PET NA PET - Miloš Vulić: Napredak i Kruševac na prvom mestu

Vreme čitanja: 3min | uto. 02.10.18. | 08:32

Vezista kruševačkog tima rado se seća remija sa Partizanom kada je asistirao za prvi, a dao drugi gol!

Fudbaleri Napretka su u nedelju na svom stadionu odigrali utalmicu protiv Čukaričkog. Ekipe su podelile bodove jer je susret završen remijem, 1:1. Kruševljani su vodili sve do 77. minuta kada su Brđani izjednačili i postavili konačan rezultat.

Svoje mesto u timu zauzeo je, kažu, jedan od najboljih igrača Čarapana Miloš Vulić. Dvadesetdvogodišnji Vulić rođen je u Kruševcu. Igra u manevru, a na leđima nosi čuvenu desetku. Živi za svoj Napredak, pa je i Milošu omiljena pesma “Svake noći tebe sanjam”.

Izabrane vesti

Inače, Čarapani su krajem osamdesetih godina minulog veka završili na četvrtoj poziciji tadašnje elitne lige eks-Jugoslavije i izašli u Evropu. Ispali su od Dinama iz Drezdena. Na početku ovog veka izborili su učešće u finalu nacionalnog kupa gde su poraženi od Zvezde, ali su ponovo igrali u tadašnjem Kupu UEFA. OFI ih je eliminisao u drugom kolu. Poslednjih sezona Napredak su između ostalih  trenirali i Vuk Rašović, Nenad Sakić, a trenutno ga uspešno predvodi strateg sa bogatim iskustvom Milorad Kosanović.

Naš današnji gost, koji se okušao i u “Humanitarnom tiketu u podne”, nada se vrlo uspešnoj jesenjoj sezoni. To bi mu omogućilo da već na zimu ode u inostranstvo. Bolji poznavaoci prilika ističu da već ima ponude ozbiljnih evropskih klubova.

Evo kako je Miloš odgovorio na MOZZARTOVIH pet pitanja…

1. Da li ste svojevremeno, kao tinejdžer, trenirali još neki sport osim fudbala i koji?
“Vrlo kratko sam trenirao košarku. Sad se i ne sećam, možda tri-četiri meseca. Uz svog oca počeo sam potom da posećujem travnate terene. Napravio sam prve fudbalske korake i ljubav ka fudbalu se maksimalno razvila”.

2. Ko vam je bio sportski uzor, idol, u tinejdžerskim danima?
“Jedan je Branislav Kojičić. Puno toga je uradio za kruševački Napredak, a uz to igrao je na poziciji na kojoj sad igram. Trenutno, baš volim Kristijana Ronalda”.

3. Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu?
“Naravno, na najvišoj stepenici je Napredak. Sledi madridski Real, pa i neki drugi klubovi”.

4. Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?
“Utakmica sa crno-belima koja je okončana remijem, 2:2. Asistirao sam kod prvog, a postigao sam drugi pogodak za naš tim. Vodili smo sa 2:0, ali je Partizan stigao do boda. Još jedne utakmice se rado setim, duela Barselona – PSŽ koji je okončan trijumfom Katalonaca od 6:1. Barsa je nadoknadila minus iz prvog meča i prošla u četvrt finale Lige šampiona”.

5 Životni i sportski moto i kako trošite slobodne trenutke?
“Bori se, daj sve od sebe i nikad ne odustaj”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu koja dolazi iz H grupe Lige šampiona, Juventus – Jang Bojs. Stara dama je zahvaljujući trijumfu nad Valensijom upisala prve bodove u grupi. Švajcarci su bili neubedljivi protiv takođe neubedljivog Junajteda. Klub iz Torina ne zna za ukus poraza na poslednjih osam utakmica. Jang Bojs je slavio na tri poslednja duela u nacionalnom prvenstvu. Dobio je Bazel čak sa 7:1. Generalno strelci dva tima su u poslednje vreme prilično efikasni. Poslednji međusobni susret okončan je remijem, 1:1.

Predlažem da probate sa golovima, tri plus”.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:55 6431 Juventus - Young Boys ug 3+ 1,45
Ukupna kvota1,45

PIŠU: Nela i Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com
FOTO:
MN Press


tagovi

Miloš Vulićpet na petNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara