Aleksandar Mitrović (©Reuters)
Aleksandar Mitrović (©Reuters)

Pauza za Srbina: Mitrović ima koronu

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.02.21. | 03:05

Napadač Fulama u izolaciji i propustiće narednih nekoliko utakmica

Nema sreće ove sezone Aleksandar Mitrović. Muči se s formom, izgubio je mesto startera na Krejven Kotidžu, nije ni bleda senka onog golgetera iz prethodnih godina. Novi peh za reprezentativca Srbije – pozitivan je na virus korona.

Pre nedeljnog meča sa Evertonom na Gudisonu u Premijer ligi, Fulam je saopštio da Mitrović nije u protokolu jer je oboleo od virusa, izolovan je od tima, pa ga čeka nova pauza.

Izabrane vesti

I bez Mitrovića, Fulam je napravio malo iznenađenje, slavio je na Gudisonu protiv četa Karla Ančelotija sa 2:0, ali je i dalje na mestu koje vodi i Čempionšip ove sezone. Oba gola za tim iz Londona delo je Džoša Madže.

Mitrović je ove sezone postigao samo dva gola za Fulam na 18 utakmica u Premijer ligi, i to na startu sezone, 19. septembra prošle godine kada je dva puta zatresao mrežu povratnika u englesku elitu, Lidsa. Taj meč Fulam je izgubio na Eland roud sa 4:3.

Tim iz engleske prestonice ima sedam bodova manje od Njukasla koji je prvi iznad crte. Tim menadžera Skota Parkera je osvojio četiri boda u prethodna dva kola i to na gostovanjima, pa je i dalje u trci za opstanak u Premijer ligi.



tagovi

FulamPremijer ligaAleksandar MitrovićKorona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara