(© Star sport)
(© Star sport)

Pavlović posle Spartaka: Bili smo umorni i ispražnjeni, ali smo zasluženo pobedili

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.04.21. | 12:02

Perspektivni vezni fudbaler blista od sreće posle gola

Izostanak Sejdube Sume iz protokola zbog povrede i umor Bibrasa Natha koji je posle brojnih izazova tokom sezone zaslužio poštedu u susretima manjeg značaja, otvorili su vrata startne postave Partizana Lazaru Pavloviću koji je ukazano poverenje iskoristio u nedeljnom duelu sa Spartakom i vodećim golom nagovestio nova tri boda na kontu crno-belih.

Talentovani vezni fudbaler tako je potvrdio da u susretima sa Subotičanima ima posebnu inspiraciju imajući u vidu da je protiv istog rivala, pre nešto više od godinu dana sa dva pogotka eliminisao Golubove u Kupu Srbije i skrenuo pažnju fudbalske javnosti.

Izabrane vesti

Novim pogotkom, prvim u superligaškoj konkurenciji, Pavlović je slomio otpor rivala, ali je neizvesnost u završnici susreta vratio Marčić. Ipak, izabranici Aleksandra Stanojevića golom Natha sa bele tačke u 88. minutu su uspeli da dođu do 27. prvenstvene pobede ove sezone.

"Bila je ovo veoma teška utakmica posle polufinala Kupa Srbije u Novom Sadu. Bili smo malo umorni i ispražnjeni, ali zaslužili smo pobedu, jer smo bili smo bolji tokom čitavog susreta, stvorili smo pregršt šansi", rekao je Pavlović pri osvrtu na susret.

Lični učinak dodatno je motivisao mladog fudbalera koji se nada konkretnijoj šansi u narednim nedeljama.

"Srećan sam što sam dobio priliku da budem starter i uopšte igram utakmicu u konkurenciji odličnih igrača. Igrao sam i protiv Mačve, takođe sam imao šansu, ali nisam postigao gol. Sada sam bio u pravo vreme na pravom mestu i, uz malo sreće, lopta je završila gde treba. Istina, imao sam još dve tri propuštene prilike, ali sam siguran da će se radom, baš kao sada, sve isplatiti i doći na svoje mesto. Osećam se super. Naravno, postoji želja da zaslužim sve veću minutažu, ali je na šefu da kroz moj rad i zalaganje proceni kada je trenutak da mi ukaže poverenje, baš kao što je to bilo u nedelju", kazao je perspektivni ofanzivac.


tagovi

Lazar Pavlović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara