Komentari na vest

Pavlović iz ugla Rikardove alternative: Tera me da radim više, a drugačiji smo malo, možemo i zajedno

G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Korektno od njega. Kao igrac/spic, nije mi nesto. Po meni, nije bas igrac za Partizan (kakav bih ja volio da je), ali cini se da mu je glava na pravom mjestu. Pola nasih fudbalera ne zna ni prostoprosirenu recenicu da sastavi tako da je, bar po meni, uvijek osvjezenje kad cujes nekog fudbalera da prica nesto smisleno.
H

Hesler

pre preko 1 godinu

Pavlović nekad treba dobiti šansu od prvog minuta ali ovde je evidentno da Rikardo mora da počne svaku utakmicu a što je najgore mora i da završi, ne menja ga ni na 4-0 za nas, strašno
V

V. Bulatović

pre preko 1 godinu

Kako nema pojačanja? A šta su skaut Ćirković i trener golmana Pantić? Ćirković je odmah našao pojačanje i to skautirajući ga na glavnom i pomoćnom terenu Partizana. Ne samo Jojića nego i Trujića kojeg ćemo angažovati jer su nas odbili za Hazizu. Ali trenutno nema novca, moramo da prodamo Baždara da bi skupili za plate ovoj dvojici. To su nam pojačanja za Ligu Šampiona i moramo dobro da ih platimo!
V

VAŽNO

pre preko 1 godinu

Gde su pojačanja? Ko je došao do početka priprema? Zašto Vučelić i Vazura nakon 5 godina bez titule, 3 bez ijednog trofeja, sramnog ispadanja u kupu i -10 na polusezoni konačno ne podnesu ostavke?
b

batabane

pre preko 1 godinu

Pavlovic onim sto je pokazao u Partizanu,sa Rikardom zajedno na terenu može samo na treningu.Kad je igrao kao lažna devetka ,ili po krilu,bilo je očajno.Nije umeo da prihvati loptu,ili je zadrži ,i to konstantno na svakoj urakmici.Da prodje po krilu,jos gore,sačuvaj Bože.Jedino kao klasična zamena za Rikarda,tu i tamo.Kažem tu i tamo,jer ima solidan šut i brzinu,dobar u skoku,snažan je,ali očajnu realizaciju.Zato ,klasična zamena za Rikarda ,tu i tamo,jer Partizan treba boljeg igrača ,tipa Igora Zlatanovica,ili Djorja Jovanovica.Ali Pavlovic kao krilo ili lažna devetka,nikako ,nikako.
B

BlackAndWhite

pre preko 1 godinu

Ti si nešto pomešao...
6

6ta u nizu

pre preko 1 godinu

A joj kada vam dodje najveće pojačanje Asen Nikolov zvani Bebeto, pali se mašina.
5

5.000.000,00 €

pre preko 1 godinu

Код вас таквих "николова" има на десетине... Но битно је да Ултракоп ради пуном паром па се не осети по џепу клуба... Све то ав среди... 😉
k

kioj

pre preko 1 godinu

ti decko pjma nemas
H

Host of other

pre preko 1 godinu

kakva je ovo kanta od igraca.