©Reuters
©Reuters

Perez napravio pometnju: Da li će Mbape biti završen pre ili posle 1. januara?

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.10.21. | 13:48

Prvi čovek Kraljevskog kluba morao da pojašnjava sopstvenu izjavu u medijima

Kilijan Mbape otkrio je u intervjuu za L'Ekip da je letos želeo da promeni sredinu i da bi taj klub novi klub bio isključivo Real Madrid. Ipak, ostanak u Parizu je promenio stanje stvari, pa će mnogi evropski giganti biti u situaciji da se nadmeću sa Kraljevskim klubom u januaru, kada zvezda Pari Sen Žermena bude slobodna u izboru nove sredine.

Na ove izjave brzo je reagovao prvi čovek Real Madrida, Florentino Perez, koji veruje da bi još pre tog datuma moglo da bude rešeno u korist njegovog kluba, ali je kasnije morao da pojasni, s obzirom da sa igračem nije dozvoljeno razgovarati pre nego što uđe u poslednjih šest meseci ugovora.

Izabrane vesti

"U januaru ćemo imati vesti oko Mbapea. Nadam se da će 1. januara sve biti rešeno", rekao je Perez za El Debate, a onda je morao da pojašnjava svoju izjavu za Radio Monte Karlo.

"Moje reči nisu dobro protumačene. Rekao sam da ćemo morati da sačekamo sledeće godine na bilo kakve vesti. Imam poštovanje prema Pari Sen Žermenu, sa kojim održavamo dobre odnose".

Predsednik Madriđana se potom osvrnuo i na opštu moć koju ima njegov klub, u različitim društvenim sferama. Takođe, stadion bi nakon rekonstrukcije trebalo da predstavlja ogromno sredstvo prihoda.

"To će biti mesto susreta za ceo Madrid. Ne postoji sličan stadion koji je u centru velikog grada kao što je naš".

Potom se osvrnuo i snazi koju predstavljaju društvene mreže. Real ima 300.000.000 pratilaca na različitim platformama.

"Real Madrid ima više navijača nego većina NBA klubova. Nadmašuju nas samo LA Lejkersi i Čikago Bulsi", dodao je Perez, a onda se osvrnuo činjenici da njegov klub u vreme pandemije prihoduje 600.000.000 evra godišnje, a da je pre toga ta cifra bila 900.000.000.

"Verovatno će morati da prođu tri godine da bismo morali da se vratimo na brojke koje smo nosili pre pandemije", poručio je Perez.


tagovi

Florentino Perez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara