Bojan Čečarić i Dragan Perišić (©FK Napredak)
Bojan Čečarić i Dragan Perišić (©FK Napredak)

Perišić pred mečeve odluke: Mladost GAT će biti vrlo motivisana, ali mi imamo našu matematiku

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.05.23. | 15:15

Napredak u prilici da otpiše Novosađane iz elite, ali i zvanično potvrdi sopstveni status

Ispustio je Napredak u poslednjem minutu duela protiv Kolubare šansu da matematički reši pitanje statusa u eliti, premda su se i domaćin i gost bodom približili tom cilju (2:2). U poslednja dva kola plej-auta Mozzart Bet Superlige Kruševljani za zvanični opstanak čekaju ili bod(ove) protiv Mladosti GAT i Javora ili poklapanje ostalih rezultata, a u ponedeljak će na megdan Novosađanima.

Izabrane vesti

Da sada projektujemo da li ćemo uzeti bod ili tri, to nije lako. Naša je obaveza da budemo spremi za kvalitetan meč u Novom Sadu. Na domaćinu je pritisak, ali i mi imamo matematiku, takođe, želimo na odmor sa pozitivnim rezultatima. Bez obzira što nas je poremetio gol u poslednjem sekundu u Lazarevcu, moramo da izvučemo svu energiju koju imamo i prikažemo dobru partiju“, govori Dragan Perišić, šef struke Čarapana, o stanju u svom sastavu pred novi duel.

Sa druge strane, za domaćina će meč biti značajni, s obzirom da jedino pobedom ostaje u trci za šansu za opstanak u šampionatu, a to pod Bagdalom vide kao podstrek.

Mladost će biti vrlo motivisana, a ima ozbiljan igrački kadar, kvalitetnog trenera i znamo s kojom energijom će početi utakmicu. To treba da nam bude pravi izazov, jer na kraju se pamti samo pobednik“, reči su prvog stratega Napretka.

Napadač Čarapana, Bojan Čečerić, posle više od 20 mečeva bez gola, konačno je pogodio mrežu protiv Kolubare i veruje u svoje saigrače pred naredni meč.

Igramo protiv dobre ekipe koja ima dosta kvalitetnih pojedinaca, onih koji prave razliku u srpskom fudbalu. Mladost GAT je nezasluženo na poslednjem mestu, tako da nema opuštanja, idemo na tri boda i da i matematički obezbedimo opstanak u Novom Sadu“, optimista je Čečarić.



tagovi

Dejan PerišićBojan ČečarićNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara