Pavlović (©AFP)
Pavlović (©AFP)

Pavlović se zahvalio Srbiji na pozivu: U mojim grudima su dva srca

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.03.24. | 14:27

“Moju odluku ne treba gledati kao protiv srpskog tima, nego u korist nemačkog”, kaže mladi as Bajerna

Gotovo je – Aleksandar Pavlović je novi reprezentativac Nemačke. Iako u teoriji još Srbija ima šanse da ga privoli, sve dok je ispuni i poslednju stavku kojom se poništava takva mogućnost, mladi vezista Bajerna se oglasio danas i zahvalio Fudbalskom savezu Srbije na naporu koji je uložio da ga privoli da obuče dres Orlova.

Pavlović je danas dobio debitantski poziv selektora nemačkog “elfa” Julijana Nagelsmana, a nakon toga se saopštenjem obratio javnosti, čak bismo rekli više srpskoj.

Izabrane vesti

“Veoma sam srećan što sam pozvan u seniorsku reprezentaciju Nemačke. Moj plan je bio da odluku između Nemačke i Srbije donesem posle Evropskog prvenstva ove godine. Ali, morao sam da odlučim momentalno”, rekao je Pavlović i potvrdio reči direktora reprezentacije Srbije Stevana Stojanovića, koji je isto to saopštio javnosti pre desetak dana.

Fudbaler Bajerna je nastavio:

Želeo bih da se zahvalim Fudbalskom savezu Srbije, koji je uložio veliki trud zbog mene. U mojim grudima biju dva srca: moja majka je Nemica, a moj otac Srbin. Zato moju odluku ne bi trebalo tumačiti kao da je protiv reprezentacije Srbije, nego u korist Nemačke. Rođen sam i odrastao u Minhenu, celu moju fudbalsku karijeru sam proveo u Bajernu i jedva čekam utakmice u dresu selekcije Nemačke”, poručio je Aleksandar Pavlović.

I jednu višemesečnu sagu najzad zatvorio za sva vreme.


tagovi

Aleksandar PavlovićBajern Minhenfudbalska reprezentacija SrbijeFudbalski savez SrbijeFudbalska reprezentacija Nemačke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara