Foto: Reuters
Foto: Reuters

Pavlović bi uskoro mogao do šanse: Štoperi Monaka kiksirali, pa se iskupili posle prekida (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.08.20. | 15:02

Na kraju Rems odneo bod iz Kneževine – 2:2

Odiseja bivšeg trenera Bajerna Nika Kovača u francuskom fudbalu nije počela kako treba. Remi protiv Remsa (2:2) ne može da se svrsta u kategoriju katastrofalnih, ali sigurni smo da su u Kneževini više očekivali. Vrlo zanimljiv meč odigran je na stadionu Luji Drugi, domaćin je u jednom trenutku bio otpisan, ali je golovima iz prekida uspeo da stigne do pozitivnog rezultata.

Doskorašnji štoper Partizana Strahinja Pavlović ostao je na klupi za rezerve Monaka, ali gledajući dešavanja iz prvog poluvremena popularni Kalaba bi vrlo brzo mogao do šanse. Centralni defanzivci Monaka Badiašil i Disasi bili su katastrofalni u prvom poluvremenu. Kumovali su ranom vođstvu Remsa, ali su na drugoj strani bili prisebni pred mrežom Predraga Rajkovića.

Izabrane vesti

Vidi se da je Niko Kovač instalira osnovnu ideju u igru Monaka, iako nije imao mnogo vremena. Domaćin je imao veliki posed od 76 posto, ali je već u petom minutu kapitulirao. Bila je to brza kontra Remsa. Napadač gostiju Dia bio je brži i spremtniji od Disasija, ušao mu iza leđa i potom lagano zatresao mrežu. Kod drugog gola kasnio je blok prilikom udarca Turea.

Napadao je Monako. Imao veliki broj šuteva sa distance. Ali ubojit je bio samo posle prekida. Domaćin se za slamku uhvatio u zaostavnom vremenu prvog poluvremena. Posle kornera lopta je prebačena na drugu stativu gde je spretno reagovao Disasi. Rajković nije imao vremena da interveniše.

Jeftino je Rems primio i drugi pogodak. Dugo je leteo centrašut ubače iz slobodnog udarca, odbrana gostiju bila je neodlučna i troma, pomerio se nije ni Predrag Rajković. Na drugoj stativi bio je Badišail koji je imao vremena da primi loptu, namesti se i pošalje je u bliži Rajkovićev ugao. 

FRANCUSKA 1 – 1. KOLO

Petak

Bordo - Nant 0:0

Subota

Dižon - Anže 0:1 (0:1)

/Traore 22/

Lil - Ren 1:1 (1:0)

/Bamba 40 - Da Silva 74/

Nedelja

Monako - Rems 2:2 (1:2)

/Disasi 45+2, Badiašil 55 - Dia 5, Ture 21/

15.00: (2,55) Lorijan (3,10) Strazbur (2,90)

15.00: (2,30) Nim (3,25) Brest (3,20)

17.00: (2,00) Nica (3,40) Lans (3,90)

***kvote su podložne promenama

Marselj - Sent Etjen *odloženo

Monpelje - Lion*odloženo

PSŽ - Mec *odloženo



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara