Petković (© Star sport)
Petković (© Star sport)

Pele iz Ćićevca se predstavio Grobarima: Fantastičan debi Mihajla Petkovića za Partizan (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.07.22. | 20:33

Fantastičan potez

Vodio ga je Aleksandar Stanojević zimus u Tursku i tad se prvi put čulo da bi mogao da dobije šansu u prvom timu, poveo ga je nedavno Ilija Stolica u Sloveniju i videlo se koliko je napredovao. Da su mu dva pripremna procesa zančila sa seniorima Mihajlo Petković je potvrdio već na debiju.

U prvoj utakmici nove sezone Mozzart Bet Superlige Srbije, krilni vezista je lansirao reketu zemlja-vazduh u Ivanjici i postarao se za vođstvo crno-belih protiv Javora. U 21. minutu ga je proigrao Bibars Natho, Petković imao dovoljno vremena da se namesti, iz prethodna dva pokušaja nije uspeo, ali je treća definitivno bila sreća. Projektil se zario u rogalj gola koji čuva Boris Velimirović i na taj način talentovani fudbaler Parnog valjka je doneo gostima prednost kraj Moravice.

Izabrane vesti

Petković je popunio mesto bonusa, za koje se verovalo da je u Humskoj kritično posle povrede Nemanje Jovića, ali je momak iz „klase 2004“ nagovestio da je prednjim svetla budućnost. S obzirom da je poreklom iz Ćićevca, spajajući prezime i mesto rođenja, okruženje ga je prozvao Pele iz Ćićevca. Može i Ćićko. I kao takav se tokom subote veče predstavio Grobarima.



tagovi

FK PartizanMihajlo Petković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara