Predrag Mijatović, © AFP
Predrag Mijatović, © AFP

Peđa Mijatović: Luka Jović nije 100 odsto zainteresovan da uspe u Realu

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.06.20. | 10:14

„Možda je kontraproduktivno da nastavi da igra kao dosad“, kaže bivši as i direktor Madriđana

Iako se fudbal ne igra, ne prestaje Luka Jović da „igra“ po stranicama španskih medija. Malo, malo, pa novinari uglavnom madridskih redakcija sednu za vrat srpskom napadaču. Ovoga puta, zasmetala im je činjenica da je organizovao roštilj, pozvao nekoliko prijatelja (među njima, Ivana Šaponjića iz Atletika i Nemanju Maksimovića iz Hetafea) i, uvereni su predstavnici sedme sile, prekršio pravilo o samoiziolaciji, nametnuto zbog širenja virusa korona.

Deluje da to je samo bio povod da medji kontaktiraju Predraga Mijatovića, a bivši as Reala ni ovoga puta nije blagonaklono gledao ka Joviću.

Izabrane vesti

Voleo bih da mogu da pričam o tome kako postiže golove. Mlad je, dobio je veliku šansu posle sjajne sezone u Ajntrahtu, ali je zasad nije iskoristio, tako da nismo videli previše od njega. Tek neke detalje koji su nedovoljni da bi moglo da se kaže kako je igrač za Real. Čini mi se da ni sam Luka Jović nije 100 odsto zainteresovan za ideju da uspe u Madridu“, prokomentarisao je Mijatović, nekada napadač, kasnije i sportski direktor Kraljevskog kluba.

Luka Jović je trenutno povređen, teško da će se vraćati na teren do kraja ove sezone, a pitanje je da li će biti tu na početku sledeće, jer mediji maltene svake sedmice spekulišu da bi mogao da promeni sredinu. Navodno, za njega se pravi mesto u Milanu, čiji novi trener Ralf Ragnik sprema revoluciju igračkog kadra Rosonera.

Naravno da neka rešenja moraju da se nađu. Možda je kontraproduktivno da nastavi da igra za Real kao dosad“, prokomentarisao je Mijatović nagoveštaje da bi Jović mogao na pozajmicu ili da se proda.

Još jedna od tema koja ovih dana zaokuplja pažnju ljubitelja fudbala u Madridu je status Serhija Ramosa. Kapiten Reala želi da ostane, da produži ugovor, ali mu predsednik Florentino Perez nudi nastavak na samo godinu dana. Mijatović se zalaže da iskusni štoper svakako potpiše novi ugovor, u bilo kakvoj formi.

Bilo bi dobro da vidim Ramosa još dugo godina u Realu. Nebitno da li će obnavljati ugovor sezonu za sezonu ili će odmah potpisati na još dve godine. Jero, Raul i Kasiljas napuštali SU Real na mala vrata. A Ramos mora da se penzionire u Madridu. Navijam da obnovi saradnju, jer bi to značio pozitivan signal za sve u klubu. Odličan je fudbaler, a i došlo je vreme da konačno jedan Španac okončna karijeru na stadionu „Santjago Bernabeu“, dodao je Peđa Mijatović.



tagovi

Predrag MijatovićLuka Jović

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara