka o šampionu Meksika pašće na stadionu Akron u Gvadalahari za tri dana, a ekipa srpskog stručnjaka Veljka Paunovića kući nosi vrlo povoljan rezultat iz San Nikolasa - 0:0. Gvadalahara jeste dobila prethodni okršaj ovih rivala kao gost (2:1), međutim nekoliko godina unazad uglavnom je loše prolazila u sudarima sa Tigresom, tako da ovaj rezultat daje nadu da Rohiblankosi mogu do titule.

Ni jedan ni drugi sastav nisu bili spremni na preveliki rizik. Ulog je očito učinio svoje, te su oba trenera gledala da pre svega zaštite sopstveni gol. Za epilog smo imali tek tri udaraca u okvir kombinovano. Dva Tigresa, jedan Gvadalahare. Domaćin jeste imao loptu više u posedu i opasnije napade, međutim to nije bilo dovoljno da se makar jedna lopta nađe iza leđa Migela Himeneza.

Izabrane vesti

Podsetimo, Gvadalahara je priredila iznenađenje eliminisavši u prethodnim rundama Atlas i posebno Klub Ameriku, jer radi se o timu koji u svojim redovima ima isključivo domaće igrače. Tigres kao najveća zvezda predvodi francuski napadač Andre Pjer Žinjak.

Veljku Paunoviću ovo je jedistvena prilika da dođe do prvog trofeja u klupskom fudbalu. Vodeći Čikago Fajer i Reding nije bio u takvoj situaciji.

MEKSIKO 1, KLAUSURA – FINALE PLEJ-OFA (PRVA UTAKMICA)

Petak

Tigres - Gvadalahara 0:0



tagovi

Meksiko 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara