Pavle Ilić ponovo sudi večiti derbi

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.24. | 19:21

Arbitar iz Kragujevca dobio poverenje

Pavle Ilić će deliti pravdu na 173. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana u sobotu od 18 časova. Arbitru iz Kragujevca ovo će biti drugi uzastopni okršaj najvećih rivala, pošto je ovu zahtevnu ulogu obavljao i 9. marta, takođe na stadionu Rajko Mitić, kada je debitovao kao sudija u najvećoj svetkovini srpskog fudbala.

Iliću će u subotu pomagati Miloš Simović i Nikola Đorović, dok će četvrti sudija biti Lazar Lukić. U VAR sobi će se nalaziti Novak Simović i Uroš Stojković.

Izabrane vesti

Sudija iz Kragujevca je u prošlom derbiju pokazao osam žutih kartona, od čega dva Ksanderu Severini, koji je teren morao da napusti u 75. minutu utakmice. Crno-beli su burno reagovali u nekoliko situacija, uključujuć i trenutak kada je isključen Severina, ali Igor Duljalj nakon utakmice nije želeo da komentariše suđenje.

Pavle Ilić (35) je ove sezone zvanično sudio na 17 utakmica, od čega 13 u Mozzart Bet Superligi, dva puta u Kupu Srbije, a u dva navrata je delio pravdu i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo kadeta.

U ovoj sezoni, Ilić je tri puta sudio Crvenoj zvezdi, u pobedama nad Radničkim iz Niša (1:0) i Spartakom (4:1), te pomenutom martovskom derbiju koji je završen rezultatom 2:2. Partizanu je sudio jedan meč više, u pobedi nad IMT-om (3:2) i Spartakom (3:0), odnosno u Porazu od TSC-a (0:4) u Humskoj.


tagovi

Pavle Ilić173. večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara