Komentari na vest

Pet Kup senzacija: Od Batajnice i Radovana Radakovića, preko Timoka, Borca i Sevojna sve do Sremske Mitrovice

K

Kruševac

pre preko 1 godinu

Pričešljajte malo i osamdesete... Ima i tu svašta 😉
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Samo dokaz da se cuda desavaju.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Kako je pokusao perfidno kroz tekst na kraju da opere cergare, superligasi Borac, Sartid, ovaj, onaj, hahahahaah... Nego nesto si mi Macvu zaboravio, i poraz u Kupu, zli jezici bi rekli namerno...
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Борац је био други на табели Суперлиге, а ово је комбиновани тим клуба који се бори за опстанак у нижем рангу такмичења.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Pazi molim te, kombinovani, pa jos se bori za opstanak... A cudo nisu bila bar dvojica ranjenih i jedan u invalidskim kolicima? Nego, kako si preziveo tada tu petardu od nikad jaceg i nikad vise drugog na tabeli - Borca? Jel si trazio utehu kod momka?
G

Gost@Nis PFK

pre preko 1 godinu

Procitaj izjavu njihovog trenera pre utakmice. On je sam rekao da ce da izvede kombinovani sastav jer mu prvotimci trebaju u borbi za opstanak

GS

pre preko 1 godinu

Koliko se secam Borac kad je osurio Grofovu Zvezdu koja je inace dominirala te sezone postenih +30, on je vrlo brzo nakon toga ispao iz lige.
M

Mitrogol

pre preko 1 godinu

Mitrovica on fire.
И

Иван

pre preko 1 godinu

Ово не треба да буде тема, ово треба да буде редовна појава. Да и Звезда и Партизан повремено испадну из купа од слбијих противника, да у првенству имају по 5-6 пораза и 7-8 нерешених, тада ћемо знати да нам је првенство регуларније и квалитетније и имаћемо чему да се надамо и у Европи.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Kada si Partizan svaki poraz pa cak i nereseno je neuspeh.Ako ne pobedis derbi to je do prestiza,ostalo sve kao jedan od dva najveca kluba ocekujes pobedu i nista vise.Iznenadjenja se svuda desavaju u kup utakmicama.Real Madrid je izgubio od Alkorkona koji je tad kao cetvrtoligas pobedio sa 4:0 a za Real Madrid igrali Guti,Raul,Benzema,Drente,Albiol...Desava se ne tako retko i u Nemackoj,potceni se protivnik,los dan,zrtvuje se ceo tim zarad prvenstva ili evrope pa ako uspes super,ako ne opet budu svesni svi zbog cega se zrtvovalo.Sa te tacke gledista ispali smo i ko zna koliko puta cemo jos.Sa druge strane malo je reci bezobrazluk je ono foliranje umesto da sutne u gol Belica.Ako do sad nije ispucao sve kredite iako kao rezerva Cukarickog nikad nije ni trebao da se dovodi onda ne znam vise stvarno.Kada vidimo sta dve olupine u upravi rade onda ovo ima jos vecu tezinu.Ne mozes svaki put da pobedis ali kada promasis cetiri penala onda jednostavno nisi ni zasluzio da prodjes.Toliko je jednostavno.Pobedjivaces mnogo jace od sebe,gubices od daleko slabijih,to je fudbal i idemo dalje.Mnogo veci poraz od onog juce je postojanje onih lopova u klubu koji kradu svaki dinar koji mogu i koji svake sekunde skrnave sve sto vredi.A pojedini igraci ako do sada nije nekome jasno da nemaju kvalitet za Partizan,onda ne znam kada ce...A kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek ce te voleti Grobari sa juga!
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Ma pamtim ja i Timok i to dobro, bruka velika, ali ono juce je bilo za upravu, previse ocigledno... Pa nece sigurno da dozvole sebi to u LK, tu se dokazuju za prodaju...
З

ЗналацPFC

pre preko 1 godinu

Сезона 2011/12 Партизан 1:2 Борац - чачани су били друголигаши у том тренутку
G

Gooost

pre preko 1 godinu

12/13
H

Hrvoje

pre preko 1 godinu

Sećam se, ode kup niz Timok. Tako se igra protiv favorita, daš gol u 90 minuti, da sudija nema vremena da pomogne favoritu. I onda pobediš na penale.
Z

Ziho

pre preko 1 godinu

Koliku platu primaju Petric i ovi pajaci na slici??? A koliku fudbaleri Mitrovice? Koliki je budzet Partizana u odnosu na Mitrovicu? Pa jedno 40 , 50 puta veci minimum. Partizan tone sve dublje i dublje, hvalimo se na sav glas za pobedu nad Nicom (1:1), dizemo u nebesa. Ko se penala na kvarno lati, od penala gine! Sve cete izgubiti , nejada bio hram , a sad je grobnica koga fudbalu uci Mitrovicaaaa!!! Najveca bruka srpskog fudbala u novijoj istoriji....