(©Reuters)
(©Reuters)

Pedro: Sergej u Pepovoj Barsi? Teško...

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.10.22. | 16:45

„Tamo su u veznom redu bili Ćavi, Inijesta, Fabregas i Buskets“, kaže Španac

Briljira Sergej Milinković-Savić u timu Lacija ove sezone, svi ključevi igre u njegovim su rukama.

Srpski reprezentativac i daje golove i asistira i kreira igru, bukvalno sve radi u veznom redu Nebeskoplavih i nije čudo što je ponovo krenulo licitiranje gde bi mogao da ode posle Mundijala, jer su sve manje šanse da ostane u Rimu posle januara.

Izabrane vesti

Njegov klupski kolega Pedro hvali srpskog asa, ali je ostao uzdržan na jedno trik pitanje italijanskih novinara: Da li bi Sergej mogao da igra u Barseloni Pepa Gvardiole, koja je rušila sve redom?

Teško... Ali, on je veoma snažan. Kompletan je vezista sa sjajnim udarcem. Ipak, u Barseloni su tada u sredini igrali Buskets, Fabregas, Ćavi i Inijesta. Čak ni Tijago Alkantara nije mnogo igrao pored njih“, rekao je Pedro.

Špancu u junu ističe ugovor sa Lacijom i ne zna da li će ga produžavati.

„Nisam još pričao o tome ni sa predsednikom, ni sa direktorom Tareom. Nije još vreme za to. Fokusirani smo na sezonu. Ovde se dobro osećam, srećan sam zbog tima, navijači su posebni...“

Objasnio je Pedro šta je naučio otkako je deo Lacija.

Gde god da odete naučite nešto novo. Došao sam ovde da pobeđujem, ambiciozan sam. Trener Sari mi je rekao da i on želi da pobeđuje i time me ubedio da dođem“, ispričao je Pedro.


tagovi

LacioSergej Milinković SavićPedro

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara