Komentari na vest

Pavlović se oporavlja, biće spreman za Švajcarsku

G

Gost1999000

pre preko 1 godinu

Mladenovic levi bek, centralni Bleki i Kalaba, desni bek Erakovic(Lazovic), i eto nam formacije sa 4 pozadi u kojoj bi gazili!
s

sp 2022

pre preko 1 godinu

Jedna smo od retkih reprezentacija koja igra u formaciji sa tri štopera. Pavlović je svakako budućnost. Nama su u perspektivi problem klasični bekovi. Nemamo ih i nikako zbog toga ne možemo da igramo u formaciji sa četvoricom pozadi, i zato je ovo ne samo ovde, nego i u buduće jedina formacija. Zato će nepravedno na udaru da budu i lavovi poput momaka iz odbrane, koji se bore i čije se greške uvek vide. Možda da se proba sa Gudeljom kao centralnim bekom, iako nisam njegov fan, ipak igra u Sevilji, mirniji i sigurniji pas, možda i donese neku kreaciju iz poslednje linije.
m

miile

pre preko 1 godinu

ko bre nema bekove...Urošević,Gobeljić,Rodić...kidaju
j

juzny

pre preko 1 godinu

bla bla bla, drugi gol kameruna je cist ofsajd, sudija nije pogledao snimak nego instrukciju var sobe, ofsajd kk vrata.....sudije ne prate kvalitet fudbala i to je problem ovog SP...
G

Gostxx

pre preko 1 godinu

Mozda Pavlović nece nikad biti kao Nemanja Vidić u tom rangu, ali u reprezentaciji ga je vec prešao.

Владан

pre preko 1 godinu

Најбољи Србски фудбалер,од осамостаљења Србије!Зашто?Па зато што гине на терену,па како због таквог труда да му не опростиш грешке,које после надокнади и искупи се.Најбољи си Павловићу и голман такође.
M

Mk

pre preko 1 godinu

Mnogi zaboravljaju da je on 2001.godiste. Klinac od 20ak godina, koji igra kao mator. Zamisli ga za 5 godina recimo
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Upariti Pavlovica i Erakovica i eto stoperski tandem za narednih 10 godina. Probali smo i sa Veljkovicem, Mitrovicem, Milenkovicem, ne ide. Milenkovic osrednji fudbaler koji igra za Fiorentinu za koju igraju prosek igraci, dok bolji fudbaleri odu nakon prve sjajne sezone (Kijeza, Vlahovic). Mitrovic igra za reprezentaciju verovatmo samo zbog skidanja drona i zato sto mu je brat Aleksandar. Veljkovic ni sam ne zna zasto igra. U Verderu je godinama, ne dokazuje se uopste, tu je i tu tapka i nema napretka. Bolje ubacite Eraka i Pavlovica i pokusajte da vrbujete maksimalno Bajcetica ako mozemo i eto nam tri klinca za buducnost.
g

golemac

pre preko 1 godinu

"Milenkovic osrednji fudbaler koji igra za Fiorentinu" a pominjes Erakovica kao opciju pre njega koji igra za Zvezdu..trazi Piksijemv broj i predlozi mu ovo
r

rsczz

pre preko 1 godinu

Ja bi Eraka stavio umjesto Milenkovica ,ovaj postaje sve gori i gori katastrofalne greske pravi u klubu a sad polako pocinje i u reprezentaciji, ja mislim da je njemu Fiorentina vrhunac karijere. Bolje rizikovati sa njim mozda dobijemo vrhunskog partnera u buducnosti sa Pavlovicem nego da gledam Milenkovica koji pravi amaterske greske...
G

GostIgi33

pre preko 1 godinu

Erakovića? U najvažnijoj utakmici u poslednje 4 godine? Hahahahahaha
r

rsczz

pre preko 1 godinu

Pa ti trpi Milenkovica kojem ako nastavi ovako ne gine serie b...
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Vreme je da Strahinja Pavlovic udje u mod Serhio Ramosa.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Šta uopšte čovek da diskutuje, sa osobama koje komentarišu, po kojoj je strani pao gol, u situaciji kada desni bek ili half, ne otprati poziciju centralnog štopera i zbog toga nema ofsajda?Nikad niste igrali fudbal i to je jasno.Samo postavljanje prilikom ofsajda,daje napadaču prednost od nekoliko metara i to u punom trku,dok odbrambeni igrači ostaju statični i tu ne pomaže posle ni da di Bolt.Znači Milenković,ponpvo Milenković i kraj svake priče.To će vam reći svaki trener i igrač na ovom svetu.
m

mitar1984

pre preko 1 godinu

Bravo strašni najbolje si odigrao čim si ti izašao krenula su kola nizbrdo svaka čast i sve najbolje reprezentaciji samo napred i hrabro momci
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Pavlovic sem gola protiv Kameruna nista pokazao nije. Covek kao da je u svadji sa loptom.Tehnicki je nula a borbenost mu je stotka. Ne ume da posalje dijagonalu.On kada posalje dugacku loptu to ide polukruzno.Toliko gresaka u dodavanju itd.Za borbenost skidam kapu.Da su i drugi takvi gde bi nam bio kraj
b

brale blizina Pirota

pre preko 1 godinu

sve je tako , igrac za 1. ligu srbije. Ne super ligu
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Sreća što se S. Mitrović pokazao kada ga je zamenio, pa smo videli na šta nam je odbrana ličila u poslednjih pola sata.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Samo hrabro mali, bio si los protiv Brazila, previse si istrcavao i gresio, mozda i zbog taktike brazilaca, ali si se dosta popravi protiv Kameruna, nadam se da ces biti top protiv sadzija.
G

Gost a

pre preko 1 godinu

Gde je bio kod prvog gola?
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Los protiv Brazila? Covek je od 5 min imao zuti i do kraja tekme bio cist kao suza, pritom je i tukao i uklizavao, jedini koji se nije uplasio ni malo fudbala toga dana, Milenkovic horor film, Veljkovic nigde, o ostatku repke necu da pricam, oni su kesa za sebe
R

Realnoo

pre preko 1 godinu

Bleki i Pavlovic daleko nasi najbolji odbranbeni igraci, ovi stariji neka se zapitaju malo...Mitrovic stoper pogotovo...vidim prica nesto na terenu posle utakmice a kad je usao nastao potop
G

Gost e

pre preko 1 godinu

U Petrovčiću nema nijedan igrač,koji bi bio toliko smešan,da dva puta ne izađe kod ofsajda i zbog toga primimo dva gola.Nivo zonske lige.
M

Mangulica

pre preko 1 godinu

Milenkovic kada je igrao i za mladu reprezentaciju bili smo najgori i odbrana nam je bila najgora. Pavlovic osim sto je jak za stopera i trudi se,nema niceg vise.
K

Klaus

pre preko 1 godinu

Kalaba je broj 1 a Bleki broj 2 i to su dokazali na klupskoj i reprezentativnoj sceni.Pričati sada o nekim drugim štoperica samo zato što su igrali u Zvezdi je glupo.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

I obojica su uz Mitrovića tamničari ove reprezentacije. Umesto da igraju najbolji i najspremniji igrači, mi uvek imamo neke takve kojima je zacementirano mesto "jer daju sve od sebe", i večito zbog takvih ne napredujemo već konstantno beležimo neke epohalne neuspehe. Nekako su svi ti takvi iz Partizana. I da se razumemo, kad igra reprezentacija, briga me ko je iz kog kluba poteko, ali ne treba da igraju oni koji se najviše bore, već oni koji najbolje umeju da igraju. Mitrović će, ako ne budemo pobedili Švajcarce, biti prvi krivac za ispadanje iz grupe, sve golove u kvalifikacijama smo primili direktno ili indirektno zbog Pavlovića, Milenković jednu odigra dobro pa ga na sledećoj nema nigde, i to su činjenice. Tako da ne, ne treba da igra neko samo zato što je iz Zvezde, ali nije na odmet probati sve igrače, i selektovati najboljih 11, a ne menadžersko/medijski najpodesnijih 11. Jer ako nikog ne puštaš od ovih sa klupe, ne dozvljavaš da se probiju u tih prvih 11, zašto ih onda uopšte zoveš? Pogledaj statistiku u onom drugom članku. Jović je po svim statističkim parametrima ispred Mitrovića, ali ni minut neće da dobije. A Mitrović će polupovređen, bez mesec dana odigrane utakmice, da igra po 90 minuta. Samo u našoj reprezentaciji može drugoligaški igrač da ima prednost nad igračem Real Madrida. Zato smo tu gde jesmo, i zato nećemo da napredujemo.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

@DžoniRS; Ja sam prvi alergičan na klupske podele kada je nacionalni tim u pitanju, ali reći da su Pavlović, Milenković i posebno Mitrović tamničari srpskog fudbala je nebulozno. Bez njih mi ne bismo ni bili na SP, dva gola i dve asistencije su delo bivših igrača Partizana. Videli smo na šta nam igra liči i protiv Brazila i Kameruna kada izađu Pavlović i Živković, a uđu Ilić, Radonjić (i on je produkt naše omladinske škole), Lazović.... Nije Mitar kriv što ga Piksi nije menjao odmah posle datog gola i što je uveo S. Mitrovića na levog štopera i kasno vršio ostale izmene, pa nam se igra raspala u zadnjih pola sata, slično kao i sa Brazilom zbog pogrešnih izmena.
J

Jovanovic Igor

pre preko 1 godinu

@DzoniRs Ne znam ka koga aludiras da treba da igra sigurno mislis na Erkaovica,Milunovica,Kataia,mozda i Gobeljica,Rodica to su izgleda po tebi igraci koji trebaju da igraju.A drugo Mitrovic je bolji od Jovica i bez dve noge da igra tolika je razlika plus Jovic kad udje nako pet minuta dusa mu je u nosu i zbog toga moze da igra samo po pet minuta,a trece da nije bilo tog Mitrovica koga krivis za prolaz taj covek nam je doneo sp da nije bilo niega nebi ga ni videli samo preko tv.Tako ti je bolje cuti i nastavi da slusas terzica koji vam je isprao mozak pa i kada igra reprezentacija vama je u glavi samo vas udbaski klub i navijate uvek protiv reprezentacije kada ne igraju vasi igraci,a tek sto mrzite Mitrovic,Vlahovica,Pavlovica i Milenkovica pa to nema ni u jednoj drzavi da neko mrzi svoje kao vi koji navijate za czv cast izuzecima koji su uvek realni i vole svoju drzavu.Dosta je vise mesanja reprezentacije i klubova.Napred Srbija idemo svim silama po tu pobedu pa neka crknu dusmani.
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

Митровић је играч који је имао одувек третман у репрезентацији какав није имао ни један други играч. Играо је првог шпица док није играо у клубу ни минут. После тога је играо првог шпица кад се распадао, а Пријовић био у животној форми. Исто тако Јовић и Влаховић кад су били у невероватној форми, грејали су Митровићу клупу. А видите колико су мање играли од Митровића, бар једно 10 пута, а опет обојица по 10 голова за репрезентацију. Сада игра и ако није ни у каквој форми и иако је озбиљније повређен (имао сукоб са лекаром репрезентације, због савета да не треба ни да помишља да игра). Кад већ помињеш да смо на СП због Митра, помени и да на ЕП нисмо отишли због њега. Све у свему доста је допринео репрезентацији, али је много и она дала њему.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Dzoni RS, pa gdje si brojiloooooo.. Sta ima? Bolji Jovic od Mitrovica, da nije bilo one kretnje u Lisabonu, oni sad ne bi bili u Kataru hahah. Mitrovic je najbolji srpski spic ikada, ako gledas vec po brojkama i statistici. Mitrovic nije drugoligaski igrac, nego igrac koji igra PL Engleske i to u timu iz gornjeg dijela tabele. Jovic nije igrac Real Madrida, otjerali su ga dzabe, da ne smeta na treninzima. Nisi klupski obojen, ali smetaju samo igraci Partizana, i to oni koji nose ovu reprezentaciju. Malo vam sto ste pritiskom poljuljali savez, sto ste pritiskom ubacili Nestu u roster za SP, sad treba sve najbolje izbaciti i da jos i zaigra hahah.. Pa dokle ide vasa nezasitost ccc..
G

Gosto999

pre preko 1 godinu

Brojilo, ovaj cuj mene Dzoni, kazes zato sto igraju ovi zato smo tu gdje jesmo. Pa da, zato smo na SP, medju 32 odabrane reprezentacije. I ako ispadnemo znaci da smo 17-32 na svijetu. Sto i jeste nase realno mjesto. Tako da ne kontam poentu price. A Mitrovic te je sam odveo na SP, ima pravo i da izbaci. Tom covjeku se nikad nista ne smije zamjeriti, s ti mozes botovati koliko hoces, znam da nije lako hahah..
F

Fizikalija

pre preko 1 godinu

Najveci problem nase ekipe je fizicka sprema!! Pola igraca iz prve postave nemogu vise od 70 min i tu je kraj. Sta su razlozi to je vec druga stvar. Povrede jesu jedan faktor. Ali i Mitar i Filip i Sergej i Tadic posled jih 25 min nisu mogli da disu. Vratili bi se oni da su mogli u defanzivu jezici poispadali
D

Delija57

pre preko 1 godinu

Koliko neznalica… ja sam ga prvi osporavao, ali mislim da se videlo protiv Kameruna koliko znaci nasoj odbrani i koliko se decko kida za svoju zemlju.
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Decko drzi kompletno nasu igru, cela ekipa ima zelju da igra dok je on u igri jer decko grize i bori se. Cim njega nema igra nam se raspada..
L

Lineker

pre preko 1 godinu

Kad je dao gol,pomislio sam gde baš on...sad je zacementiran u prvoj postavi. Onaj mali Babić izmislio fudbal za njega. Kasno.je ušao ,ali doneo sigurnost i čvrstinu po levoj strani. Za razliku od Strahinje kojem je nekad i koordinacija pokreta ruku i nogu upitna.
Z

Zbog takve nezahvalnosti

pre preko 1 godinu

Ne zaslužujemo da prođemo dalje.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ne znas gdje ide zarez u recenici, ali znas koordinaciju ruku i nogu kod profi fudbalera. Stvarno smo nebeski narod, ovo sto sebi ljudi dozvoljavaju, to nema ni u Gambiji sigurnooo.
G

Gost Stulimir

pre preko 1 godinu

U seksu i fudbalu ne priznaje se minuli rad ili možeš ili ne.
W

Wuuu

pre preko 1 godinu

Nece niko da kaze da je decko spor,fudbalski neintelegentan ide samo na batine jer samo to ume i da je kiksara. Brazilci se igrali sa njim,prvi gol Ricarlison daje pored njega,kod drugog 4 metra od igraca,juce sem gola nista spec.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Zvezdaš sam. Dečko je brz kao vihor. Odgledaj ga jednom u Red Bulu pa pričaj.
M

Majid Hosseini

pre preko 1 godinu

Toliko je spor, da čim je izašao, primili smo dva gola tako što su nas pretrčali.
W

Wuu

pre preko 1 godinu

Kazi da smo primili dva gola je Milenkovic tutban ne zna da ostane u liniji i napravi ofsajd
e

eyoooo

pre preko 1 godinu

Kakve gluposti ti pricas, Pavlovic bukvalno najbrzi nas igrac na utakmici protiv Kameruna po oficijalnoj statistici
b

bebe

pre preko 1 godinu

Milenkovic od 2 metra da pravi ofsajd zamke na pola terena? Pa nije on Alba... Sto stojimo toliko visoko?
F

Fizio

pre preko 1 godinu

Koje su ovo gluposti. Primicač ili zadnja loža kada se povredi tu nema ništa od igre 4-6 nedelja. Zato je bitnije da igraju spremni, a ne oni od "poverenja".