Komentari na vest

Perfektna taktička destrukcija: Ćavijeva formacija 6-3-1 i savršen ratni plan - odstranjivanje Vinisijusa iz igre

x

xxy

pre oko 1 godinu

Ni blizu nekadašnjim njihovim međusobnim utakmicama!Smeče od fudbala totalno.
S

Sherlocked

pre oko 1 godinu

A kapiram sad. Ovaj Levandovski kojeg spominjete da je igrao , to je u stvari " lazni Levandovski " jer pravog nije bilo na terenu. Isto kao ovaj iz Reala sto je igrao " lazno krilo " u stvari nije bio krilo. Ili nije bio na terenu. E otprilike ovako vas tekst objasnjava sve , kao ovaj moj komentar. Boze sacuvaj.
R

Redovni gost

pre oko 1 godinu

Sve češće se dešava da novinari mozzarta samo pišu nešto samo da bi ispratili i onda klincima stvaraju sliku o nečemu da se mačuju u komentarima. LEVANDOVSKI SINOC NIJE IGRAO, kao što je i većina teksta pogrešna.
B

BarsaBarsa

pre oko 1 godinu

Iako je utakmica bila prilicno dosadna za gledanje, imalo po nesto novo da se vidi (mislim na postavke obe ekipe). Barsina defanziva i Realnova nemoc da odgovori takvoj igri. Najbolji na terenu za Barsu su definitivno bili Arauho i Frenki. Moze da se kaze da je i Alonso iznemadio kako je odigrao. Kod Reala Ridiger i Valverde. Ovaj drugi ne toliko zbog ucinka vec zbog toga sto je odgovorio na taktiku Ancelotija. Steta za njega sto ga stalno sele sa pozicije na poziciju iako je mnogo dovar igrac i mora da preuzme mesto "lidera" sredine terena Reala, pogotovo sto su Modric i Kros vec na zalasku. Ridiger nije dao mucenom Toresu da dise, prebio ga, bas kao i Arauho Vinisujusa koji je iritantan ali odlican igrac. Uvek je pretnja i to sto treneri uvek prave posebne taktike protiv njega to i dokazuje. Feran Tores - bacene pare, koliko limitiran i anemican igrac pa to je da covek poludi. Nikakva zelja, bez posebne tehnike, bez posebne brzine, pogubljen... Ma nista dobro nije uradio. To je donekle i sto je Cavi potpuno izignorisao cinjenicu da je vec u 15. minutu bilo jasno da on nista ne moze i drzao ga na poziciji "lazne devetke" do 75. minuta!? I kad je imao priliku i prostora da uradi nesto konkretno sa loptom, on je obavezno vracao nazad (ja to nr mogu da shvatim). Fati - decko je propao kao zeton. Nista od njrga ne moze da se vidi vise. Nekad je imao taj osecaj da da gol, hteo ga je gol ali posle one povrede nije ni blizu prve postave Barselone. Kesi - definitivno nije za Barsu. Neki kazu da donosi "misice" Barsi ali vise to radi Frenki. De Jong- brutalan igrac, za njega mislim isto sto i za Valverdea na drugoj strani. Siguran na lopti, konkretan... Gavi - čigra. Dobar sa loptom, agresivan i najmotolivisaniji da igra. Velika je steta sto u vecini situacija kada je on prilicno agredivan ostali igraci to ne isprate do kraja. Vrlo cesto uspe da isceprka loptu ali to niko nema da isprati i da pokupi. Sve u svemu, Real polako i stvara neki tim za buducnost. Barsa ima buducnost samo u prvih 11 i to je to. Fali jedan napadac, krilo, obavezno vezni koji moze da udje u igru i napravi nesto konkretno, da zameni Pedrija, Gavija i De Jonga. Ovo sto Barsa sad ima, bas nije za prvu postavu i jasno je da su morali ovako da igraju jer je dosta igraca tu limitirano. Na toj poziciji mozda trebaju i dva igraca. Desni bek, to vec i vrapci znaju. Dolaskom desnog beka Barsa bi imala i vise igraca na poziciji centealnog beka. Ove rotacije mogu da prodju na dva fronta (mozda) ali ako misle da dodju do neke zavrsnice LS moraju da dovedu jos igraca. Barsa kada je u punom sastavu je vrlo dobra ekipa, ali cim zafali neko iz te prve postave, kriza. Ovi sto udju, blagi uzas.
1

131414111

pre oko 1 godinu

Ovo se zove parkiranje autobusa
h

haeheaaeea

pre oko 1 godinu

istina,ko da im je cholo trener, bruka i sramota, tesko da su navijaci barse zadovoljni ovakvom igrom i pristupom utakmici
L

Levandovski

pre oko 1 godinu

Nije igrao sinoc,cisto da znate
b

brrrr

pre oko 1 godinu

Meni nece da objave komentar a tebi su lupili minuse za iatinu sto si napisao sramota ako gledate smradovi kedni svaka ti cast na zapazanju u tekstu.
Л

Лазар

pre oko 1 godinu

Најодвратнија утакмица коју сам гледао у задњих 15год
G

Gostk

pre oko 1 godinu

Nikad igraca od viniusa, siguran sam. Ovo je real vec imao u vidu robinha. Kad dodje trener koji mu bude trazio taktički zahtjevnije stvari, tu ce mu biti kraj, bar sto se reala tice. O ponasanju da ne pričam. Nevjerovatno iritantan lik a igracki nezanimljiv, sve mu je stalo u brzinu i taktiku ancelotija da mu to omogući.
8

887

pre oko 1 godinu

Zasticen ko beli medved ne smes mu karton dati bices optuzen sa rasizam on kao ztrva neceg provokator obican
G

Gost300

pre oko 1 godinu

Mene je realno sinoc i Rafinja razocarao,0 bodova,a ni Antoni,Rodrigo,ni Brazil vise nema zvijeri kao nekad...
3

332

pre oko 1 godinu

Sad upravo citam da je sinocni sudija rekao ederu militau da je vinicius zasluzio direktan crveni za davljenje de jonga citaci sa usana potrvdili, ali zapravo sudije ne smeju viniciusu dat crveni jer ce biti optuzeni sa rasizam najzasticeniji igrac danasnjice unosi se u facu sudijama vredja ih i nista sramota
m

murinjo

pre oko 1 godinu

ovo sinoc me je nekako vratilo na nas svaki derbi, dosta svega a opet bukvalno nicega. cak je i barsa dala gol zbog greske kamavinge, i ooet srecno se lopta odbila od militaa. iako vise volim real, juce barsa bez leve, bez nekoliko igraca, ja ne znam sta su drugacije mogli da urade osim ovoga i da zatvore utakmicu, i pokazali su da mogu da odigraju pametno na rezultat i takmicarski, a ne onu tika taku ili da napdaju stalno.