Pazarci odleteli u Antaliju tražeći štopera i golmana

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.01.24. | 10:29

Trener Igor Matić poveo 23 igrača i dvojicu golmana

Posle deset radnih dana na Atletskom stadionu i Sportskom centru Šutenovac, fudbaleri Novog Pazara poleteli su za Antaliju, gde će se tokom naredne dve sedmice spremati za nastavak takmičenja u Mozzart Bet Superligi.

Neposredno pre polaska za Tursku rešene su neke kadrovske nedoumice. Plavi dres razdužio je štoper Nemanja Kojčić, dok je mladi vezista Semir Alić otišao u užičku Slobodu na šestomesečnu pozajmicu. Mesta u avionu nije bilo ni za krila Nikolu Bogdanovskog i Sašu Jovanovića.

Izabrane vesti

Kako je i najavio, novi trener Pazaraca Igor Matić poveo je u Antaliju 23 igrača i dva golmana.

Među putnicima su čuvari mreže Nikola Mirković i Lazar Slavković, kao i defanzivci Uroš Lazić, Dragan Bojat, Emir Azemović, Ensar Brunčević, Abdulaj Sise, Omar Fajed, Kemal Koničanin, Rafael Floro i Ebenezer Anan.

Za plavo-beli dres konkurišu vezisti Miljan Momčilović, Sead Islamović, Đinho Đo, Nikola Karaklajić, Stefan Dimić, Filip Knežević, Adem Ljajić, Sejduba Suma, Adetunđi Rasak Adešina, Mihajlo Petković, Nikola Srećković i Kurt Ejbrahams, dok su pretendenti za poziciju najisturenijeg napadača Marko Šćepović, Marko Obradović i Žulijus Eđike Opara.

"Nismo završili zimski prelazni rok. Tražimo još štopera i golmana", otkrio je Mozzart Sportu generalni sekretar Novog Pazara Fikret Međedović.

Zakazano je i pet kontrolnih utakmica. Prvi rival je Radomjak iz poljske Ekstraklase (21. januar), a potom slede dueli sa elitnim ligašima Mađarske i Slovenije - Debrecinom (24. januar) i ljubljanskom Olimpijom (27. januar). Pazarce će testirati još češki prvoligaš Jablonec (30. januar) i superligaš iz Uzbekistana Surhon Termez (31. januar). 


tagovi

Igor Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara