Sa utakmice PSŽ – Bajern (© Reuters)
Sa utakmice PSŽ – Bajern (© Reuters)

Perez uhvaćen u laži: PSŽ, Bajern i Borusija imaju rok da se izjasne

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.04.21. | 10:26

Otkriće Špigela

Sudeći po broju negativnih komentara, Florentino Perez je trenutno među najomraženijim osobama na javnoj sceni. Ne samo u Španiji i(li) Evropi, već celom svetu. Sva je prilika da će mu se rejting dodatno opasti posle saznanja uglednog Špigela da su Pari Sen Žermen, Bajern i Borusija iz Dortmunda, ipak, pozvani u novoformiranu Superligu.

Koliko jutros Perez je tvrdio da nisu.

Izabrane vesti

Nismo zvali PSŽ u ovom momentu, niti dva nemačka tima. Imamo zatvorenih 12, mogli bismo da igramo sa 15 timova, a da se pet njih menja“, poručio je, između ostalog, prvi čovek Real Madrida za Čiringito.

Nekoliko sati kasnije uhvaćen je u laži. Makar ako pitate čitaoce Špigela, a valja podsetiti da je u pitanju jedan od najuticajnijih dnevnika u Nemačkoj, istinski lider na polju istraživačkog novinarstva, čije su se informacije više puta u prošlosti ispostavile tačnim. Na primer, cela afera Football leaks, o finansijskim malverzacijama klubova i agenata, produkt je ovog lista.

Baš kao i vest da su PSŽ, Bajern i Borusija dobili otvoren poziv da se priključe ekipi od 12 superligaša. Čak im je postavljen i rok. Prvaku Francuske da se izjasni za 14 dana od trenutka kad mu je poziv poslat, dok je Bavarcima i Milionerima ostavljeno duplo više vremena. Tačnije, 30 dana od trenutka kad su dobili „pismo o namerama“.

Zasad su se predstavnici Bundeslige javno i decidirano obratili javnosti stavom da ih ne zanima učešće u Superligi. Parižani još nisu, ali provejava mišljenje da ni oni neće u ovo kolo. Zasad...


tagovi

Pari Sen ŽermenFlorentino PerezBajern MinhenBorusija DortmundBorusija

Obaveštavaj me

Bajern
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara