Aleksandar Pavlović (Foto: AFP)
Aleksandar Pavlović (Foto: AFP)

Pavlović: Osetio sam veliki ponos zbog poziva u reprezentaciju

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.04.24. | 13:59

Mladi fudbaler Bajerna pričao o dresu Nemačke

Dugo je trajala borba Fudbalskog saveza Srbije da privoli pod našu zastavu Aleksandra Pavlovića, mladog vezistu Bajerna. Ali, pokušaj – nije uspeo.

Pavlović je izabrao, kako kaže teška srca, da brani boje Nemačke, zemlje u kojoj je rođen. Iako je u martu dobio poziv da obuče dres „pancera“, fudbaler Bajerna nije upisao debitantski poziv zbog infekcije oka.

Izabrane vesti

Ali, u razgovoru za sajt Bajerna kaže da je bio izuzetno srećan kada je dobio poziv u reprezentaciju Nemačke. Srbiju ovog puta pominjao nije..

„Taj momenat kada sam dobio poziv je bio neverovatan. Kada me je gospodin Nagelsman pozvao, osetio sam veliki ponos. Ne mogu ni da zamislim bolji osećaj. Imali smo dobar razgovor, a poznavali smo se od ranije. Trenirao sam sa njim nekoliko puta u predsezoni kada je bio u Bajernu. Bio mi je gorak ukus u ustima što sam morao da propustim utakmice. A, već sam bio spakovao stvari i spremio se za put. Doživeo sam težak trenutak, ali sam se odmah fokusirao na to da se što pre oporavim i vratim na teren. Sada se koncentrišem na obaveze koje slede u Bajernu, a radiću sve da se izborim za novi poziv u reprezentaciju“, poručio je Pavlović.

Mladi fudbaler očekuje da će biti na terenu u sredu u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Arsenala.

„Želim da pobedim u svakoj utakmici. To mora da bude naš cilj do kraja sezone. Naravno, jedva čekam meč sa Arsenalom, biće to moja najveća utakmica u dosadašnjoj karijeri. Osećam miks napetosti i iščekivanja, a ubeđen sam da ćemo proći dalje“, poručuje Pavlović.


tagovi

Aleksandar PavlovićBajern MinhenBundesligaFudbalska reprezentacija Nemačke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara