Foto: Reuters
Foto: Reuters

Perišić dobio ultimatum: Prihvati smanjenje plate ili odlazi

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.10.21. | 00:10

Hrvat će morati da pristane na znatno manja primanja ukoliko želi da produži ugovor sa Interom

Menjali su se treneri na Đuzepe Meaci godinama unazad, Ivan Perišić je imao mesto kod svakog od njih. Hrvatski reprezentativac je šestu uzastopnu sezonu – uz jednogodišnju epizodu u Bajernu - otkako je stigao iz Volfzburga bitan štaf u timu Intera, međutim, veza bi do leta mogla da pukne.

Razlog - novac. Ekonomska kriza ozbiljno je pogodila milanski klub, zbog čega je prvak Italije između ostalog morao da se odrekne Romelua Lukakua i Ašrafa Hakimija, a sada bi mogao da ostane bez još jednog vrlo bitnog igrača iz šampionskog tima.

Izabrane vesti

Naime, Perišiću na leto ističe ugovor sa Interom, a ako želi da ostane u gradu mode, hrvatski reprezentativac će morati da pristane na smanjenje plate. I to značajno, s obzirom na to da su u taboru Nerazura procenili da ukoliko Ivan odluči da ostane, više neće biti u mogućnosti da mu isplaćuju 5.000.000 evra godišnje, koliko ima po slovu aktuelnog ugovora.

Stoga su, piše Gazeto delo Sport, Perišiću iz Intera predložili smanjenje od čak 40 odsto, odnosno godišnja primanja od 3.00.000 evra, te je, napominje milanski list, rastanak više nego izvestan.

Perišić je ove sezone odigrao osam utakmica u svim takmičenjima i upisao po jeda gol i asistenciju.


tagovi

Ivan PerišićInter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara